- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.041
Ben hala 11 tekrardayım. Arttırmam gerekiyordu ama arttırmadım zorlanıyorum biraz diye :)
YaaaBen hala 11 tekrardayım. Arttırmam gerekiyordu ama arttırmadım zorlanıyorum biraz diye :)
12 ekimde başlamışım. 11 tekrara gecmem gerekiyor bugün.Ne zaman başladınız tarih olarak listeye alayım
Retrolar bitti diye başladım bir sürü şeye birde tam yenilik zamani bu dönem ondanay takvimine göre mi başladın @kovahatunu
Tamamdir be ya burdayiz nasilsakesin başlarım ama şu ara değil.... azır olunca be ya.
Merhaba kızlar. Ben 17 tekrara düştüm. Ama hala devamTamamdir be ya burdayiz nasilsa
Yeniden mi başladın yoksa sen mi düşürdün? Bende iste napim 3'lerde geziyomMerhaba kızlar. Ben 17 tekrara düştüm. Ama hala devam
Hiç sorma bir ara çok yogun yapmamıştımYeniden mi başladın yoksa sen mi düşürdün? Bende iste napim 3'lerde geziyom
Hhahah oyun bozanlık deniyor buna amaHiç sorma bir ara çok yogun yapmamıştım
Ama baktım 17 tekkrarla falan ugraşamam diye direk 21 tekrara devam etmeye başladım
Tacımı tekrar alayım
Evet bir türlü 17 tekrarı aşamayınca canıma tak etti direk 21 tekrara geçtim. Tacımı kaybetmeyi göze alamadımHhahah oyun bozanlık deniyor buna amaneyse sonuc olarak bir süre 17 tekrarsin galiba yoksa 21 devam mi
Taç senin zaten hic almamıştım elindenBu arada kızlar vucuttaki degişimler harika
Evet bir türlü 17 tekrarı aşamayınca canıma tak etti direk 21 tekrara geçtim. Tacımı kaybetmeyi göze alamadım
Bu arada vucuttaki degişimler harika. Benim gerçekten çok küçük göğüslerim vardı ve yıllardır aynı boyuttaydı. Şu aralar bildiğiniz dolgunlaştıve çok güzel bir yuvarlak şekli almaya başladı. Popomu da eskiye nazaran daha güzel kaldırdı gibi dolgun duruyor
Seviyorum Tibeti ya hu.
Eh valla zirvelerde tek başıma kahve höpürdetmekten sıkıldımTaç senin zaten hic almamıştım elindenama yetişip paylaşmaya niyetliyim
Hoşgeldin öncelikleİyi geceler arkadaşlar bende yeni başladım Tibet diğer topic okudum hem ordan link bulup buraya geldim ben bir diyet uyguluyorum tibete başladım ama önce 4gun 3yaptim sonra 8gun 5 yaptım 2gun 7yaptim arkadaşım olmaz öyle kafana göre artiramazsin diyince tekrar 3indim sabah ve akşam yaptım bir hafta ama benim 3cocugum var sabah pek yapamıyorum genelde gece 2gibi yapıyorum faydası olurmu lütfen cvp verin size sormam gereken çok sorum var
Regl çoğu kişide gecikme yapiyor ilk zamanlar,kendini yeniden ayarliyor gibi bişey...hele baş ağrısı kaçınılmaz anlattığın sıkılaşma müthiş onu bnde fark ediyorum hemencicik...o zaman ben seni listeye alıyorumÇok teşekkür ederim ben tibetle online bir diyetisyen sayesinde tanıştım diyetle beraber 5kilo verdim 21gunde şu an 75 kiloyum 2 sene önce diyet yaptığımda 70 kilo düşmüştüm o zaman kendime bir elbise almıştım şimdi şimdi 75 kilo ile o elbiseye çok rahat oluyorum yani muhteşem bir sıkılaşma yaşıyorum başka bir spor yapmadım sadece Tibet ve diyet ile oldu bu ama bu hafta regl olmam gerekiyordu ama olamadım hafif lekelenme var ama devamı yok şu an 5 tekrar dayım çarşamba günü 7 tekrarlı geçeceğim en zaten adet dönemim düzene girsin diye başlamıştım daha çok çünkü hep sıkıntılı oluyorum İnşallah fayda eder bendeki etkileri ilk dönemde baş ağrısı oldu dişimde apse oldum �drar ve ter kokusu yaşamadım şimdilik iyi gidiyorum
Evet benimde listeye alın lütfen listede olma şartları nelerdir ilk başlarda yanlış yaptığım için bikacgun ara verip tekrar başlasam mi diye düşünüyorum bişey daha sorucam yüksek sayılara çıkınca gün içinde 2 ye bölerek yapabilirmiyim örneğin sabah 10tane akşam 11 tane şeklinde belim biraz rahatsız hepsini aynı anda yapmak zorlayabilir şimdi 5tekrarimi yapicam yarından itibaren dersler başladığı için erken kalkarım insalalh artık sabahları yapabilirimRegl çoğu kişide gecikme yapma yapiyor ilk zamanlar,kendini yeniden ayarliyor gibi bişey...hele baş ağrısı kaçınılmaz anlattığın sıkılaşma müthiş onu bnde fark ediyorum hemencicik...o zaman ben seni listeye alıyorum