That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Tebrikler canimm bildirim yapmayinca biraktigini sanip uzulmustum cok sevindimm nasil hissediyorsunn

Şaka maka biz de 1 haftayı bitirdik C cranial T tuana31
ayy cok şükür nice haftalarimiza insallahh
Evet canım ya...beraber daha güzel oldu...
kesinlikle öyle :))

5mil leslimi yaptım.yeşil çayımı içiyorum...
harikasin canimm.

ben de jillianimi yaptim 10 dk dans ettim ic bacak hareketlerimi yaptim şimdi yesilcayimi içiyorumm

ÇÜNKÜ BIR GÜN DEĞİL HER GÜN İSTERSEN OLUR

Selam kızlar.. yarından itibaren ben de aranızdayım inşaallah, bu ara aşırı abur cubur tükettim hem kilo vermek hem de şekersiz, paket gıdasız sağlıklı yaşamak istiyorum:))

Günaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz

Şimdi ben keki gece yedim. Yeni gün gece 12 den sonra mı başlıyor yoksa güneş doğunca mı. Gün doğarken başlasın yaa bu gün de gitmesin

Günaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
Geçmiş olsun canım.çocuklar hastalaninca illa motivasyon düşüyor.sağlık olsun yine devam et bırakma.

Geçmiş olsun canım.çocuklar hastalaninca illa motivasyon düşüyor.sağlık olsun yine devam et bırakma.
Yok bırakmam canım da. Orda tansiyonum düşünce eşim onları almış gelmiş. Ben yemem şeker orucundayım yemem desem kavga ederdik.

Gece aklıma gelseydi hazır bozulmuşken lokum da yiyim derdim ama hiç aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…