inşallah canımhayirlisiyla gelin olursun insallah canım motivasyonun da hazirmis inşallah hic bozmazsin orucu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımhayirlisiyla gelin olursun insallah canım motivasyonun da hazirmis inşallah hic bozmazsin orucu :)
kan degerleri önemli demir b12 bunların eksikliğğinde kolay verilmiyor ayrıca diyetisyen motive ediyor git bencegünaydın kızlar ben diyetisyene gitmeye karar verdim spor salonunda geçen biriyle tanıştım bir diyetisyen söyledi 2 ay da 10 kilo vermiş hemde çok rahat yiyerek keyifli bir şekilde zayıfladım dedi bende düğünden dolayı riske atmak istemiyorum sonuç da kaç aydır diyet yapıyorum verdiğim 4-5 kilo oruca devam edicem ama aynı zamanda da bir kan değerlerime baktırıp yardım alıcam
tebrikler canim aynen bizim strese girdikce yedigimiz bir sey bu tatlilar ve vücudun hicbir sekilde ihtiyacı yok bunlara. insallah daha uzun zaman devam ettirebiliriz :) bi de canim alintilarken son mesajdan alintila olur mu senin mesajlarinda tuana31 arkadaşımız çıkmamış21 ocak 18. gün
22 ocak 19. gün
23 ocak 20. gün bitti
yani bu gün 21. günümdeyim
3 gündür sabahları 2 dilim kızarmış trabzon ekmeği yiyorum
malum çok hastaydım eşim yemiyorsun direncin düştü baskıları sonucu kahvaltıda ekmek yemeye başladım
bol meyveli geçmişti ama artık meyveyide düşürerek sabahlarıda 2 dilim ekmekle devam edeceğim
eşim zorla çikolata lokum yedirmeye çalıştı ama ben yemedim
çok iyi gidiyor başkalarını bilmem ama ben sıkılıp strese girdikçe çikolata bisküvi tatlı çok yerdim şimdi çok hafiflemiş hissediyorum kendimi hayır diyebiliyorum inşallah hep böyle devan eder
20 ocaktan alıntı yaptım daha dikkatli olurum. aaa bu arkadaş 60 lı günlere geçen arkadaş değilmi kesin kıskanmışımdırtebrikler canim aynen bizim strese girdikce yedigimiz bir sey bu tatlilar ve vücudun hicbir sekilde ihtiyacı yok bunlara. insallah daha uzun zaman devam ettirebiliriz :) bi de canim alintilarken son mesajdan alintila olur mu senin mesajlarinda tuana31 arkadaşımız çıkmamış
ahahah evet canim o arkadaş ben daha önce 52 gün yapmistim hedefim 90 gün ayy insallah yapabilirim yaa :))20 ocaktan alıntı yaptım daha dikkatli olurum. aaa bu arkadaş 60 lı günlere geçen arkadaş değilmi kesin kıskanmışımdır
21. GÜN BİTTİahahah evet canim o arkadaş ben daha önce 52 gün yapmistim hedefim 90 gün ayy insallah yapabilirim yaa :))