Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyle bozdun canım nasil hissettin?bu 65 günde degisiklik oldu mu vucudunda deneyimlerinden bahsedersen bize de motivasyon olur :)65.günde bozdum.yarin birden devam.listeye beni de tekrar ekliyebilirsiniz
3gündür misafir ağırlıyorum canım.2kere üstüste yaptığım cocostar kurabiye çok beğenilince,bi çatal bende tadına bakayım dedim.tabi bi çatalla kalmadı,devamı geldi.neyle bozdun canım nasil hissettin?bu 65 günde degisiklik oldu mu vucudunda deneyimlerinden bahsedersen bize de motivasyon olur :)
ama 65 gün gercekten büyük basari canim tebrik ederim senle beraber başlayabiliriz tekrar yaza kadar yapsak mis gibi inceliriz valla harika olur dedigin gibi net tutum oluyor öbür türlü seker orucunda olmayinca sürekli tatli yeniyor illaki başlayalım beraber :)3gündür misafir ağırlıyorum canım.2kere üstüste yaptığım cocostar kurabiye çok beğenilince,bi çatal bende tadına bakayım dedim.tabi bi çatalla kalmadı,devamı geldi.
En güzeli net bir tutumun oluyor.Ben yemiyorum diyorsun olay bitiyor.zamanla canın istemiyor.etrafındakiler alışıyor ısrar etmiyor.dünden beri ondan bi çatal ,bundan bi çatal diye bir sürü tatlı yedim.
İlk bir ay çok sıkı başladım.spor diyet ve 2.5 litre su.Çok faydasını gördüm.kilomda çok hatırı sayılır değişiklik olmasada inceledim ve cildim güzelleşti.2.ay malesef spor yapamadım.şeker yemesemde börek hamurişi yedim.kilo vermem azaldı.aldığim haftalarda oldu.
Yarından itibaren tekrar devam etmeye karar verdim.
Sen yine mi bıraktın.ama 65 gün gercekten büyük basari canim tebrik ederim senle beraber başlayabiliriz tekrar yaza kadar yapsak mis gibi inceliriz valla harika olur dedigin gibi net tutum oluyor öbür türlü seker orucunda olmayinca sürekli tatli yeniyor illaki başlayalım beraber :)
pazartesi milli baslangic günümuz olsun :))Sen yine mi bıraktın.
Ben de dun bir tane kurabiye yedim baştan başlayayım diyordum hadi hep beraber 1. gün olsun bu gün. Ay kurabiye de hiç güzel değildi.
Ben varım canım başlayalım.bugün başlamıştım ama oğlumun dondurmasından bir kaşık aldım.pazartesi milli baslangic günümuz olsun :))
tamamdir o zaman pazartesi basliyoruzz insallah 30lari 60lari 90lari görürüz :))Ben varım canım başlayalım.bugün başlamıştım ama oğlumun dondurmasından bir kaşık aldım.