How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

yok canım karatay yapmıyorum o kadar çok diyet yaptım ki isveç dukan karatay artık hepsinin karışımı olan kendi diyetimi yapıyorum şeker yememek baya iyi geldi bir kere yiyince bütün gün duramıyordum sürekli çikolata yiyordum artık unuttum heralde canım pek istemiyor bakalım düğüne kadar umarım 55 olurum :KK54:
aa evlenecek misin canim ne guzel ya allah mesut etsin insallah ne zaman düğün ve kac kilosun

Evet kizlar bugün 7.günüm 84.3 den 83.5 a indim vede cok rahat geciyor artik
tebriklerr canim aynen insan alisiyor bir yerden sonra

20 OCAK CUMA

C cranial 3. gün
Alya39 Alya39
guka258 guka258 10. gün
C cerulean 4. gün
MuMu85 MuMu85 7.gün

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.ALINTI YAPARKEN SON MESAJDAN ALINTILAMAYA DİKKAT EDELİM.BOL İNCELMELER :)
canim.merhaba hosgeldin :) seni diger topiklerden hatırlıyorum sen bi ara karatay yapmistin sanirim yine oyle mi yapiyorsun?kac kilosun ve kaca düşmek istiyosun deneyimlerin neler yazarsan sevinirim tanismak kaynasmak amaciyla :)

canim.merhaba hosgeldin :) seni diger topiklerden hatırlıyorum sen bi ara karatay yapmistin sanirim yine oyle mi yapiyorsun?kac kilosun ve kaca düşmek istiyosun deneyimlerin neler yazarsan sevinirim tanismak kaynasmak amaciyla :)

Hosbulduk canim ;)
Evet Karatay yapiyorum, benim kilom hep 54'tü boyum 1,63 m
Kilo aldim eski kiloma geri dönmek istiyorum..
Kilomu yazmayayim simdi moralim bozulmasin :halay:
Sevgiler ;)

Back