That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

günaydın kızlar ben diyetisyene gitmeye karar verdim spor salonunda geçen biriyle tanıştım bir diyetisyen söyledi 2 ay da 10 kilo vermiş hemde çok rahat yiyerek keyifli bir şekilde zayıfladım dedi bende düğünden dolayı riske atmak istemiyorum sonuç da kaç aydır diyet yapıyorum verdiğim 4-5 kilo oruca devam edicem ama aynı zamanda da bir kan değerlerime baktırıp yardım alıcam

21 ocak 18. gün
22 ocak 19. gün
23 ocak 20. gün bitti
yani bu gün 21. günümdeyim
3 gündür sabahları 2 dilim kızarmış trabzon ekmeği yiyorum
malum çok hastaydım eşim yemiyorsun direncin düştü baskıları sonucu kahvaltıda ekmek yemeye başladım
bol meyveli geçmişti ama artık meyveyide düşürerek sabahlarıda 2 dilim ekmekle devam edeceğim
eşim zorla çikolata lokum yedirmeye çalıştı ama ben yemedim
çok iyi gidiyor başkalarını bilmem ama ben sıkılıp strese girdikçe çikolata bisküvi tatlı çok yerdim şimdi çok hafiflemiş hissediyorum kendimi hayır diyebiliyorum inşallah hep böyle devan eder

kan degerleri önemli demir b12 bunların eksikliğğinde kolay verilmiyor ayrıca diyetisyen motive ediyor git bence

tebrikler canim aynen bizim strese girdikce yedigimiz bir sey bu tatlilar ve vücudun hicbir sekilde ihtiyacı yok bunlara. insallah daha uzun zaman devam ettirebiliriz :) bi de canim alintilarken son mesajdan alintila olur mu senin mesajlarinda tuana31 arkadaşımız çıkmamış

20 ocaktan alıntı yaptım daha dikkatli olurum. aaa bu arkadaş 60 lı günlere geçen arkadaş değilmi kesin kıskanmışımdır

24 OCAK SALI

C cranial
Alya39 21.Gün
guka258 :14
C cerulean
MuMu85 11.Gün

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.ALINTI YAPARKEN SON MESAJDAN ALINTILAMAYA DİKKAT EDELİM.BOL İNCELMELER :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…