noldu canim yine olmadi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu canim yine olmadi mi
Kışın çok nadir oğluma alıyorum canım.tatilde olunca isteyince kıramadım.1gün öncede şeker orucunu bozunca,battı balık yan gider bir kaşık yedim
Yok canım tamamen sana eşlik etmek için hadi bakalım bu sefer cidden yarışalım. Ama sen çok az geliyorsun daha sık gel.noldu canim yine olmadi mi
Yarın başlıyoruz zaten boşver afiyet olsun... Ama yarından itibaren yok artık kesinlikleKışın çok nadir oğluma alıyorum canım.tatilde olunca isteyince kıramadım.1gün öncede şeker orucunu bozunca,battı balık yan gider bir kaşık yedim
her gün burdayim artik yapacagiz insallah :) napsak bozana ceza verelim.10 FARKLI TOPIGE 20 KERE BEN IRADESIZIN TEKIYIM yazsin nasıl fikirYok canım tamamen sana eşlik etmek için hadi bakalım bu sefer cidden yarışalım. Ama sen çok az geliyorsun daha sık gel.
Yok yaaa cuma yarışmalarında yarışırken böyle gelen olurdu muhabbetin ortasında çok sinir olurdum bi de hep aynı kişiler yazardı pek caydırıcılığı yok. Ama bozanı muneye söyleyelim banlasınher gün burdayim artik yapacagiz insallah :) napsak bozana ceza verelim.10 FARKLI TOPIGE 20 KERE BEN IRADESIZIN TEKIYIM yazsin nasıl fikir
cok güzel geciyorr senin nasıl :)Kızlarrrrr nasıl geçiyor ilk gününüz.
Süperim süper. Sabah kan verdim şekerim düştü eşim hemen meyve suyu getirmiş ama içmicem dedim yanımda ceviz badem vardı onları yedim geçtim.cok güzel geciyorr senin nasıl :)
ohh cok iyi yapmışsın ceviz badem sagliktir tok tutar güzellik verir hadi yaza kadar dayanalim gösterelim gücümüzüü :))Süperim süper. Sabah kan verdim şekerim düştü eşim hemen meyve suyu getirmiş ama içmicem dedim yanımda ceviz badem vardı onları yedim geçtim.
ayy insallah canım hep beraber yapmak kesinlikle bizi acayip motive edecek ustelik 65 gün yapmis biriyle yapinca biliyorsun ki o pes etmeyecek e sana da pes etmek düşmez bu durumda ne güzel demissin ya inşallah 100leri görürüz :))Benimde güzel gidiyor.65 günde alıştım.sadece 2 gün yedim.dünde hiç şeker yemedim.ama bugün birden başladım.sizinle beraber yola devam etmek beni daha çok motive edecek.inş 100ü görürüz bu sefer...
Ilk yaptığında sende çok uzun zaman yapmıştın değıl mi?Ben 50leri gördüğünü hatırlıyorum.ayy insallah canım hep beraber yapmak kesinlikle bizi acayip motive edecek ustelik 65 gün yapmis biriyle yapinca biliyorsun ki o pes etmeyecek e sana da pes etmek düşmez bu durumda ne güzel demissin ya inşallah 100leri görürüz :))
ben ilk yaptigimda 33 gün yaptim.Belgeseli izleyip 52 gün yaptim rekorum budur.Simdiki hedefim 52 günü gecmek insallah basaririm :)Ilk yaptığında sende çok uzun zaman yapmıştın değıl mi?Ben 50leri gördüğünü hatırlıyorum.