That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Selam kızlar.. yarından itibaren ben de aranızdayım inşaallah, bu ara aşırı abur cubur tükettim hem kilo vermek hem de şekersiz, paket gıdasız sağlıklı yaşamak istiyorum:))
hosgeldin canimm ozlemistim seni cok iyi oldu ekliyim mi listeye hemen :)

harikasin canim devamm :)

Günaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
cok geçmiş olsun canim

Hoşgeldin canım...

Hoşbulduk canım, teşekkür ederimm:))

hosgeldin canimm ozlemistim seni cok iyi oldu ekliyim mi listeye hemen :)

harikasin canim devamm :)

cok geçmiş olsun canim

Teşekkür ederim canımm, ben de seni özledim.. tabii ki eklersen çok sevinirim, bugün başladım ben de bakalım.. hedefim 4 hafta bu kez

Hoşbulduk canım, teşekkür ederimm:))

Teşekkür ederim canımm, ben de seni özledim.. tabii ki eklersen çok sevinirim, bugün başladım ben de bakalım.. hedefim 4 hafta bu kez
hemenn ekliyorumm geldigine coook sevindim nasıl azimli olduğunu geçmiş seker oruçlarindan cok iyi biliyorum hep beraber basaracagiz insallaahh :))

Kizlar malesef dün aksam bildirimden sonra bozdum yarindan itibaren 1 den basliyorum ins.Neler hissettigime gelince 3 4 gün sonra artik canim hic istemedi beyinde bitirme olayini yasadim adina oruc demek cok iyi geldi bana ama dün aksam ne olduysa kriz geldi ve atlatamadim sanirim özel günün etkisi oldu ama üzülmüyorum 1 kere basardim yine basarabilirim bu sefer hedefim 40 gün sanirim 21 günü tamamlamanin rehavetide olustu :) bu süre zarfinda yediklerime dikkat ederek 84.3 den 81.5 a indim 40 günlük hedefim 75 kilo olmak.

21 günü tamamlamak da büyük başarı canım harikasin. Simdi baslayinca daha da kolay olacak nasil olsa deneyimlisin hep beraber basaracagiz insallah hep beraber 40 güne ulaşıriz :))

Ben de belgeseli izledim ve çok etkilendim neler yapıyoruz kendimize ya bedenlerimize yazık ne eziyet çekiyorlar bizim yüzümüzden yarından itibaren başlıyorum ve buralarda olacağım beni de ekleyin lütfen..

Ben de belgeseli izledim ve çok etkilendim neler yapıyoruz kendimize ya bedenlerimize yazık ne eziyet çekiyorlar bizim yüzümüzden yarından itibaren başlıyorum ve buralarda olacağım beni de ekleyin lütfen..
aramızaa hosgeldin canimm kesinlikle belgesel cok etkileyici.vücudumuza zerre yararı olmayan şekeri yükleyip duruyoruz vücudumiza cok yazik.böyle farkindalik içinde olduğumuz icin cok mutluyum. Her gün bildirim yapacaksan ekliyim listeye canim hemen :)

Afiyet olsun benim de karnım acıktı turk kahvesiyle geçirmeye çalışacağım. Yarın başka topikte tartı günümüz baya fark var geçen haftayla. Bu saatte yiyip bozmayayım ..

Evet yarın yazarım. Belki bugün de gitmiştir bir kaç yüz gram. baya moral oldu ama bana.
Bu arada kahve iyice acıktırdı beni. Kahve yerine tarçınlı süt içseymişim keşke.
kahve iştahımi keser normalde benim.bence uyu artik su iç bol bol yarinki kahvaltıyi düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…