Thor'un Başarı Öyküsü 14 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi thor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

thor

Poker Face
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
319
1
96
İstanbul
Aslında 65'e inmeden açmak istemiyordum konumu ama ne yapayım çok heveslendim

Ben de nihayet obezlikten tombişliğe düşmenin haklı gururunu yaşayanlardanım, yaş -neredeyse- 19, boy 1.73, kilom şu an 75 fakat başladığımda 89 idi. Toplam iki ayda verdim. Hedefim 65'e düşmek inşallah :1rolleyes:

Çok öz yazacağım neler yaptığımı...
Ben diyet miyet yapamıyordum, yıllardır o diyetisyen senin bu akapunktur benim gitmiştim ama istikrar sağlayamıyordum. Bu pisboğazımı ancak kendi kendime kısabilirdim öyle de yaptım.

Yaptığım rejim sayılmazdı esasında ama bir iki kuralım vardı kilo almamı engelleyen onlara devam ederek başarı sağladım.

En katı değişmez kuralım :
Saat altıdan sonra yemek YEN-ME-YE-CEK. (Midem gece yarılarına doğru aşırı kazındığında dahi yemedim)

İkinci ve fakat bazen çok aç anlarımda azıcık ihlal ettiğim kuralım:
Günde sadece iki dilim ekmek tüketilecek. Ama öyle öksüzdoyuran kalınlıkta değil, makul ölçülerde iki dilim ekmek. lülülülülülü

Üçüncü ve kural denemeyecek, zevkle yaptığım şey:
Kulaklığımı takıp çarşı pazar gezmek yahut müziği açıp evde oynamak zemuszemus Hemen hergün, öyle sular seller gibi terlemiyordum ama yapıyordum, bence işe yaradı.

Bir de çok sevdiğim kola, fındık fıstık, gofret gibi yiyecekleri pek tüketmemeye çalıştım. Benim için en zor kısmı da buydu. Eskiden üç gofret yiyorsam bir yedim mesela. Kola bir bardak içtim. Böyle kaydirigubbakcemile5

helal olsun canim..ozaman tam gaz dewam et..
neler yaptiginida aciklarmisin??

waooow süper :lepi:
Aynen devammm:)
Darısı benim başıma kaydirigubbakcemile3
Vermem gereken bi kaç kilo var :1rolleyes:

canım bende 2 ayda 90dan 75 düştüm ben de senin yazdıkların ve fx15 hapıyla düştüm

Aaaaa en önemlisini unutmuşum ben kilo günlüğü tuttum!!!
Her güne bir sayfa ayırdım, önce sabah aç karnına tartılıp yazıyordum. Sonra saat kaçta ne yediğimi detaylarıyla, spor yaptıysam kaç dakika, ter oranıma kadar kendimce yazdım :lepi:
Hatta ayıptır söylemesi o gün tuvalete çıkıp çıkmadığımı dahi yazdım ben. Kabızlık problemim vardır benim ve hangi yemeği yediğim gün kabızlık yaşayıp yaşamadığımı görmek işime yaradı.

Halen daha günlüğümü tutuyorum. İşte dün yediklerim:

Sabah 11de az yağlı tek yumurtadan menemen yapmışım, 1 dilim ekmek, ardından elma.
13te körolasıca boğazım durmamış mcdonalds'a gidip bir dondurma yemişim sırnaşık şey
Yine arada bisküvi tırtıklamışım

17de ıspanak yemeği, yanında yoğurt, bir dilim ekmek, elma, 10 tane de fındık yemişim. Yemişim de yemişim yani kaydirigubbakcemile3 Ardından bu sitede öğrendiğim lahana maydonoz limon suyundan içmişim -yağları yakıyor-

Bu sabah tartıldığımdaysa 300 gr eksiktim. Neden çünkü ekmeği fazla yemedim, yürüdüm, akşam yemeği beşte yenmişti ve ardından bir şey yemedim. Ve bence içtiğim lahana maydonoz suyu da işe yaradı.

yerimseniben

Tebrikler..alkisalkisalkis

waooow süper :lepi:
Aynen devammm:)
Darısı benim başıma kaydirigubbakcemile3
Vermem gereken bi kaç kilo var :1rolleyes:

İnşallah canım, ben çocukluğumdan beri uğraşıyordum sonunda birazını defedebildim işte kaydirigubbakcemile3

Gerçekten tebrik ederim ,kutlarım....kaydirigubbakcemile.....Kendinizle gurur duyabilirsiniz.....
65 kilo olduğunuzu da paylaşın inşallah...
Darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallah...

helal olsun canim..ozaman tam gaz dewam et..
neler yaptiginida aciklarmisin??

