- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden etiket olmuyor arkadaslar bileniniz var mi
2 EKİM PAZAR
C cranial 2. GÜN :)
N nesevenezaket 9. GÜN
pofu 1.GÜN :)
@Diyet vakti 1. GÜN
Elisya 1. Gün
Feministka 1. Gün
ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI QUOTE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.
selam kızlar beni eklememışsiniz listeye 3. günüm bugün
yalnz bişey sorucam smoothi diyetindeyimde ben bugünkü smoothimi hazırlarken içerisine biraz pekmez koydum sonradan aklıma oruç geldi :) pekmez orucu bozarmı :)
begum75 Evet bozarsan 1.günden başlamalısın.. ama yok baştan başlamak motivasyonumu bozar diyorsan kaldığın yerden devam ediyorsun ama aslında tam şeker orucu olmuş olmuyor, 21 gün hiç ağzına şekerli gıda sürmemen gerek..
bir anda bunu kesmem çok zor, kızlar elimden geldiğince yememeye çalışıcam ama sanırım şimdi direk bu orucu yapamam,mesela bugün sabah 1 börek yedim
beni oruç listesinden silin sadece buraya yediğim yasklıları yazayım,belki yazdıkça motivasyonum artar ve birgün tam olarak başlarım olur mu?
Bence asıl bi anda kesmek en kolayı.. şekeri yedikçe yemek istersin, azaltmayı ben çok denedim, bi anda kesince başarılı oldum.. normalde günde 1 paket bisküvi 2 paket çikolata yiyen biriydim:/
kızlar size birşey sorucam,şimdi bu oruçta hiç yasaklı şeylerden yemiyosunuz demi, yaniarada bir gün yersek orucu bozmuş mu oluyoruz başa mı dönüyoruz? mesela 9.gündeki N nesevenezaket arkadaşım sen 9 gündür hiç ağzına yasaklı şey sürmedin mi ? sürersek tekrar başamı dönmüş olucaz nasıl olcak??
ben mesela bu sabah ufak bi börek yedim o zaman başlayamamamış mı oluyorum?
anladım canım çok sağol,gerçekten çok güçlü iradeleriniz var hepinizi tebrik ederimEvet canım, 9 gündür yasaklı hiçbir şey yemiyorum. Elisya'nın da söylediği gibi şeker orucunda olduğumuz sürece, yasaklı bir şey yersek 15. günde bile olsa, bozuldu deyip tekrar 1. güne dönüyoruz. O yüzden de genelde bozmamaya çalışıyoruz, normal oruç gibi işte. Hani ramazanda niyet edersin ve bozmazsın ya, biz de 21 günlük niyet edip bozmamaya çalışıyoruz.
anladım canım çok sağol,gerçekten çok güçlü iradeleriniz var hepinizi tebrik ederim
elimden geldiğince kısıtlıyıcam ,benimkide çocuk orucu olsunbirgün bende tam oruç tutabilirim inşallah
Ben şeker orucunu yaparken meyve de yemiyordum. Hedefim 50 kilo olmaktı, hedefime ulaştım ve kilo korumadayım . En son 10 gün önce tartılmıştım, bu sabah tekrar tartıldım 600 gram daha vermişim. Yarın sabahtan itibaren kahvaltıma 1 porsiyon meyve ekleyeceğim ve şeker orucuna böyle devam edeceğim.
Aslında ilk günler hepimiz için çok zor geçiyor. Saatleri saydığımı bilirim, bugün bir bitse diye. 3 gün geçtikten sonra epey rahatlıyorum, bu oruçta her gün bir öncekinden çok daha kolay geçiyor. Sen de yapabildiğin kadar yap, ne kadar zararlıdan uzak durursan o kadar iyi. Ama şartlama da kendini yapamam diye, başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.
köyden gelen pekmez kayınvalidem getirmiş kansızım diye sanırım doğaldır. paketlenmiş bir ürün değil açıkçası haftada bir falan aklıma gelince bi kaşık içerim. onuda bırakayım ama nolur nolmaz :) cevabın için teşekkr edermDoğal pekmez mi? İçinde eklenti şeker var mı? Eğer varsa evet pekmez de yasak 21 gün.. onun yerine üzümün direkt kendisini kullanabilirsin istersen:)
Aslında ilk günler hepimiz için çok zor geçiyor. Saatleri saydığımı bilirim, bugün bir bitse diye. 3 gün geçtikten sonra epey rahatlıyorum, bu oruçta her gün bir öncekinden çok daha kolay geçiyor. Sen de yapabildiğin kadar yap, ne kadar zararlıdan uzak durursan o kadar iyi. Ama şartlama da kendini yapamam diye, başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.