• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Hoşbulduk :KK54:Uyumadan önce belgeseli izlicem , yarın da başlıcam inşallah. Kurallarınız var mı? Tartılıyor musunuz? Bir de bulgur pilavı, esmer ekmek yiyebiliyor muyuz?
izleyince zaten başlama istegin gelecek kendiliginden :)
kurallar ilk sayfada yazdiklarim canim bulgur pilavi esmer ekmek serbest.
duzenli tartılmiyoruz ama sen baslangic kilonu bildirebilirsin 21 gün sonra bakalım ne olcak :)

izleyince zaten başlama istegin gelecek kendiliginden :)
kurallar ilk sayfada yazdiklarim canim bulgur pilavi esmer ekmek serbest.
duzenli tartılmiyoruz ama sen baslangic kilonu bildirebilirsin 21 gün sonra bakalım ne olcak :)

Şu an tartım yok ama en son 1 ay önce 68 kiloydum. En kısa zamanda tartı alıp yazıcam kilomu

Gunaydin kizlarrrr cok enerjigim bugun. Dun kayinvalidemlerde bozulan seker orucuma an itibariyle yeniden baslamis bulunmaktayim. Pes etmiyorum o 21 gunu tamamlayacagim. Pek fazlada siteye giremiyorum malum bebis var ve sipam 3.5 aylik dis cikartiyor :(:( beyazlar gorunmeye basladi bebegimse cok aci cekiyor :( bide bisey sorayim kizlar hani su form bisküviler varya kepekli olan incecik beni doyurmayan ama bu sipayla ugrasirken guruldayan midemi biraz durduran :) iste onlar serbestmi???

İnşallah en kısa zamanda sıkıntını atlatır, içini ferahlığa kavuşturursun canım. Hazır olduğunda oruca başlarsın, bir de bunun için sıkıntı yapma kendine.
.
çok saol ablacım :)
hazır olduğumda başlamak en doğrusu
pofu pofu canım Nerelerdesin??
canım çok yoğundum..zor kalktım bugün her yerim ağrıyo..sürekli de tansiyonuım düşüyor bi fena oluyorum..bi anlamadım gitti noluyor böyle
bugün tekrar başlıyorum inşallah, akşam da sporumu yapıcam aksilik olmazsa

Gunaydin kizlarrrr cok enerjigim bugun. Dun kayinvalidemlerde bozulan seker orucuma an itibariyle yeniden baslamis bulunmaktayim. Pes etmiyorum o 21 gunu tamamlayacagim. Pek fazlada siteye giremiyorum malum bebis var ve sipam 3.5 aylik dis cikartiyor :KK43::KK43: beyazlar gorunmeye basladi bebegimse cok aci cekiyor :KK43: bide bisey sorayim kizlar hani su form bisküviler varya kepekli olan incecik beni doyurmayan ama bu sipayla ugrasirken guruldayan midemi biraz durduran :) iste onlar serbestmi???

Aslında o da paket gıda ama şeker yoksa içinde yiyebilirsin bence.. içindekiler kısmını incelemek lazım

canım çok yoğundum..zor kalktım bugün her yerim ağrıyo..sürekli de tansiyonuım düşüyor bi fena oluyorum..bi anlamadım gitti noluyor böyle

Canım zeytin ye tansiyonunun düşmemesi için

Gunaydin kizlarrrr cok enerjigim bugun. Dun kayinvalidemlerde bozulan seker orucuma an itibariyle yeniden baslamis bulunmaktayim. Pes etmiyorum o 21 gunu tamamlayacagim. Pek fazlada siteye giremiyorum malum bebis var ve sipam 3.5 aylik dis cikartiyor :KK43::KK43: beyazlar gorunmeye basladi bebegimse cok aci cekiyor :KK43: bide bisey sorayim kizlar hani su form bisküviler varya kepekli olan incecik beni doyurmayan ama bu sipayla ugrasirken guruldayan midemi biraz durduran :) iste onlar serbestmi???
canim benim allah bağışlasin yavrunu kiyamam ben ona :)
canim onlarin yağını düşürüp sekeri basıyorlar onlarin yerine mis gibi cig badem ceviz filan ye olmadi mi meyve ye mis gibi muz ye pratik paketli gida ya sonucta form filan eve bile alma bence

