Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki 2 ayda güzel kilo vermişsin bende 4 ayda 13 kilo verdim ama saçlarım çok yoğun döküldü seninde böyle bir problemin olmadımı?

bana şu lahana maydonoz suyu tarifini ve sıcak mı soğuk mu ve günde ne kadar içitni yazarsan çok büyük duamı alısın hayatım

slm kızlar bende bayrama kadar 10 kilo vermeyi kafaya koydum 93,5 kiloyla pazartesi başladım bugun çarşamba ve 91,4 kiloyum az az yiyorum aç kalmıyorum ve her akşam yürüyorum.giden 2,10 kilozemuszemus

tebrik ederim canım kaydirigubbakcemile5

bana şu lahana maydonoz suyu tarifini ve sıcak mı soğuk mu ve günde ne kadar içitni yazarsan çok büyük duamı alısın hayatım

tabii canım hemen yazayım kaydirigubbakcemile5

1 litre suyu tencerede kaynatıyorum, kaynayınca 8 lahana yaprağını bölüp bölüp içine atıyorum, tencereye sığmayacak gibi oluyor ama iniyor onlar sonra. bu şekilde lahanalar beş dakika kaynıyor, ben tahta kaşıkla iyice bastırıyorum suyu çıksın diye. sonra yarım demet maydanozu içine atıyorum, o şekilde de 5 dakika daha kaynıyorlar. sonra altını kapatıp, o halde soğumaya bırakıyorum süzmeden, soğuyana kadar içinde bekliyorlar. soğuyunca bir bardak alıp içine yarım limon sıkıp içiyorum. kaydirigubbakcemile5

ben günde en fazla bir bardak içebiliyorum çünkü maydanozun kokusuna dayanamıyorum pek. ama o bile işe yarıyor inan, annemler de içiyor, kabızlık problemine iyi geldi bizde çünkü, sağolsun o tarifi veren arkadaş hihoyyyt

peki 2 ayda güzel kilo vermişsin bende 4 ayda 13 kilo verdim ama saçlarım çok yoğun döküldü seninde böyle bir problemin olmadımı?

birazcık hızlı kilo verdim aslında farkındayım ama bende öyle bir problem olmadı canım CADIARZU

valla bravo yaaaa süperrrrrrrrrrrr.............

darısı başıma :)

tebrik ederim talımm..
aslında sende rejim yapmamış yemek alışkanlıklarını deiştirmişsin..
bende şimdi o yoldayım inş bende başarıya ulaşırım..
sevgiler..

tebrik ederim talımm..
aslında sende rejim yapmamış yemek alışkanlıklarını deiştirmişsin..
bende şimdi o yoldayım inş bende başarıya ulaşırım..
sevgiler..

teşekkür ederim canım : )))
haklısın ben diyet yapmadım, yapamadım aslında, katı listelere uyamıyordum ben, daha fazla yemeye hırslanıyordum :bbo:

senin de saref gibi 8 kilo fazlan varmış, inan ki hiçbirşey, bir ayda, biraz spor, biraz da dikkat ederek çoook rahat verirsin kaydirigubbakcemile5

ayy 1 ayda verebilirmiim dersin.. inş veririm yaa...
doru duzgun spor yapamıorum yalandiil yuuşe duzgun çıkamıorum ama evde daha hareketliim ve bol bol göbek atıorumm sırnaşık şey

ayy 1 ayda verebilirmiim dersin.. inş veririm yaa...
doru duzgun spor yapamıorum yalandiil yuuşe duzgun çıkamıorum ama evde daha hareketliim ve bol bol göbek atıorumm sırnaşık şey

ekmeği kes, altıdan sonra yeme, biraz da göbek attın mı bak nasıl veriyorsun zemuszemus

ekmeği kes, altıdan sonra yeme, biraz da göbek attın mı bak nasıl veriyorsun zemuszemus

