Evet canım ya...beraber daha güzel oldu...
Tebrikler canimm bildirim yapmayinca biraktigini sanip uzulmustum cok sevindimm nasil hissediyorsunn
ayy cok şükür nice haftalarimiza insallahh
kesinlikle öyle :))Evet canım ya...beraber daha güzel oldu...
harikasin canimm.5mil leslimi yaptım.yeşil çayımı içiyorum...
Hoşgeldin canım...Selam kızlar.. yarından itibaren ben de aranızdayım inşaallah, bu ara aşırı abur cubur tükettimhem kilo vermek hem de şekersiz, paket gıdasız sağlıklı yaşamak istiyorum:))
bırakmadım canım bende devam ediyorum zaten istesem de bırakamam diyetisyene gidiyorum her perşembe tartıyor beni verdiği liste de zaten tatlı birşey yok meyve dışında hafta sonu giremedim işlerim vardı hafta içi de işler yoğundu 27.gün oldu bakalımguka258 canim nerelerdesinn biraktin mi yoksa
geçmiş olsun canımGünaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
Geçmiş olsun canım.çocuklar hastalaninca illa motivasyon düşüyor.sağlık olsun yine devam et bırakma.Günaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
Yok bırakmam canım da. Orda tansiyonum düşünce eşim onları almış gelmiş. Ben yemem şeker orucundayım yemem desem kavga ederdik.Geçmiş olsun canım.çocuklar hastalaninca illa motivasyon düşüyor.sağlık olsun yine devam et bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?