- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Sağol canım haber verdiğin için, yarın başlıyodum ben de tekrardan, iyi oldu :)
Birsey değil canim :) ben de yarın baslacaktim zaten. Hep beraber devam ederiz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy cok sevindim hosgeldinizz kizlaar :)
güncel durumunuz nedir
ayy cok sevindim hosgeldinizz kizlaar :)
güncel durumunuz nedir
tşk ederim ablacım seni görmekte güzel :)
bu arada maşalllah 8. günündesin var mı değişmeler acaba mrk ettim?
tamda diyete başlamışken dedim birde şu şeker orucunu deneyeyim. iyi denk geldi :) dün smoothi diyetine başladım. bugün 2. günüm ve dünde yasaklardan bişey tüketmedim. bende varım kızlar şeker orucunda 2. günüm bugünn :)
hosgeldiiin canim :) inan ki en kolayi sekersiz caya alismak yapacaksin sadece kendine inan :)şu an şekersiz çayımı içiyorum. tadı çok değişik gelsede sanırım alışabilirim
Hosbulduk canim :)
Bi süredir bıraktim orucu da diyeti de :)
Yarın tartilip yeniden başlayacağım bakalım
ayy bende yiyorum deli gibiii bu ara ama hala sabit kilomGüncel durumum deli gibi yedim içtim bu ara
oohh süpersinntamda diyete başlamışken dedim birde şu şeker orucunu deneyeyim. iyi denk geldi :) dün smoothi diyetine başladım. bugün 2. günüm ve dünde yasaklardan bişey tüketmedim. bende varım kızlar şeker orucunda 2. günüm bugünn :)
inan bana uzun yıllardır (yaklaşık 18 senedir) çayımı şekersiz içiyorum,çaya şeker atınca tadı bana çok garip geliyor..sanki şerbet gibi..ben yavaş yavaş azaltıp tamamen bırakmıştım..ortaokuldaydım..keşke ekmeği falan da o zamanlar bıraksaymışımşu an şekersiz çayımı içiyorum. tadı çok değişik gelsede sanırım alışabilirim
Ben birkaç kez 21 günü tamamladım canım. Gerçekten de çok faydası oluyor, ilk günler zor geçse de sonrasında tatlı krizleri tamamen bitiyor. Canan Hoca diyor ya "Tatlı tatlının mayasıdır" diye, şeker yemedikçe de canım hiç şeker istemiyor. Bir yerlerde otururken etraftan tatlı ya da bol karbonhidratlı bir şeylerin kokusu bile gelse, gayet nötr kalıyorum, canım çekmiyor, şekersiz filtre kahvemi içiyorum.
Cok doğru söyledin yarın başlıyoruz sağlıklı hayata bağımlılık yaptı resmen.arkadaslar abur cubur ureticileri sırf daha fazla yiyelim diye abur cuburla bagimlilik yapıcı maddeler koyuyolar.Cok geniş bir sektör bu resmen insan sağlığıyla oynaniyor.
sirketlerin parakazanmak icin urettigi zehirleri yemeyelim.biz cips buskivi degil Reklamlardaki sloganlari renkli renkli ambalajlari yiyoruz.
reklamlarla surekli bilinçaltimiza işliyorlar bunlari.küçükken ödül diye anne babalar çikolata veriyor nasil bağımlı olmayalim?
ama zararin neresinden dönülürse kardir.
o abur cuburlari üreten de insan biz de insaniz ve kesinlikle icimizdeki güçle bu bagimliliktan kurtulabiliriz.
hem bu yaşımiza kadar yedik de ne oldu nur topu gibi basen göbek simit oldu.hepsinin tadini bilmiyor muyuz?tekrar tekrar cok cok yemek niye?5dakikalik yalanci zevk icin!! Üstelik vücuda gram faydasi yok zararı çok.
gelin bu yaz hayatımizin en fit vucuduna kavuşalim!!
Bu sloganı 1 . Sayfaya büyük renkli yazılarla yazda karşı cikanlar bizi şeker cimrisi sananlar şeker olmadan yani glikozsuz beyin nasıl çalışır vücut nasil yakıt bulur diyenler asıl maksadimizi anlasınlar.DOĞADA YAPILMIŞSA YE
FABRİKADA YAPILMIŞSA YEME
Ben birkaç kez 21 günü tamamladım canım. Gerçekten de çok faydası oluyor, ilk günler zor geçse de sonrasında tatlı krizleri tamamen bitiyor. Canan Hoca diyor ya "Tatlı tatlının mayasıdır" diye, şeker yemedikçe de canım hiç şeker istemiyor. Bir yerlerde otururken etraftan tatlı ya da bol karbonhidratlı bir şeylerin kokusu bile gelse, gayet nötr kalıyorum, canım çekmiyor, şekersiz filtre kahvemi içiyorum.
Oooooo kimler gelmiş .
Oruç team kuruluyor tekrardan, hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz güzeller .
nasıl geçti peki yaptığın ilk deneyim?
bende tartıldım hala sabitim