• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

2 EKİM PAZAR

C cranial 2. GÜN :)
@Baharherbahardiyetyapar 9. GÜN
begum75 begum75
pofu pofu 1.GÜN :)
@Diyet vakti
@Elisya 1. Gün

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM

2 EKİM PAZAR

@Baharherbahardiyetyapar 9. GÜN
begum75 begum75
@Diyet vakti 1. GÜN
@Elisya 1. Gün

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM

Arkadaşlar şu listeyi birinci sayfaya koysak sadece böyle sayfa dolduruyor bence tekrar tekrar hergün

selam kızlar beni eklememışsiniz listeye 3. günüm bugün ;)
yalnz bişey sorucam smoothi diyetindeyimde ben bugünkü smoothimi hazırlarken içerisine biraz pekmez koydum sonradan aklıma oruç geldi :) pekmez orucu bozarmı :)

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI QUOTE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.[/QUOTE]

2 EKİM PAZAR

N nesevenezaket 9. GÜN
@Diyet vakti 1. GÜN
Elisya Elisya 1. Gün
Feministka Feministka 1. Gün

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI QUOTE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM.

kızlar size birşey sorucam,şimdi bu oruçta hiç yasaklı şeylerden yemiyosunuz demi, yaniarada bir gün yersek orucu bozmuş mu oluyoruz başa mı dönüyoruz? o_Omesela 9.gündeki @Baharherbahardiyetyapar arkadaşım sen 9 gündür hiç ağzına yasaklı şey sürmedin mi ? sürersek tekrar başamı dönmüş olucaz nasıl olcak??
ben mesela bu sabah ufak bi börek yedim o zaman başlayamamamış mı oluyorum?

N nesevenezaket

pofu pofu
Elisya Elisya
Feministka Feministka

C cranial

neden etiket olmuyo zorya yaptım bunlarıda :bicak:

begum75 begum75 Evet bozarsan 1.günden başlamalısın.. ama yok baştan başlamak motivasyonumu bozar diyorsan kaldığın yerden devam ediyorsun ama aslında tam şeker orucu olmuş olmuyor, 21 gün hiç ağzına şekerli gıda sürmemen gerek..

selam kızlar beni eklememışsiniz listeye 3. günüm bugün :KK66:
yalnz bişey sorucam smoothi diyetindeyimde ben bugünkü smoothimi hazırlarken içerisine biraz pekmez koydum sonradan aklıma oruç geldi :) pekmez orucu bozarmı :)

Doğal pekmez mi? İçinde eklenti şeker var mı? Eğer varsa evet pekmez de yasak 21 gün.. onun yerine üzümün direkt kendisini kullanabilirsin istersen:)

begum75 begum75 Evet bozarsan 1.günden başlamalısın.. ama yok baştan başlamak motivasyonumu bozar diyorsan kaldığın yerden devam ediyorsun ama aslında tam şeker orucu olmuş olmuyor, 21 gün hiç ağzına şekerli gıda sürmemen gerek..

bir anda bunu kesmem çok zor, kızlar elimden geldiğince yememeye çalışıcam ama sanırım şimdi direk bu orucu yapamam,mesela bugün sabah 1 börek yedim :KK43:
beni oruç listesinden silin sadece buraya yediğim yasklıları yazayım,belki yazdıkça motivasyonum artar ve birgün tam olarak başlarım olur mu?

N nesevenezaket
pofu pofu
Elisya Elisya
Feministka Feministka
C cranial

bir anda bunu kesmem çok zor, kızlar elimden geldiğince yememeye çalışıcam ama sanırım şimdi direk bu orucu yapamam,mesela bugün sabah 1 börek yedim :KK43:
beni oruç listesinden silin sadece buraya yediğim yasklıları yazayım,belki yazdıkça motivasyonum artar ve birgün tam olarak başlarım olur mu?

Bence asıl bi anda kesmek en kolayı.. şekeri yedikçe yemek istersin, azaltmayı ben çok denedim, bi anda kesince başarılı oldum.. normalde günde 1 paket bisküvi 2 paket çikolata yiyen biriydim:/

Bence asıl bi anda kesmek en kolayı.. şekeri yedikçe yemek istersin, azaltmayı ben çok denedim, bi anda kesince başarılı oldum.. normalde günde 1 paket bisküvi 2 paket çikolata yiyen biriydim:/

normaldede bisküvi, çikolatayla pek işim yok,arada bir oda önüme konursa,yediğim yasaklılar genelde ekmek, arada makarna pilav varsa evde kek börek
bugün mesela ekmek yemedim ama börek yedim yani illaki 1 öğünde mutlaka bozuyorum bu işi
o yüzden diyorum direk yapamam diye

kızlar size birşey sorucam,şimdi bu oruçta hiç yasaklı şeylerden yemiyosunuz demi, yaniarada bir gün yersek orucu bozmuş mu oluyoruz başa mı dönüyoruz? o_Omesela 9.gündeki N nesevenezaket arkadaşım sen 9 gündür hiç ağzına yasaklı şey sürmedin mi ? sürersek tekrar başamı dönmüş olucaz nasıl olcak??
ben mesela bu sabah ufak bi börek yedim o zaman başlayamamamış mı oluyorum?

