• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

tamda diyete başlamışken dedim birde şu şeker orucunu deneyeyim. iyi denk geldi :) dün smoothi diyetine başladım. bugün 2. günüm ve dünde yasaklardan bişey tüketmedim. bende varım kızlar şeker orucunda 2. günüm bugünn :)

tşk ederim ablacım seni görmekte güzel :)

bu arada maşalllah 8. günündesin var mı değişmeler acaba mrk ettim?

Ben birkaç kez 21 günü tamamladım canım. Gerçekten de çok faydası oluyor, ilk günler zor geçse de sonrasında tatlı krizleri tamamen bitiyor. Canan Hoca diyor ya "Tatlı tatlının mayasıdır" diye, şeker yemedikçe de canım hiç şeker istemiyor. Bir yerlerde otururken etraftan tatlı ya da bol karbonhidratlı bir şeylerin kokusu bile gelse, gayet nötr kalıyorum, canım çekmiyor, şekersiz filtre kahvemi içiyorum.

Yeni topiiikk gaza geldim yeniden :KK73:ben de geliyorum yarın

Elisya Elisya gelsene canım sende

Sağol canım haber verdiğin için, yarın başlıyodum ben de tekrardan, iyi oldu :)

Oooooo kimler gelmiş :halay::KK76:.
Oruç team kuruluyor tekrardan, hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz güzeller :KK15:.

tamda diyete başlamışken dedim birde şu şeker orucunu deneyeyim. iyi denk geldi :) dün smoothi diyetine başladım. bugün 2. günüm ve dünde yasaklardan bişey tüketmedim. bende varım kızlar şeker orucunda 2. günüm bugünn :)

şu an şekersiz çayımı içiyorum. tadı çok değişik gelsede sanırım alışabilirim
hosgeldiiin canim :) inan ki en kolayi sekersiz caya alismak yapacaksin sadece kendine inan :)

Hosbulduk canim :)
Bi süredir bıraktim orucu da diyeti de :)
Yarın tartilip yeniden başlayacağım bakalım

nasıl geçti peki yaptığın ilk deneyim?
bende tartıldım hala sabitim :D:D

Güncel durumum deli gibi yedim içtim bu ara :KK43:
ayy bende yiyorum deli gibiii bu ara ama hala sabit kilom

oohh süpersinn

şu an şekersiz çayımı içiyorum. tadı çok değişik gelsede sanırım alışabilirim
inan bana uzun yıllardır (yaklaşık 18 senedir) çayımı şekersiz içiyorum,çaya şeker atınca tadı bana çok garip geliyor..sanki şerbet gibi..ben yavaş yavaş azaltıp tamamen bırakmıştım..ortaokuldaydım..keşke ekmeği falan da o zamanlar bıraksaymışım :(
Ben birkaç kez 21 günü tamamladım canım. Gerçekten de çok faydası oluyor, ilk günler zor geçse de sonrasında tatlı krizleri tamamen bitiyor. Canan Hoca diyor ya "Tatlı tatlının mayasıdır" diye, şeker yemedikçe de canım hiç şeker istemiyor. Bir yerlerde otururken etraftan tatlı ya da bol karbonhidratlı bir şeylerin kokusu bile gelse, gayet nötr kalıyorum, canım çekmiyor, şekersiz filtre kahvemi içiyorum.

aynen ablacım bi süre sonra hiç canın çekmiyor..bende yaşadım o deneyimi :)

arkadaslar abur cubur ureticileri sırf daha fazla yiyelim diye abur cuburla bagimlilik yapıcı maddeler koyuyolar.Cok geniş bir sektör bu resmen insan sağlığıyla oynaniyor.
sirketlerin parakazanmak icin urettigi zehirleri yemeyelim.biz cips buskivi degil Reklamlardaki sloganlari renkli renkli ambalajlari yiyoruz.
reklamlarla surekli bilinçaltimiza işliyorlar bunlari.küçükken ödül diye anne babalar çikolata veriyor nasil bağımlı olmayalim?
ama zararin neresinden dönülürse kardir.
o abur cuburlari üreten de insan biz de insaniz ve kesinlikle icimizdeki güçle bu bagimliliktan kurtulabiliriz.

