How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

günaydın kızlar ben dün çay la kurabiye yedim
belkide 21. günün rahatlığıyla
ama dünde kaldı
bu gün yeniden başlıyorum
bu seferki hedefim 50 demiştim ama gözüm korkmasın diye 30 gün olsun
:KK76::KK76:hadi bakalım yeni başlangıca
bu gün ilk günüm temiz bitirince yarına listeye eklerim

bende devam ediyorum bugün diyetisyene de gittim 3 aylık bir programda haftalık yeme programlarıyla ilerleyeceğiz bakalım her hafta tartılıcam artık kilo vermeme kaçamak yapma ihtimalim yok malesef

65.günde bozdum.yarin birden devam.listeye beni de tekrar ekliyebilirsiniz

neyle bozdun canım nasil hissettin?bu 65 günde degisiklik oldu mu vucudunda deneyimlerinden bahsedersen bize de motivasyon olur :)
3gündür misafir ağırlıyorum canım.2kere üstüste yaptığım cocostar kurabiye çok beğenilince,bi çatal bende tadına bakayım dedim.tabi bi çatalla kalmadı,devamı geldi.

En güzeli net bir tutumun oluyor.Ben yemiyorum diyorsun olay bitiyor.zamanla canın istemiyor.etrafındakiler alışıyor ısrar etmiyor.dünden beri ondan bi çatal ,bundan bi çatal diye bir sürü tatlı yedim.

İlk bir ay çok sıkı başladım.spor diyet ve 2.5 litre su.Çok faydasını gördüm.kilomda çok hatırı sayılır değişiklik olmasada inceledim ve cildim güzelleşti.2.ay malesef spor yapamadım.şeker yemesemde börek hamurişi yedim.kilo vermem azaldı.aldığim haftalarda oldu.

Yarından itibaren tekrar devam etmeye karar verdim.

3gündür misafir ağırlıyorum canım.2kere üstüste yaptığım cocostar kurabiye çok beğenilince,bi çatal bende tadına bakayım dedim.tabi bi çatalla kalmadı,devamı geldi.

En güzeli net bir tutumun oluyor.Ben yemiyorum diyorsun olay bitiyor.zamanla canın istemiyor.etrafındakiler alışıyor ısrar etmiyor.dünden beri ondan bi çatal ,bundan bi çatal diye bir sürü tatlı yedim.

İlk bir ay çok sıkı başladım.spor diyet ve 2.5 litre su.Çok faydasını gördüm.kilomda çok hatırı sayılır değişiklik olmasada inceledim ve cildim güzelleşti.2.ay malesef spor yapamadım.şeker yemesemde börek hamurişi yedim.kilo vermem azaldı.aldığim haftalarda oldu.

Yarından itibaren tekrar devam etmeye karar verdim.
ama 65 gün gercekten büyük basari canim tebrik ederim senle beraber başlayabiliriz tekrar yaza kadar yapsak mis gibi inceliriz valla harika olur dedigin gibi net tutum oluyor öbür türlü seker orucunda olmayinca sürekli tatli yeniyor illaki başlayalım beraber :)

ama 65 gün gercekten büyük basari canim tebrik ederim senle beraber başlayabiliriz tekrar yaza kadar yapsak mis gibi inceliriz valla harika olur dedigin gibi net tutum oluyor öbür türlü seker orucunda olmayinca sürekli tatli yeniyor illaki başlayalım beraber :)
Sen yine mi bıraktın. :-)
Ben de dun bir tane kurabiye yedim baştan başlayayım diyordum hadi hep beraber 1. gün olsun bu gün. Ay kurabiye de hiç güzel değildi. :D

Kizlar ben gecen hafta Sali baslamistim bugün 12. Gün ;)
Bundan önceki mesajlarimdaki sayi yanlis olabilir ;)
Aksam yorgunluktan kafam karismis olabilir..

Sevgiler herkese ;)

arkadaslar Seker diyetine baslamayi cok istiyordum ama bir türlü baslayamadim.Basliyorum bozuluyor,sekeri hayatimdan ctamamen cikarmaktan yanayim.

Back