• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

merhaba kızlar.bende daha önce 21 gün şeker orucu yapmıştım büyük bir kararlılıkla ve hiç zorlanmadan 4 kilo vermiştim ama sonra hedefimden saptım ve verdiğim kiloları geri aldım.ve bir daha motive olamadım.şimdi tekrar başlamak istiyorum.bana da destek olun biraz.çünkü göbeğim beni inanılmaz rahatsız ediyor :((

Ben hafta sonu oruca ara verdim. Pişman değilim Sayın Hakim :KK48:. 14 gün vücudum temizlendi, bu da az bir şey değil.
Bugün 10.10'da yeniden başlıyorum, başlangıçlar için güzel bir tarih :nazar:.

merhaba kızlar.bende daha önce 21 gün şeker orucu yapmıştım büyük bir kararlılıkla ve hiç zorlanmadan 4 kilo vermiştim ama sonra hedefimden saptım ve verdiğim kiloları geri aldım.ve bir daha motive olamadım.şimdi tekrar başlamak istiyorum.bana da destek olun biraz.çünkü göbeğim beni inanılmaz rahatsız ediyor :KK43:(
süpersin canim bir kere yaptıysan simdi de yapabilirsin hep destek taaam destek :)

Ben hafta sonu oruca ara verdim. Pişman değilim Sayın Hakim :KK48:. 14 gün vücudum temizlendi, bu da az bir şey değil.
Bugün 10.10'da yeniden başlıyorum, başlangıçlar için güzel bir tarih :nazar:.
vazgeçmek yook devam :)

Kızlar aşure yiyerek şeker orucunu bozmuş oldum.. baştan mı başlasam devam mı etseem:(

Back