- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.141
2.hareket karın kasını,5. hareket kol ve omuz kasını nasıl da yakıyor cayır cayır
Ama nasıl zevkli
Ama nasıl zevkli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden o yanma bende de oluyordu ama artık olmuyor. Bu iyi bir şey sanırım. Birrazcık otomatiğe baglamış gibi yapıp bitiriyorum2.hareket karın kasını,5. hareket kol ve omuz kasını nasıl da yakıyor cayır cayır
Ama nasıl zevkli
Tabi sen bu yolları gectin artıkEskiden o yanma bende de oluyordu ama artık olmuyor. Bu iyi bir şey sanırım. Birrazcık otomatiğe baglamış gibi yapıp bitiriyorum
Ama çok harika bir kol kası yaptım Yanlış anlamayın asla kötü ve abartı durmuyor. Zaten aşırı bir şey degil ama koluma elleyince orada kası hissetmek aşırı hoşuma gidiyor.
Bisey daha sorucam boy kilo kac?Eskiden o yanma bende de oluyordu ama artık olmuyor. Bu iyi bir şey sanırım. Birrazcık otomatiğe baglamış gibi yapıp bitiriyorum
Ama çok harika bir kol kası yaptım Yanlış anlamayın asla kötü ve abartı durmuyor. Zaten aşırı bir şey degil ama koluma elleyince orada kası hissetmek aşırı hoşuma gidiyor.
Ben ilk yaptığım günü hatırlıyorum da hic öyle birşey yoktu ama şimdi kişiden kisiye de değişiyor acaba boynunu çok mu kastın yaparken?Günaydin herkese , dün başladım bugün de yapıp geldim bir sorum olacak baş ve boyunda ağırlık hissi tüm gün normal mı ? Veya Hareketi yanlış yapıyor olabilir miyim ?
Evet ben de inceyim. Boy 1.62 civarıBisey daha sorucam boy kilo kac?
Senin de mi yağ oranın az? Cok ayni etkileri görüyoruz seninle incesin sen de kesin
Ahahaha ben de 165'e 47 ben allah ne verdiyse yiyorum zaman mekan farketmeksizin,canı isterse yarıyor istemezse yaramıyor aynı etkileri görüyoruz hep senle,dedim muhtemelen kilo derdi yok çünkü yağ orani az olunca hemen etki...gerci biz ruhsal olarak da ayni etkileri alıyoruz senle zaman zamanEvet ben de inceyim. Boy 1.62 civarı
Kilo ise 47 ama kilo almak istiyorum en azından 50-52 falan iyidir.
Bu nedenle de sanırım çok kolay şekle giriyor vucudum. Eskiden zayıf olunca öyle güzel durmuyordu vucudum ama hareketlerle belli bölgeler dolgunlaşıyor ve çok daha güzel duruyor aynı kiloda olmama ragmen.
Ayrıca Normalde de yaglı şeyleri sevmiyorum. Hamur işiyle de pek aram yok. Aşırı tatlı, şerbetli şeyleri falan da sevmem. Bunların da etkisi var.
Evet zayıf olmanın güzel yanı sanırım canın ne isterse hesapsız, sınırsız yiyorsun ama kiloya kolay kolay yansımıyor.Ahahaha ben de 165'e 47 ben allah ne verdiyse yiyorum zaman mekan farketmeksizin,canı isterse yarıyor istemezse yaramıyor aynı etkileri görüyoruz hep senle,dedim muhtemelen kilo derdi yok çünkü yağ orani az olunca hemen etki...gerci biz ruhsal olarak da ayni etkileri alıyoruz senle zaman zaman
Aynen gözlemleye gözlemleye gitmek lazım,mesela ben hamileyken yapamıyordum ama diğer topicte bi arkadaş yapabiliyordu gerçi o da ne olur ne olmaz bırakmıştı da bunye meselesi işteEvet zayıf olmanın güzel yanı sanırım canın ne isterse hesapsız, sınırsız yiyorsun ama kiloya kolay kolay yansımıyor.
Tibet egzersizleri de sürpriz yumurta gibi içinden neler çıkacağı belli olmuyor ki herkese farklı farklı etkiler.
Ben hep yazdım gecen sayfalardaİyi geceler kizlar ben bugün itibari ile 13 e gectim siz neler yapıyorsunuz yapanlar olumlu yada olumsuz yönde etkileri yazın hep beraber yapalim
Tok karna yapma ama fazla aç da olma o da kötü yapar birde su içip hemen yapmaİyi geceler kızlar ben 13 tekrarlayım ama yaparken ve sonrasında miğde bulantım.oluyor 4 . Harekette daha yoğun.oluuor bulantı bu aralar vajinal akıntı çok yaşıyorum kilo vermem durdu sanki ama diyete dev ediyorum
Kova hatunu bende 15 deyim bazen zorlanıyorum bı aklimm diyorki. 15 de kal ama biyandada 21 görmek istiyorum benim aklıma takılan 21 e geldikten sonra 21 de devam.etmesem örneğin 15 de takımdan sıkıntı olur munabersiniz kizlar...ben 1 hafta daha 15 tekrarda kalıcam sanırım...ufaktan squat yapmaya da başladım bu hafta arttirasim da yok gibi ya ama belli de olmaz,muhtemelen bi 15 daha takılırım
aman kararsızım
21 tekrara gelip ağır geliyorsa ara vermeden 15 tekrara sabitleyebilirsin tabi ki,ama ara ara 21'e gelmeyi dene hep belirli sürelerdeKova hatunu bende 15 deyim bazen zorlanıyorum bı aklimm diyorki. 15 de kal ama biyandada 21 görmek istiyorum benim aklıma takılan 21 e geldikten sonra 21 de devam.etmesem örneğin 15 de takımdan sıkıntı olur mu