hosgeldinn canımm topigindw gezindim cok eglenceli bir dilin var cok begendim :))21 gün hayatı değiştirir yeniliğe alışırmış beden. O zamaaaan ben de alışmak istiyorum ! başlıyorum :)) Gün 1: bağımlılık sadece sigarayla alkolle olmaz biz paketlenmişlerin bağımlısı olmuşuz bırakıyorum uleyyynnn.
Çok teşekkür ederim. Minicik dünyamız var hepimizin feysbukta instegramda kendimizi olmadığımız biri gibi göstermektense birazcık da anonim kılıfın altına gizlenerek kendimi yansıtacağım bir mecrada bulunmayı seçtim. hem daha gizemlihosgeldinn canımm topigindw gezindim cok eglenceli bir dilin var cok begendim :))
düzenli bildirim yapacaksan hemen ekliyim listeye de seni
hemen ekliyorumm o zaman :)Çok teşekkür ederim. Minicik dünyamız var hepimizin feysbukta instegramda kendimizi olmadığımız biri gibi göstermektense birazcık da anonim kılıfın altına gizlenerek kendimi yansıtacağım bir mecrada bulunmayı seçtim. hem daha gizemliMemnuniyet duyarım.
Elbette çok sevinirim :) Bize de beklerizhemen ekliyorumm o zaman :)
senle devam etmeyi de cok isterim topiginden yazisalim istersen :)
tabiki de sekere ihtiyacimiz yok tebriklerr canimm :))Arkideşler ilk günümü haaaaarika tamamladım. hiç de ihtiyacım yok valla şekere mekere amaaaaaaannnn :)
Kuzenimin düğünü vardı canım.çok yoğun geçti giremedim.bu arada küçük kaçamaklarim oldu.bugün birden devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?