waww harikasin canimm beslenmene ornek verebilir misin :)kızlar çok mutluyum diyetisyenime gittim bugün 1.900 kilo gitmiş hemde yağdan
o kadar da meydan okuduk birbirimizee sampiyon benoldum o zaman oleey :)Kızlar benim annemler geldi 10 gün mola verdim.
teşekkür ederim canım bu haftaki menüm buydu her hafta bazı şeyleri değiştiriyorwaww harikasin canimm beslenmene ornek verebilir misin :)
insallah canimm evlenecek olan sendin degil mi masallah cok güzel bir gelin olacaksin :)bu arada kendime termal kemer aldım spor yaparken terlemek için kk da başka bir topik de biri kullanıyormuş bende hemen aldım inşallah bu hafta onunda ekstra faydasını görürüm
evet canım temmuzda düğünüm var çok teşekkür ederiminsallah canimm evlenecek olan sendin degil mi masallah cok güzel bir gelin olacaksin :)
Harikasın canim :)8 SUBAT ÇARŞAMBA
C cranial 10. GÜN :)))
T tuana31
guka258 :29
C cerulean
MuMu85 2.Gün MuMu85
Elisya
M MMooNN 4.GÜN
ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.ALINTI YAPARKEN SON MESAJDAN ALINTILAMAYA DİKKAT EDELİM.BOL İNCELMELER :)[/USER]
Dünü atlattim cok sükür
tebrikler canim harikasin etkileri nasil oldu?bozdun mu sonra bozmadiysan devam etsene 21den saymaya.ben onceki yaptigimda 52 gün yapmistimMerhaba kizlar,
pazartesi 21. günümdü, bastan sayiyoruminsallah Ramazana kadar saymaya devam!
Sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?