That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

waww harikasin canimm beslenmene ornek verebilir misin :)
teşekkür ederim canım bu haftaki menüm buydu her hafta bazı şeyleri değiştiriyor
sabah 7:30 da kahvaltı 1 yumurta veya 1 parça yarım yağlı peynir,5 adet zeytin,marul,maydanoz,dereotu vs. 1 dilim çavdar veya tam buğday ekmek öğün arası saat:10 da 1 porsiyon yumruk büyüklüğünüz kadar meyve öğlen yemeği saat 12/30 da
6 kaşık sebze yemeği veya 4 kaşık kurubakla yemeği (pişerken 1 yemek kaşığı yağ koyularak )
2 kaşık yoğurt
salata yağsız az limonlu ve elma sirkeli
1 dilim ekmek
öğün arası saat 15/30
2 adet kuru kayısı
2 bütün ceviz
akşam yemeği saat 19/00 da
4 köfte veya 4 köfte kadar et,tavuk,balık(ızgara,haşlama,fırında)
1 bardak ayran
salata
1 dilim ekmek
öğün arası saat 21/00
1porsiyon meyve
2 kaşık yoğurt veya 1 çay bardağı tarçınlı süt

bu arada kendime termal kemer aldım spor yaparken terlemek için kk da başka bir topik de biri kullanıyormuş bende hemen aldım inşallah bu hafta onunda ekstra faydasını görürüm

bu arada kendime termal kemer aldım spor yaparken terlemek için kk da başka bir topik de biri kullanıyormuş bende hemen aldım inşallah bu hafta onunda ekstra faydasını görürüm
insallah canimm evlenecek olan sendin degil mi masallah cok güzel bir gelin olacaksin :)

8 SUBAT ÇARŞAMBA

C cranial 10. GÜN :)))
T tuana31
guka258 guka258 :29
C cerulean
MuMu85 MuMu85 2.Gün
MuMu85 MuMu85
Elisya Elisya
M MMooNN 4.GÜN

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.ALINTI YAPARKEN SON MESAJDAN ALINTILAMAYA DİKKAT EDELİM.BOL İNCELMELER :)[/USER]

Dünü atlattim cok sükür:halay:

Back