• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

kızlarr beni de alınn bu ara saçmalama modunu aştım bastım tam gaz gidiyorum verdiğim kiloları da geri alıcam yaaa :sinirli::sinirli:
hosgeldiin canimm hemen listeye ekliyorum senii :)

spor ve diyetle onca emek ederek ugrastigin vücudu birkac tatli abur cubura degismezsin sen biz ne emekler ettik seneye haziranda hayatımızın en fit fizigine kavusacagizz :))
C cranial canım topiğin hayırlı olsun
cok tesekkurler canim katilmak ister misin? :)

Miyav_su Miyav_su stresten yiyenlerdenim ben işte..durdurmam lazım bi yere bağlı olmazsam sanırım sapıtıcam..şuan sabitim ama daha sonrasından korkuyorum

C cranial tşk ederim kuzum,ben ancak yarın başlayabilirim..biraz geç gördüm burayı..filmi de izliyorum bakalım :)

Miyav_su Miyav_su stresten yiyenlerdenim ben işte..durdurmam lazım bi yere bağlı olmazsam sanırım sapıtıcam..şuan sabitim ama daha sonrasından korkuyorum

C cranial tşk ederim kuzum,ben ancak yarın başlayabilirim..biraz geç gördüm burayı..filmi de izliyorum bakalım :)
canim stresten yiyosan bu duygusal acliktir.Bende de cok var ama bunu asmaya basliyorum tam olarak 1 ekimi baslangic olarak kabul ettim.Sorunlarimizi yiyerek asamayiz.Sadece aciktigimizda yemeliyiz.
Filmi izlemene cok sevindim canim yarin basla şekersiz hayatin tadini cikaralim :)

mesela benim bildiğim bişey var tatlı ile alakalı,kanser hücreleri tatlıyı çok sever ..bunun için bile tatlı yenmemeli bence..
kesinlikle canim..
abur cuburlardan aldigimiz sekere vücudumuzun hic ihtiyaci yok..

normalde abur cuburlardaki tatlilardaki şekeri normal kesme şeker olarak yesek vücut kabul etmez kusarmis..ama o abur cuburlara oyle kimyasallar koyuyolar ki vücut kabul ediyor.ne korkunç degil mi..

Canim topigin hayırlı olsun
Hemen seyrettim sugar baştan sona
Çok kötü durumdaymisim teşekkür ederim
Yalniz en sifali bal yenmeyeceklere yazmışsın bence çıkar çok faydali bir nimet
Kuru ve yas meyvede de dogal şeker var onlar serbest bal pekmez de serbest olmalı değil mi
Sevgiler

Canim topigin hayırlı olsun
Hemen seyrettim sugar baştan sona
Çok kötü durumdaymisim teşekkür ederim
Yalniz en sifali bal yenmeyeceklere yazmışsın bence çıkar çok faydali bir nimet
Kuru ve yas meyvede de dogal şeker var onlar serbest bal pekmez de serbest olmalı değil mi
Sevgiler
canim sen de başla seni de ekliyim listeye..

evet canim bal sifali ama malesef marketlerde satilanlar degil onlar seker dolu.ama dogal olduguna eminseniz yenilebilir tabiki..

Merhaba arkadaşlar bende yarın şeker orucuna başlayacağım..
listeye ekliyim mi canim

Screenshot_2016-10-01-18-35-09.png

canim sen de başla seni de ekliyim listeye..

evet canim bal sifali ama malesef marketlerde satilanlar degil onlar seker dolu.ama dogal olduguna eminseniz yenilebilir tabiki..

listeye ekliyim mi canim
Mesajı yazdım tamda aklımdan bu geçti piyasadaki ne oldugu belirsiz balları yeme demişsin anladım
Yaz benide listeye canım ama ben yaşama biçimi haline getirmeye çalışacağım inşallah.

C cranial ne güzel bilgiler paylaşıyorsun öyle, hem yeni topic yeni heyecanlar değil mi? Hadi bakalım, hepimize hayırlı uğurlu olsun, su gibi geçsin inşallah şekersiz günlerimiz :nazar:.

Mesajı yazdım tamda aklımdan bu geçti piyasadaki ne oldugu belirsiz balları yeme demişsin anladım
Yaz benide listeye canım ama ben yaşama biçimi haline getirmeye çalışacağım inşallah.
ekliyorum listeye canım ben de yasam bicimi haline getirmeye çalısacagim insallah :)

C cranial ne güzel bilgiler paylaşıyorsun öyle, hem yeni topic yeni heyecanlar değil mi? Hadi bakalım, hepimize hayırlı uğurlu olsun, su gibi geçsin inşallah şekersiz günlerimiz :nazar:.
ogrendigim her seyi yazacagim canim beraber ogrenip bilinçlenelim fit olalim :))
kesinlikle yeni bir topik her zaman iyi geliyor Allah yardimcimiz olsun :)

Back