canııım sana çok imrendimnaniknanik.bide tebrık ederim nasıl başardınn şaşırıyoruma.s.benımde gördüğün üzere epey bi kılom var.ve sözlüm çok zayıf resmen benı bunalıma itiyoo bu durum.ondan bile kılolu olmak..hiç diyet yapamadım denemedım bile cunku biliyorum ıradesız bırıyım ve bırakırım uyamam.ve cok cabuk sıkılırdım öyle şeylerden.senın yazını okuyunca denemeye karar verdım.kendı kendımızın diyetisyenı neden olmayalım ki?işin kötüsü(benim açımdan)tiroidim yavaş çalışıyo bnim.hap kullanıyorm hergun.metabolizmöamda yavas kılo vermem de yavas olcak emınım ama denıyıcem.senın kurallarını uygulayacağım umarım bende de işe yarar.bu lahana suyunuda denıyıcem.çok etkisi olduğunu duymuştum.inşallah bende birgun buraya başarı hıkayemı yazarım.öpüyorumma.s.

Canım, resminde gayet zarif ve güzel görünüyorsun, bunalıma girmen için hiç sebep yok bence yerimseniben birkaç kilo fazlan olabilir, onları da dikkat edersen niye vermeyesin?

bak benim formülümü tekrar yazayım,
1-kahvaltını atlama
2-ekmeği günde 2-3 dilimden fazla tüketme
3-kızartma, tatlı, abur cubur gibi şeyleri yeme (benim gibi vazgeçemiyorsan günde sadece 1 tane ye)
4-ennn önemlisi akşam altıdan sonra yeme

onun dışında kendini kasmana lüzum yok bence, sabahleyin peynir zeytin domates biber allah ne verdiyse yersin(ekmek 1 dilim!) :lepi:
öğlene doğru acıkırsan arada meyveni, yoğurdunu, diyet bisküvi, galeta bunlardan birini yiyebilirsin.
öğlen evde ne varsa, ya da okulda işyerinde, ekmeği bir dilim yemek şartıyla ve porsiyonlar çok kocaman olmadıkça istediğin gibi yersin. akşam yemeği de aynı şekilde, altıdan önce tabii.

bir de kilo vermeyi hızlandıran şeyler var, spor yapmak, lahana-maydanoz-limon kürü, ya da yeşil çay, kuru kayısı, bir şekilde bağırsakları çalıştırmak ve her gün tuvalete çıkmak gerekiyor, onu da başardın mı,

KİM TUTAR SENİ

evet bana destek olduğun için çok teşekkürler canım.bugun başladım diyete yada şöyle diyim yeme düzenımı değiştirmeye.ve cok rahat ettım sımdıden.sabah sadece 2 dılım ekmek yedım kucuktu dılımlerım ama:) öğlen yemedım dısarıdaydım.akşamda azar azar sebze yemeklerı yedım.ve sonra hiçbirsey yemedım.tuttum kendımı.herkes yanımda bıseyler tuketırken afıyetle ben ıc cektım bugun.ama direnıcem.çook öptüm canım.

canım benim tebrik ederim muhteşem bir başarı...Allah bize de nasip etsin inşallahhhopuyorumnanaktan:kedi::Saruboceq:

tebrik ederim canım, birden kilo veremesen dahi hafiflediğini hissedeceksin her gün.
akşamleyin birşey yememen çok iyi olmuş, formülümüz o zaten yerimseniben gerçi çoook için kıyılırsa bir bardak süt ya da bir tanecik mevye yenilebilir ama ben hep devamını getirdiğim için tercih etmedim...
ayrıca direnmek diye birşey yok, biz diyet yapmıyoruz unutma canım, ekmeği, abur cuburu kestikten ve porsiyonları abartmadıktan sonra akşam altıya kadar istediğimizi yiyebiliriz kaydirigubbakcemile5 hiç kendini baskıda gibi hissetme , yeme alışkanlıklarını değiştirdin o kadar yerimseniben

öpüyorum, iyi ve bol kalori harcayacağın bir gün geçirirsin inşallah!a.s.

canım benim tebrik ederim muhteşem bir başarı...Allah bize de nasip etsin inşallahhhopuyorumnanaktan:kedi::Saruboceq:

inşallah canım benim, seninkiler gitmeye başlamış bile
aman aman gitsinler defolsunlar zaten yıllardır yapıştıkları yetti kaydirigubbakcemile3
ben şimdi 74 küsürüm, yani 9 10 kilo daha vermem gerek, birbirimize destek olur, kurtuluruz hepsinden kaydirigubbakcemile5 a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…