- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.061
Herhangi bir şart gerekmiyor tibet yapmak yeterliEvet benimde listeye alın lütfen listede olma şartları nelerdir ilk başlarda yanlış yaptığım için bikacgun ara verip tekrar başlasam mi diye düşünüyorum bişey daha sorucam yüksek sayılara çıkınca gün içinde 2 ye bölerek yapabilirmiyim örneğin sabah 10tane akşam 11 tane şeklinde belim biraz rahatsız hepsini aynı anda yapmak zorlayabilir şimdi 5tekrarimi yapicam yarından itibaren dersler başladığı için erken kalkarım insalalh artık sabahları yapabilirim
Evet şimdi kozmik bakım sitesi den baktım 24kasim saat 20.30 dan sonra hızlı sonuç almak için ideal başlama tarihiymis 24kasimda baştan başlığın ben 3tekrar ile böyle içime sinmicek peki 3tekrarda hem sabah hem akşam yapsam sıkıntı olurmuHerhangi bir şart gerekmiyor tibet yapmak yeterliama eğer yeniden başlayacaksan o zaman başlayacagin zaman alayim çünkü tarih yazıyorum ona göre kararını ver, yüksek tekrarlarda tabiki güne yayabilirsin egzersizleri mühim olan zorlamamak çünkü hic bir yararı olmuyor zoraki yapınca
Tmm o zaman bekliyorumEvet şimdi kozmik bakım sitesi den baktım 24kasim saat 20.30 dan sonra hızlı sonuç almak için ideal başlama tarihiymis 24kasimda baştan başlığın ben 3tekrar ile böyle içime sinmicek peki 3tekrarda hem sabah hem akşam yapsam sıkıntı olurmu
Tmm ozaman salı günü 3tekrar ile başlıyorum inşallah artık burdayımTmm o zaman bekliyorum
Evet ya sıkıntı çünkü 1 kere yapılıyor egzersizler hadi cok tekrar olunca bölebiliyorsun da...inan hic acele etmene gerek yok su an heveslisin anlıyorum ama tibetin o enerjisi etkili olmaya baslayinca vücut duruma bir karşı koymaya çalışıyor ki heves falan hak getirebak ilk gunlerim aklıma geldi
Açıkçası ben niyet yapmıyorum hic yapmadım tibet yaparken ama aslında mantıklı çünkü çakra odaklı enerji daha kolay yön alır, inş.niyetin yerini bulurTmm ozaman salı günü 3tekrar ile başlıyorum inşallah artık burdayımsürekli sorarım bu konuda ne kadar konu varsa okudum nerdeyse ve diyete de devam vermem gereken kilolarım var niyet kısmını nasıl yapıyorsunuz ben ilk olarak ideal bedenim olan 38bedene ulaşmak için diyorum anneme de yaptırmaya çalışıyorum hatta üniv ye hazırlanan kizimada ama suanlik direniyorlar
Hosgeldin tekrardan alıyorum listeyeİyi geceler ben biraz önce 3tekrar ile başladım diyette yapıyorum benim ilk amacım kilo vermek ve pozitif enerji regl çok az oluyorum biraz sokulur belki menapoza gircem diye korkuyorum ilk yaptığımda çok güzel sikilastim yapanlar gözlemlerini yazarlarsa bizde motive oluruz
Cnm bende bugün ikinciyi yaptım az önce bende gecikme yok ama miktar sorunu var hiç yokmuş gibi buda şişkinlik ve stres yapıyor inşallah duzelir79 ile diyete başladım geçen cartesi 74 idim bu hafta tartilcam ama bakalım sonuç ne regl zamanına geldiği için ve olamadigimdan pek umutlu değilim paylaşırım sizinle sonucuHosgeldin tekrardan alıyorum listeyebende 10 gun once basladim tibete yeniden,sadece 2 gun ara vermistim sol elime basamiyordum haraketlerde ve 20sinde tekrar basladim ve sonuc benim de gecikti regl ama olsundu
Istersen bölerek yap gün içinde yeniden enerjiyi yakalayana kadar çünkü zoraki yaparsan bırakırsın eziyet gibi gelirBen de 13 e geçtim ama zorlanmaya başladım. Üşeniyorum yapmaya bazen etkileri de azaldı sanki
Ne güzel cnm senin adına çok sevindim inşallah devam edelim hergun bakıyorum buraya kimse yapmıyor sanırım yazan yok tibetin kızları ses verin5 tekrara geçtim bugünregl geldi
Daha dik durduğumu hissetmeye başladım bile,2 gece inanilmaz migren tarzı agrim oldu uzun zamandir olmamıştı tibetten olduğuna eminim neyse ki
Rüyalaro ne güzel rüyalar hele bitanesinde öyle şeyler söylendi ki çıkarsa daha ne isterim daha güçlü hissediyorum kendimi canım tibetim ya ❤
2 ay cok uzun bir süre,benim de 2 3 gün sürüyordu ama o kadar,bir doktora gitsen keşke gerçi su zamanda biraz riskmerhaba 2.5 ay önce falan başladım 13.tekrardaydım ama üç gündürbıraktım. çünkü yaklaşık2 aydır geçmeyen bir nezleoldu bende, hapşuruyorum ve burnum akıyo açıkcası zinde uyanmak gibi olumlu etkilerini de görmüştüm fakat nezlem geçemeyince tibetten şüphelenip bıraktım böyle bi etki yaşayn varmı
Beş tekrarda böyleysen yirmi bir tekrara gelsen demekki baya baya Alfa olacaksın sen5 tekrara geçtim bugünregl geldi
Daha dik durduğumu hissetmeye başladım bile,2 gece inanilmaz migren tarzı agrim oldu uzun zamandir olmamıştı tibetten olduğuna eminim neyse ki
Rüyalaro ne güzel rüyalar hele bitanesinde öyle şeyler söylendi ki çıkarsa daha ne isterim daha güçlü hissediyorum kendimi canım tibetim ya ❤
Benim harika gidiyor tibet kac aydır ilk defa zevk alıyorum yaparken yaptıkça yapasım geliyor...normal yemeye devam et ama abanma yani hem tibet muhtemelen iştahını kapatır az çok cunku metabolizmayı düzenliyorİyi geceler kızlar bugün 5 tekrara geçtim ben sizde durumlar nasıl benim merak ettiğim şuan güzel kilo veriyorum sıkılaşma da güzel Tibet hareketlerini yaparak kilo kontrolü sağlayan varmı diyeti bırakınca geri alma korkusu oluştu bende hem bu hareketleri yapıp normal yemeye devam etsem kilo alirmiyim acaba
Kolay kolay 7 tekrara çıkmazdın sen7 tekrara geçtim ben
Inanılmaz bir enerji veriyor anlatamam...dipdiri bir duruş ve ruh hali
Ve birsey daha...eğer ki tibetin güçlü şekilde etkili olduğunu hissediyorsaniz şekil a da ki ben gibi,ne olur dusuncelerinizi isteklerinizi cok icten ve seçici hal edin bi bakmışsiniz ertesi gün oluyor
Iliklerime kadar hissediyorum her haraketi anlatamam nasıl zevkli geliyor bu seferKolay kolay 7 tekrara çıkmazdın senbu sefer o azmi gördüm sende. Bu sefer olacak. Ben de alttan ittiriyorum ha gayret .. Anaa emojileri bulamadım. Şuraya güzel bir emoji koyacaktım da neyse