Teşekkür ederim canım. Dediğim gibi listeye bağlı kalarak rejim yapmadım ama dikkat ettiğim bir iki şey oldu.
Bu iki ayda -ve hala devam etmeye çalışıyorum- kesinlikle anladım ki geç saatte yemek ve ekmeği çok tüketmek beni şişirmiş böylesine. O kadar çok ekmek yiyordum ki, her yemeğin suyuna, yoğurda kadar ekmek banıyordum. Gece yarılarına kadar oturup acıkınca da yarım ekmekleri götürmeler lmaz:

Akşam altıdan sonra birşey yemeyin, ekmeği de kesin, normal evde ne piştiyse ondan bir tabak, meyveye salataya da sınır getirmeyin, çok rahat veriliyor inanın ^.^

Gerçekten tebrik ederim ,kutlarım....kaydirigubbakcemile.....Kendinizle gurur duyabilirsiniz.....
65 kilo olduğunuzu da paylaşın inşallah...
Darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına inşallah...

Çok Teşekkür ederim, İNŞALLAH, İNŞALLAH bütün kilo vermek isteyen arkadaşlarımız verirler de, herşeyden önemlisi sağlıklarına kavuşurlar. Ayakkabımı bağlarken nefes nefese kalmamak ya da yokuş yukarı tırmanırken kalbimin sıkışır gibi olmaması ne güzel duyguymuş :gitme:

Tebrik ederim canım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

şuanda 69 um cnm. 66 ya kadar düştüm ama 3 ünü geri aldım iştah açılmasıyla..hem de kilom oturmuş oldu..şimdiki hedefim 55 yerimseniben

canim tebrikler bende kafaya koydum vericem insallah kilo ya senin yazini okuyunca kendi kendimi bi kez daha gaza getirdim :))) bu arada lahana maydanoz olayi ne?

şuanda 69 um cnm. 66 ya kadar düştüm ama 3 ünü geri aldım iştah açılmasıyla..hem de kilom oturmuş oldu..şimdiki hedefim 55 yerimseniben

Canım çoğu gitmiş azı kalmış artık senin, bravo cidden kaydirigubbakcemile5

canim tebrikler bende kafaya koydum vericem insallah kilo ya senin yazini okuyunca kendi kendimi bi kez daha gaza getirdim :))) bu arada lahana maydanoz olayi ne?

Teşekkür ederim canım, klişeninde klişesi olacak ama ben kilo verdiysem herkes verir bence kaydirigubbakcemile5 Ben yıllarca pazartesi başlayıp salı biten türlü türlü rejim denedim ama rejim yerine yeme alışkanlıklarını değiştirince inan ki gerisi geliyor!

Lahana olayı şu, bir arkadaşımızın önerisi, yağ yakan ve idrar söktüren bir tertip. Ailecek içmeye başladık biz, kabızlığa iyi geldi. Yağları yakıp selülitleri gidereceğine de inanıyorum ben, zamanla göreceğiz yerimseniben
Link veremiyorum 100 mesajı geçmediğim için, bu başlıkta tarifi bulabilirsin canım
Güzellik & Bakım & Kozmetikler > Vücut Bakımı > Selülit; nedenleri ve çözümleri
Hem Zayıfla Hem selülitlerden kurtul(denediklerim ve sonuç aldıklarıma bir göz atın)

slm kızlar bende bayrama kadar 10 kilo vermeyi kafaya koydum 93,5 kiloyla pazartesi başladım bugun çarşamba ve 91,4 kiloyum az az yiyorum aç kalmıyorum ve her akşam yürüyorum.giden 2,10 kilozemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…