● Tibet Kızları ●

Herhangi bir şart gerekmiyor tibet yapmak yeterli ama eğer yeniden başlayacaksan o zaman başlayacagin zaman alayim çünkü tarih yazıyorum ona göre kararını ver, yüksek tekrarlarda tabiki güne yayabilirsin egzersizleri mühim olan zorlamamak çünkü hic bir yararı olmuyor zoraki yapınca

Evet şimdi kozmik bakım sitesi den baktım 24kasim saat 20.30 dan sonra hızlı sonuç almak için ideal başlama tarihiymis 24kasimda baştan başlığın ben 3tekrar ile böyle içime sinmicek peki 3tekrarda hem sabah hem akşam yapsam sıkıntı olurmu

Tmm o zaman bekliyorum
Evet ya sıkıntı çünkü 1 kere yapılıyor egzersizler hadi cok tekrar olunca bölebiliyorsun da...inan hic acele etmene gerek yok su an heveslisin anlıyorum ama tibetin o enerjisi etkili olmaya baslayinca vücut duruma bir karşı koymaya çalışıyor ki heves falan hak getire bak ilk gunlerim aklıma geldi

Tmm ozaman salı günü 3tekrar ile başlıyorum inşallah artık burdayım sürekli sorarım bu konuda ne kadar konu varsa okudum nerdeyse ve diyete de devam vermem gereken kilolarım var niyet kısmını nasıl yapıyorsunuz ben ilk olarak ideal bedenim olan 38bedene ulaşmak için diyorum anneme de yaptırmaya çalışıyorum hatta üniv ye hazırlanan kizimada ama suanlik direniyorlar

Açıkçası ben niyet yapmıyorum hic yapmadım tibet yaparken ama aslında mantıklı çünkü çakra odaklı enerji daha kolay yön alır, inş.niyetin yerini bulur
Ailen yenilenmeyi gördükçe bence kayıtsız kalmazlar

İyi geceler ben biraz önce 3tekrar ile başladım diyette yapıyorum benim ilk amacım kilo vermek ve pozitif enerji regl çok az oluyorum biraz sokulur belki menapoza gircem diye korkuyorum ilk yaptığımda çok güzel sikilastim yapanlar gözlemlerini yazarlarsa bizde motive oluruz

Hosgeldin tekrardan alıyorum listeye bende 10 gun once basladim tibete yeniden,sadece 2 gun ara vermistim sol elime basamiyordum haraketlerde ve 20sinde tekrar basladim ve sonuc benim de gecikti regl ama olsundu

Hosgeldin tekrardan alıyorum listeye bende 10 gun once basladim tibete yeniden,sadece 2 gun ara vermistim sol elime basamiyordum haraketlerde ve 20sinde tekrar basladim ve sonuc benim de gecikti regl ama olsundu
Cnm bende bugün ikinciyi yaptım az önce bende gecikme yok ama miktar sorunu var hiç yokmuş gibi buda şişkinlik ve stres yapıyor inşallah duzelir79 ile diyete başladım geçen cartesi 74 idim bu hafta tartilcam ama bakalım sonuç ne regl zamanına geldiği için ve olamadigimdan pek umutlu değilim paylaşırım sizinle sonucu

5 tekrara geçtim bugün regl geldi
Daha dik durduğumu hissetmeye başladım bile,2 gece inanilmaz migren tarzı agrim oldu uzun zamandir olmamıştı tibetten olduğuna eminim neyse ki
Rüyalar o ne güzel rüyalar hele bitanesinde öyle şeyler söylendi ki çıkarsa daha ne isterim daha güçlü hissediyorum kendimi canım tibetim ya ❤

Ne güzel cnm senin adına çok sevindim inşallah devam edelim hergun bakıyorum buraya kimse yapmıyor sanırım yazan yok tibetin kızları ses verin

merhaba 2.5 ay önce falan başladım 13.tekrardaydım ama üç gündürbıraktım. çünkü yaklaşık2 aydır geçmeyen bir nezleoldu bende, hapşuruyorum ve burnum akıyo açıkcası zinde uyanmak gibi olumlu etkilerini de görmüştüm fakat nezlem geçemeyince tibetten şüphelenip bıraktım böyle bi etki yaşayn varmı

2 ay cok uzun bir süre,benim de 2 3 gün sürüyordu ama o kadar,bir doktora gitsen keşke gerçi su zamanda biraz risk

Sinüslerin temizlenmeye çalışıyor muhtemelen orda ufak bir enfeksiyon olabilir doktor şart

Beş tekrarda böyleysen yirmi bir tekrara gelsen demekki baya baya Alfa olacaksın sen

İyi geceler kızlar bugün 5 tekrara geçtim ben sizde durumlar nasıl benim merak ettiğim şuan güzel kilo veriyorum sıkılaşma da güzel Tibet hareketlerini yaparak kilo kontrolü sağlayan varmı diyeti bırakınca geri alma korkusu oluştu bende hem bu hareketleri yapıp normal yemeye devam etsem kilo alirmiyim acaba

Benim harika gidiyor tibet kac aydır ilk defa zevk alıyorum yaparken yaptıkça yapasım geliyor...normal yemeye devam et ama abanma yani hem tibet muhtemelen iştahını kapatır az çok cunku metabolizmayı düzenliyor
yalnız benim okuduklarım diyetle birlikte yapınca cok daha hızlı etki ettiği ama diyetsiz de ise yaradığı tabi daha makul bir düzeyde,bir bak bakalım sende nsl etki edece... tibet beni zayiflatmiyor çünkü zaten ihtiyacım yok ama dönem dönem iştahımi kapattığı oldu

7 tekrara geçtim ben
Inanılmaz bir enerji veriyor anlatamam...dipdiri bir duruş ve ruh hali
Ve birsey daha...eğer ki tibetin güçlü şekilde etkili olduğunu hissediyorsaniz şekil a da ki ben gibi,ne olur dusuncelerinizi isteklerinizi cok icten ve seçici hal edin bi bakmışsiniz ertesi gün oluyor

Kolay kolay 7 tekrara çıkmazdın sen bu sefer o azmi gördüm sende. Bu sefer olacak. Ben de alttan ittiriyorum ha gayret .. Anaa emojileri bulamadım. Şuraya güzel bir emoji koyacaktım da neyse

Kolay kolay 7 tekrara çıkmazdın sen bu sefer o azmi gördüm sende. Bu sefer olacak. Ben de alttan ittiriyorum ha gayret .. Anaa emojileri bulamadım. Şuraya güzel bir emoji koyacaktım da neyse
Iliklerime kadar hissediyorum her haraketi anlatamam nasıl zevkli geliyor bu sefer
Emojileri bende bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…