Evet canım, 9 gündür yasaklı hiçbir şey yemiyorum. Elisya'nın da söylediği gibi şeker orucunda olduğumuz sürece, yasaklı bir şey yersek 15. günde bile olsa, bozuldu deyip tekrar 1. güne dönüyoruz. O yüzden de genelde bozmamaya çalışıyoruz, normal oruç gibi işte. Hani ramazanda niyet edersin ve bozmazsın ya, biz de 21 günlük niyet edip bozmamaya çalışıyoruz.

Evet canım, 9 gündür yasaklı hiçbir şey yemiyorum. Elisya'nın da söylediği gibi şeker orucunda olduğumuz sürece, yasaklı bir şey yersek 15. günde bile olsa, bozuldu deyip tekrar 1. güne dönüyoruz. O yüzden de genelde bozmamaya çalışıyoruz, normal oruç gibi işte. Hani ramazanda niyet edersin ve bozmazsın ya, biz de 21 günlük niyet edip bozmamaya çalışıyoruz.
anladım canım çok sağol,gerçekten çok güçlü iradeleriniz var :nazar:hepinizi tebrik ederim :KK9:
elimden geldiğince kısıtlıyıcam ,benimkide çocuk orucu olsun:işsiz:birgün bende tam oruç tutabilirim inşallah:dua:

Ben şeker orucunu yaparken meyve de yemiyordum. Hedefim 50 kilo olmaktı, hedefime ulaştım ve kilo korumadayım :nazar:. En son 10 gün önce tartılmıştım, bu sabah tekrar tartıldım 600 gram daha vermişim. Yarın sabahtan itibaren kahvaltıma 1 porsiyon meyve ekleyeceğim ve şeker orucuna böyle devam edeceğim.

anladım canım çok sağol,gerçekten çok güçlü iradeleriniz var :nazar:hepinizi tebrik ederim :KK9:
elimden geldiğince kısıtlıyıcam ,benimkide çocuk orucu olsun:işsiz:birgün bende tam oruç tutabilirim inşallah:dua:

Aslında ilk günler hepimiz için çok zor geçiyor. Saatleri saydığımı bilirim, bugün bir bitse diye. 3 gün geçtikten sonra epey rahatlıyorum, bu oruçta her gün bir öncekinden çok daha kolay geçiyor. Sen de yapabildiğin kadar yap, ne kadar zararlıdan uzak durursan o kadar iyi. Ama şartlama da kendini yapamam diye, başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.

Ben şeker orucunu yaparken meyve de yemiyordum. Hedefim 50 kilo olmaktı, hedefime ulaştım ve kilo korumadayım :nazar:. En son 10 gün önce tartılmıştım, bu sabah tekrar tartıldım 600 gram daha vermişim. Yarın sabahtan itibaren kahvaltıma 1 porsiyon meyve ekleyeceğim ve şeker orucuna böyle devam edeceğim.

Aslında ilk günler hepimiz için çok zor geçiyor. Saatleri saydığımı bilirim, bugün bir bitse diye. 3 gün geçtikten sonra epey rahatlıyorum, bu oruçta her gün bir öncekinden çok daha kolay geçiyor. Sen de yapabildiğin kadar yap, ne kadar zararlıdan uzak durursan o kadar iyi. Ama şartlama da kendini yapamam diye, başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.

meyvedemi yoktu :KK35:gerçekten inanılmazı başarmışsın,tekrar tekrar tebrikler :KK9::KK9::KK9:
bu oruç sanırım geçiş dönemi yani ömür boyu yapılmıycak ve 21 gün sonra sağlıklı olan meyva gibi şekerleri ekleyebiliyosun heralde,ama yine makarna,pilav,kek,böreği hiç yememek değilde mümkün olduğunda kısıtlıycan demi??

ya benimde sıkıntım,evde ve işte tamamda bizim akşam oturmalarımız çok olur ikramlar havada uçuşur ben bunlara hayır diyemiyorum yani şöyle tamamende yemem seçmece yaparım ve küçük porsiyonlar yerim ama sonuçta yemiş oluyorum :KK43:

bu yüzden kesin yaparım diyemiyorum:işsiz:

Doğal pekmez mi? İçinde eklenti şeker var mı? Eğer varsa evet pekmez de yasak 21 gün.. onun yerine üzümün direkt kendisini kullanabilirsin istersen:)
köyden gelen pekmez kayınvalidem getirmiş kansızım diye sanırım doğaldır. paketlenmiş bir ürün değil açıkçası haftada bir falan aklıma gelince bi kaşık içerim. onuda bırakayım ama nolur nolmaz :) cevabın için teşekkr ederm ;)

Canım ben meyve yiyorum ama bir porsiyonu geçmiyor yani bir elma ya da bir armut . Sence meyveyi kesmelimiyim 21 günlük oruçta? Şuana kadar hiç zorlanmadım zaten alışığım makarna pilav ekmeği hayatımdan çıkartalı çok oldu ama meyve yememek zor olacak

Back