• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Canım ben meyve yiyorum ama bir porsiyonu geçmiyor yani bir elma ya da bir armut . Sence meyveyi kesmelimiyim 21 günlük oruçta? Şuana kadar hiç zorlanmadım zaten alışığım makarna pilav ekmeği hayatımdan çıkartalı çok oldu ama meyve yememek zor olacak

Ben Karatay usulü besleniyorum ve Canan Hoca kilo verme aşamasında meyveyi yasaklıyor. Kilo fazlanız yoksa yiyebilirsiniz diyor. Meyveyi kes istersen, çok daha rahat kilo verirsin, inan her şeye alışılıyor canım. Sabah cevizini, peynirini, zeytinini, yumurtanı, yeşilliğini bol bol ye, meyveyi hiç aramazsın.

Ben Karatay usulü besleniyorum ve Canan Hoca kilo verme aşamasında meyveyi yasaklıyor. Kilo fazlanız yoksa yiyebilirsiniz diyor. Meyveyi kes istersen, çok daha rahat kilo verirsin, inan her şeye alışılıyor canım. Sabah cevizini, peynirini, zeytinini, yumurtanı, yeşilliğini bol bol ye, meyveyi hiç aramazsın.

Tamam canım bende öyle yapayım ozaman şu 21 günlük oruçta hiç meyve yemeyeyim ondan sonra bakarız artık. Teşekkür ederim canımm beni bilgilendirdiğin için

3 EKİM PAZARTESİ

C cranial 3. GÜN :)
N nesevenezaket 10. GÜN
begum75 begum75
pofu pofu
@Diyet vakti 2. GÜN
Elisya Elisya 2. Gün
Feministka Feministka 2. Gün
@life is good

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI QUOTE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.

benim günüm yok şimdilik başlayamadım,dün 1 dilim börek,1 dilim ekmek ve 2 halka fırın patates yiyerek orucu bozdum,kızlar alıntı yaparken adımı silin isterseniz :KK43:

bugünkü yasaklılarım
sabah: 1 dilim ekmek ve 1 çay kaşığı bal
öğlen: 2 yemek kaşığı bulgur pilavı (bu yasak mı bilmiyorum ama)

paketli gıda,asitli içecek yasağına uyuyorum ama bunlara tam alışamadım daha

C cranial

Kizlar sabah annemlerde daldim bi guzel sekerli cay ictim kahvaltida. Sonradan aklima geldi :( bebin oruc bugun gitti yarin bastan basliyorum :( nasil bir dalginlik nasil bir aliskanlik bu seker !!! Nasil girmis hayatimiza boyle !! Ama kararliyim 3.5 aylk bebegime buyuyunce sekerden uzak tutacagim!

Back