hosgeldin canimm ozlemistim seni cok iyi oldu ekliyim mi listeye hemen :)Selam kızlar.. yarından itibaren ben de aranızdayım inşaallah, bu ara aşırı abur cubur tükettimhem kilo vermek hem de şekersiz, paket gıdasız sağlıklı yaşamak istiyorum:))
harikasin canim devamm :)bırakmadım canım bende devam ediyorum zaten istesem de bırakamam diyetisyene gidiyorum her perşembe tartıyor beni verdiği liste de zaten tatlı birşey yok meyve dışında hafta sonu giremedim işlerim vardı hafta içi de işler yoğundu 27.gün oldu bakalım
cok geçmiş olsun canimGünaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
Hoşgeldin canım...
hosgeldin canimm ozlemistim seni cok iyi oldu ekliyim mi listeye hemen :)
harikasin canim devamm :)
cok geçmiş olsun canim
hemenn ekliyorumm geldigine coook sevindim nasıl azimli olduğunu geçmiş seker oruçlarindan cok iyi biliyorum hep beraber basaracagiz insallaahh :))Hoşbulduk canım, teşekkür ederimm:))
Teşekkür ederim canımm, ben de seni özledim.. tabii ki eklersen çok sevinirim, bugün başladım ben de bakalım.. hedefim 4 hafta bu kez
21 günü tamamlamak da büyük başarı canım harikasin. Simdi baslayinca daha da kolay olacak nasil olsa deneyimlisin hep beraber basaracagiz insallah hep beraber 40 güne ulaşıriz :))Kizlar malesef dün aksam bildirimden sonra bozdumyarindan itibaren 1 den basliyorum ins.Neler hissettigime gelince 3 4 gün sonra artik canim hic istemedi beyinde bitirme olayini yasadim adina oruc demek cok iyi geldi bana ama dün aksam ne olduysa kriz geldi ve atlatamadim sanirim özel günün etkisi oldu ama üzülmüyorum 1 kere basardim yine basarabilirim bu sefer hedefim 40 gün sanirim 21 günü tamamlamanin rehavetide olustu :) bu süre zarfinda yediklerime dikkat ederek 84.3 den 81.5 a indim 40 günlük hedefim 75 kilo olmak.
aramızaa hosgeldin canimm kesinlikle belgesel cok etkileyici.vücudumuza zerre yararı olmayan şekeri yükleyip duruyoruz vücudumiza cok yazik.böyle farkindalik içinde olduğumuz icin cok mutluyum. Her gün bildirim yapacaksan ekliyim listeye canim hemen :)Ben de belgeseli izledim ve çok etkilendim neler yapıyoruz kendimize ya bedenlerimize yazık ne eziyet çekiyorlar bizim yüzümüzden yarından itibaren başlıyorum ve buralarda olacağım beni de ekleyin lütfen..
Ins cnm21 günü tamamlamak da büyük başarı canım harikasin. Simdi baslayinca daha da kolay olacak nasil olsa deneyimlisin hep beraber basaracagiz insallah hep beraber 40 güne ulaşıriz :))
sagol canimm insallah kilo vermissindir :)Afiyet olsun benim de karnım acıktı turk kahvesiyle geçirmeye çalışacağım. Yarın başka topikte tartı günümüz baya fark var geçen haftayla. Bu saatte yiyip bozmayayım ..
oo harikasin cok sevindim kac kilo verdim yoksa yarin mi öğrenecegiz :)Verdim verdim hem de beklediğimden fazla verdim.
Evet yarın yazarım. Belki bugün de gitmiştir bir kaç yüz gram.oo harikasin cok sevindim kac kilo verdim yoksa yarin mi öğrenecegiz :)
kahve iştahımi keser normalde benim.bence uyu artik su iç bol bol yarinki kahvaltıyi düşün :)Evet yarın yazarım. Belki bugün de gitmiştir bir kaç yüz gram.baya moral oldu ama bana.
Bu arada kahve iyice acıktırdı beni. Kahve yerine tarçınlı süt içseymişim keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?