hem bu yaşımiza kadar yedik de ne oldu nur topu gibi basen göbek simit oldu.hepsinin tadini bilmiyor muyuz?tekrar tekrar cok cok yemek niye?5dakikalik yalanci zevk icin!! Üstelik vücuda gram faydasi yok zararı çok.

gelin bu yaz hayatımizin en fit vucuduna kavuşalim!!

arkadaslar abur cubur ureticileri sırf daha fazla yiyelim diye abur cuburla bagimlilik yapıcı maddeler koyuyolar.Cok geniş bir sektör bu resmen insan sağlığıyla oynaniyor.
sirketlerin parakazanmak icin urettigi zehirleri yemeyelim.biz cips buskivi degil Reklamlardaki sloganlari renkli renkli ambalajlari yiyoruz.
reklamlarla surekli bilinçaltimiza işliyorlar bunlari.küçükken ödül diye anne babalar çikolata veriyor nasil bağımlı olmayalim?
ama zararin neresinden dönülürse kardir.
o abur cuburlari üreten de insan biz de insaniz ve kesinlikle icimizdeki güçle bu bagimliliktan kurtulabiliriz.

hem bu yaşımiza kadar yedik de ne oldu nur topu gibi basen göbek simit oldu.hepsinin tadini bilmiyor muyuz?tekrar tekrar cok cok yemek niye?5dakikalik yalanci zevk icin!! Üstelik vücuda gram faydasi yok zararı çok.

gelin bu yaz hayatımizin en fit vucuduna kavuşalim!!
Cok doğru söyledin yarın başlıyoruz sağlıklı hayata bağımlılık yaptı resmen.
Canim bide burası boş gitmesin kendimizi sıfîra çekeriz de eşler vede çocuklar için altarnatif neler yaparız bulduğumuz tarifleri yazalım hem kendimiz hem başkaları sebeplensin.. şekersiz tarif bulmakta çok zor.. ne kadar acı durumdayız

DOĞADA YAPILMIŞSA YE
FABRİKADA YAPILMIŞSA YEME
Bu sloganı 1 . Sayfaya büyük renkli yazılarla yazda karşı cikanlar bizi şeker cimrisi sananlar şeker olmadan yani glikozsuz beyin nasıl çalışır vücut nasil yakıt bulur diyenler asıl maksadimizi anlasınlar.
Allahın cc. İnsanoğluna bahsettiği topraktan çıkan doğal sağlıklı gıdaları bırakip sadece maddi para bazlı elle yapılmış bizi öldürecek hatta süründürecek işlenmiş gıdaların peşi sıra kosmamasini öğrenelim.

Oooooo kimler gelmiş :halay::KK76:.
Oruç team kuruluyor tekrardan, hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz güzeller :KK15:.

Hosbulduk canim :))

nasıl geçti peki yaptığın ilk deneyim?
bende tartıldım hala sabitim :KK70::KK70:

Bizim ilki baya sürmüştü 60 gun falan toplamda. Yemeği azalttigim zamanlar da oldu cok yediğim de oldu. 5 kilo kadar gitti bu yuzden :) sporu da 10 gun yapip bırakmıştım. Düzenli spor ve diyetle daha çok giderdi yani.

Ama şimdi son orucu biraktigimdandir yine dikkat etmeyip cok yemek yedim 1 2 kilo aldim yine. Şu an 58.3 ciktim ama regle 1 gün var ve ödem de vardır, 57yimdir bakalım kaca düşecegim 40 gün sonra :) 40 gün yapacağım bu sefer.

Nasıl gidiyor arkadaşlar? Ben hayatımdan ekmeği, makarnayı, pilavı tamamen çıkardım. Çayımı şekersiz içiyorum abur cubur kola enerji içeceği dondurma hastası olan ben onları aramıyorum artık. Atıştırmalık olarak daha sağlıklı yiyeceklerim var ceviz fındık meyveler. Bugün bir program yükledim telefonuma ve yediklerimi kaydettim doğal gıdalardan aldığım toplam şeker 15 gr yani bu 4 küpşekere denk geliyor sanırım. Günlük maksimum kaç gram şeker tüketebiliriz peki arkadaşlar yani doğal gıdalardan ?

2 EKİM PAZAR

C cranial 2. GÜN :)
@Baharherbahardiyetyapar 9. GÜN
begum75 begum75
pofu pofu 1.GÜN :)
@Diyet vakti

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM

Back