• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

selam canim nasilsinn :)

Maalesef iyi değilim. Bu gün tansiyonum düştü çocuklara bakamadım eşimi çağırdım iş yerinden. Geldi öyle görünce diyet yaptığın için düşmüştür, ekmeksiz hayat mı olur ye şu ekmeği ye şu keki diye bozdurdu diyetimi :( yine başa sardık... Anka misali 0/21 :(

Maalesef iyi değilim. Bu gün tansiyonum düştü çocuklara bakamadım eşimi çağırdım iş yerinden. Geldi öyle görünce diyet yaptığın için düşmüştür, ekmeksiz hayat mı olur ye şu ekmeği ye şu keki diye bozdurdu diyetimi :KK43: yine başa sardık... Anka misali 0/21 :KK43:
canim benim cook gecmis olsun. kendini ac birakma ama güzel güzel cig badem ye ceviz ye findik kuru üzüm kuru kayisi meyve ye kendini ac birakma.iskence etmeyelim kendimize lutfen dikkat et kendine canim benim cok gecmis olsun tekrar

canim benim cook gecmis olsun. kendini ac birakma ama güzel güzel cig badem ye ceviz ye findik kuru üzüm kuru kayisi meyve ye kendini ac birakma.iskence etmeyelim kendimize lutfen dikkat et kendine canim benim cok gecmis olsun tekrar

Aç bırakmadım canım sabah dere otunu çok yedim sanırım o tansiyon düşürüyormuş.. Yoksa sutum azalacak diye çok korkuyorum zaten aç bırakır mıyım...

Maalesef iyi değilim. Bu gün tansiyonum düştü çocuklara bakamadım eşimi çağırdım iş yerinden. Geldi öyle görünce diyet yaptığın için düşmüştür, ekmeksiz hayat mı olur ye şu ekmeği ye şu keki diye bozdurdu diyetimi :KK43: yine başa sardık... Anka misali 0/21 :KK43:
Geçmiş olsun canım.sen iyi ol da.Yine başlarsın

Canım sen 49 kilo musun :KK57:
Sağlıklı beslenmek için mi şeker orucu yapıyorsun

Evet canım, 49 kiloyum. Şeker oruçlarının sayesinde bu kiloya düştüm. C cranial 'ın peşine bir takıldım pir takıldım :halay:, onun topic'lerinde şeker orucu+Karatay'ı birlikte yaptım. Şimdi kilomu korumaya çalışıyorum, şeker orucunu yapıyorum ama Karatay yarım yamalak oluyor.

Back