Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim alinti yaparken son mesajdan alinti yap olur mu gukanin bildirimi çıkmamış
aa evlenecek misin canim ne guzel ya allah mesut etsin insallah ne zaman düğün ve kac kilosunyok canım karatay yapmıyorum o kadar çok diyet yaptım ki isveç dukan karatay artık hepsinin karışımı olan kendi diyetimi yapıyorum şeker yememek baya iyi geldi bir kere yiyince bütün gün duramıyordum sürekli çikolata yiyordum artık unuttum heralde canım pek istemiyor bakalım düğüne kadar umarım 55 olurum
tebriklerr canim aynen insan alisiyor bir yerden sonraEvet kizlar bugün 7.günüm 84.3 den 83.5 a indim vede cok rahat geciyor artik
canim.merhaba hosgeldin :) seni diger topiklerden hatırlıyorum sen bi ara karatay yapmistin sanirim yine oyle mi yapiyorsun?kac kilosun ve kaca düşmek istiyosun deneyimlerin neler yazarsan sevinirim tanismak kaynasmak amaciyla :)
Teşekkür ederim canım temmuz da düğünüm en son tartıldığım da 72.100 geldim bakalım devam ediyoruz orucaaa evlenecek misin canim ne guzel ya allah mesut etsin insallah ne zaman düğün ve kac kilosun
hayirlisiyla gelin olursun insallah canım motivasyonun da hazirmis inşallah hic bozmazsin orucu :)Teşekkür ederim canım temmuz da düğünüm en son tartıldığım da 72.100 geldim bakalım devam ediyoruz oruca
canim.merhaba hosgeldin :) seni diger topiklerden hatırlıyorum sen bi ara karatay yapmistin sanirim yine oyle mi yapiyorsun?kac kilosun ve kaca düşmek istiyosun deneyimlerin neler yazarsan sevinirim tanismak kaynasmak amaciyla :)