sen varyaa muhtesemsin tebrikleer canim benimm bu işin kazanani biz olacagiz artik yazin yüzümüz gülecek fit olmanin verdigi tat hicbir seyde yok cunkuu :))Kızımın zorla ağzıma tıkmaya çalıştığı çikolatayı bile yemedim 3-4 gün için annemlere geldim yaptığı tatlıları börekleri yemiyorum
Ben diyetimden ekmek poğaça vs de çıkarmıştım her ikisinde de 5.gün bitiyor
C cranial 12. GÜN :)))
T tuana31
@guka258:31.GÜN
C cerulean
MuMu85 3.Gün
M MMooNN 5.GÜN
pozitifkalem 3. gün
Ay kizlar kusura bakmayin unutuyorum bazen.Bugün misafirlikteydim arkadas zorla koydu önüme pastayi biödiginiz klasik bugün ye yarin devam edersin muhabbetleri hee yiyimde 2 günümü cöpe atayim o görmeden cöpe döktüm
Öyle cnm ya onun 1 gün dedigi benim 1 haftama mâl oluyor ama anlatamiyoruz kiharikasinn canimm cok iyi yapmissin ben de bu sözlere çok maruz kaliyorum ama bizim icin 2 gün bile cok degerli ilk hedef 21e tamamlayacagiz insallahh :))
olsun canim pes etme yeniden başla yaza ne kaldi şurda :)Bugün 5. gün olacaktı ama bozdumyarın 1. günden yeniden devam inşallah
sen varyaa muhtesemsin tebrikleer canim benimm bu işin kazanani biz olacagiz artik yazin yüzümüz gülecek fit olmanin verdigi tat hicbir seyde yok cunkuu :))
ekmek pogacaa yemiyosaann benim bi de hamurisi orucu topigim var oraya gelsene ben de yemiyorum motive ederiz birbirimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?