cok gecmis olsun canim iyi beslen meyveni sebzeni eksik etme

canim benim allah bağışlasin yavrunu kiyamam ben ona :)
canim onlarin yağını düşürüp sekeri basıyorlar onlarin yerine mis gibi cig badem ceviz filan ye olmadi mi meyve ye mis gibi muz ye pratik paketli gida ya sonucta form filan eve bile alma bence

cok gecmis olsun canim iyi beslen meyveni sebzeni eksik etme
Haklisin canim. Sekerine baktimda pakette 1.7 gr mis olmadi onuda yemeyim yada cok zorda kaldinan :)

kızlar herkese selam :))
bu şeker orucu olayından uzun zamandır haberdarım fakat denemeye fırsatım olmadı. daha doğrusu denemeye cesaretim olmadı. düşünüyorum da şekersiz geçen bir günüm bile yok yani. çok çok yemesem de bir parça çikolata ya da biraz bal pekmez derken illa ki şekerli gıdalar yiyiyorum gün içinde ve bunun bende bağımlılık olduğunun farkındayım. mesela sofradan kalkar kalkmaz gözüm şekerli bir şeyler arıyor, hoop ağzıma bir parça çikolata atıveriyorum. yoksa rahat edemiyorum :)) ve bu bağımlılıktan giderek rahatsız olmaya başladım. kendimi sürekli halsiz, yorgun ve enerjisiz hissediyorum. bunun şekerle alakalı olup olmadığını gerçekten merak ediyorum.
bu başlık açıldığından beri takip ediyorum sizi. filmi de yeni izledim. aslında bundan iki-üç hafta önce de bir şeker orucu girişimim oldu fakat devam ettiremedim. sizden aldığım gazla salı gün itibariyle yeni bir oruç denemesine başladım. bugün 4.günüm oluyor.
bu arada kendimden de bahsedeyim, yaş 31 4,5 aylık da bir bebeğim var. doğumdan kalan 8 kiloyu vermek niyetindeyim fakat emzirme döneminde olduğum için sıkı diyetler yapamam sizin gibi. bir yerden başlamak lazım dedim ve ilk önce şekeri azaltmaya karar verdim. eğer 21 günü tamamlayabilirsem o zaman tartılacağım aradaki farkı görmek için.
bir de bazı sorularım var. mesela ben sadece paketli gıdalar ve rafine şeker içeren gıdalardan uzak duruyorum. bal ve pekmez de şimdilik yemiyorum. (aslında evdeki balın doğal olduğunu biliyorum) ekmek, pirinç, makarna, patates kesinlikle yasak mı sizin yaptığınız oruçta? ben çavdar ekmeği, evde yapmışsam bulgur veya az pirinç pilavı, ölçülü olarak patates tüketiyorum mesela. abartmamaya çalışıyorum yalnızca (bulgur hariç onu biraz abartabiliyorum) kuru meyve veya taze meyve 2-3 porsiyon yiyiyorum. sizin uzak durduğunuz yiyecekler neler? dediğim gibi emzirdiğim için bunları da kısamıyorum.

çok uzun yazmışım kızlar kusura bakmayın vaktinizi çaldıysam.

7 EKİM CUMA

@cranial 6.GÜN :)
@Baharherbahardiyetyapar 13. GÜN
@pofu 1.GÜN
@Diyet vakti
@Elisya 5. Gün
@desperateone 5. Gün
@life is good

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI QUOTE YAZISINI SILIP ALINTILAYALIM.

Back