That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

kizlar alinti yaparken usenmeyip son mesajdan alintilayin lütfen yoksa bütün günler birbirine giriyor lütfen dikkat edelim

kizlaar oncelikle devam edenleri tebrik ediyorum ama bildirimler azaldi gibi ilk firsatta pes edenlerden degil tuttugunu koparan kadinlardan olalimm unutmayalim ki pes etmek enn kolayii

Kızımın zorla ağzıma tıkmaya çalıştığı çikolatayı bile yemedim 3-4 gün için annemlere geldim yaptığı tatlıları börekleri yemiyorum
Ben diyetimden ekmek poğaça vs de çıkarmıştım her ikisinde de 5.gün bitiyor

sen varyaa muhtesemsin tebrikleer canim benimm bu işin kazanani biz olacagiz artik yazin yüzümüz gülecek fit olmanin verdigi tat hicbir seyde yok cunkuu :))

ekmek pogacaa yemiyosaann benim bi de hamurisi orucu topigim var oraya gelsene ben de yemiyorum motive ederiz birbirimizi :)

C cranial 12. GÜN :)))
T tuana31
@guka258:31.GÜN
C cerulean
MuMu85 3.Gün

M MMooNN 5.GÜN
pozitifkalem 3. gün

Ay kizlar kusura bakmayin unutuyorum bazen.Bugün misafirlikteydim arkadas zorla koydu önüme pastayi biödiginiz klasik bugün ye yarin devam edersin muhabbetleri hee yiyimde 2 günümü cöpe atayim o görmeden cöpe döktüm[/QUOTE]

harikasinn canimm cok iyi yapmissin ben de bu sözlere çok maruz kaliyorum ama bizim icin 2 gün bile cok degerli ilk hedef 21e tamamlayacagiz insallahh :))

inşallah canım
benim sorunum tatlılarla her öğün öncesi sonrası aralarda yemeden duramıyordum
O yüzden hamurişi konusunda çok katı değilim nadiren yiyorum
Ekmeksiz yemek yiyemiyordum ve sabahları pratik oluyor diye poğaça işini abartmıştım bunları tamamen yasakladım
Haftada 10 günde bir yarım simit veya pide gibi hamurişi yiyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…