• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

5 SUBAT PAZAR

C cranial 7. GÜN :))
T tuana31 7.gün...
guka258 guka258
C cerulean
MuMu85 MuMu85 23.gün :halay::halay:

Anka Anka 7. GÜN

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.ALINTI YAPARKEN SON MESAJDAN ALINTILAMAYA DİKKAT EDELİM.BOL İNCELMELER :)
Tebrikler canimm bildirim yapmayinca biraktigini sanip uzulmustum cok sevindimm nasil hissediyorsunn

Şaka maka biz de 1 haftayı bitirdik C cranial T tuana31 :sampiyon:
ayy cok şükür nice haftalarimiza insallahh
Evet canım ya...beraber daha güzel oldu...
kesinlikle öyle :))

5mil leslimi yaptım.yeşil çayımı içiyorum...
harikasin canimm.

ben de jillianimi yaptim 10 dk dans ettim ic bacak hareketlerimi yaptim şimdi yesilcayimi içiyorumm:nazar::nazar:

ÇÜNKÜ BIR GÜN DEĞİL HER GÜN İSTERSEN OLUR :KK200::nazar:

Selam kızlar.. yarından itibaren ben de aranızdayım inşaallah, bu ara aşırı abur cubur tükettim:( hem kilo vermek hem de şekersiz, paket gıdasız sağlıklı yaşamak istiyorum:))

Günaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz :KK43:

Şimdi ben keki gece yedim. Yeni gün gece 12 den sonra mı başlıyor yoksa güneş doğunca mı. Gün doğarken başlasın yaa bu gün de gitmesin :D

Günaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz :KK43:
Geçmiş olsun canım.çocuklar hastalaninca illa motivasyon düşüyor.sağlık olsun yine devam et bırakma.

Geçmiş olsun canım.çocuklar hastalaninca illa motivasyon düşüyor.sağlık olsun yine devam et bırakma.
Yok bırakmam canım da. Orda tansiyonum düşünce eşim onları almış gelmiş. Ben yemem şeker orucundayım yemem desem kavga ederdik. :-)

Gece aklıma gelseydi hazır bozulmuşken lokum da yiyim derdim ama hiç aklıma gelmedi :D

Back