Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi dayanılıyor. Ben tatlı yerdim günlük. Beden alışıyor bir şekilde. İnşallah sağlıklı yaşama geçersinİnsallah sabahtan basliyorum. 21 gunluk seker orucu.
Nasil bagimli olduysam sanki yapamam gibi geliyor. Ama denemek istiyorum. En azindan kac gun dayaniyorum onu gormus olacagim. Baslangic 25 aralik.
Çok rahat verirsin. Dediklerini yaparsan üçten fazla giderSelam kızlar bugün yine superim... Sabah erken kalktım sporumu yaptım bomba gibi kahvaltı yapıp evimi topladım süpürdüm... Sabah kalkınca spor yapınca daha enerjk oluyor insan bunu farkettim. Bundan sonra her gün sabah güne sporla başlayacağım
Ve nolursa olsun moralimi bozmayacağım (inşallah) moralim bozulunca hemen canım tatlı çekiyor...
Evettt yani şimdi yeni planım
21 gün sabah erken kalkıp spor yapmak arkasından kahvaltı yapıp evdeki işleri bitirmek. Hiç şeker yememek ve Karatayın sözünden çıkmamak...
Başlangıç kilo 71--
21 gun hiç tartılmayacağım. Emziriyorum zaten çok uzun sure aç kalamıyorum ama 8 den sonra hiç bir şey yemeyeceğim. Hedefim 68... 21 günde 3 kilo bence imkansız değil... Sizce???
Çok rahat verirsin. Dediklerini yaparsan üçten fazla gider
merhaba kizlar. bugun 1.gunum. simdilik kacamak yapmadim. Anka ev pırıl pırıl olmustur. aksatmadan sen menunu paylas. eksiklerini duzelt kilolar uçup gidecek. hem tarcin kullanabilirsin. yogurt veya süte karistir.
yada suyuna kabuk tarcin at.
Bence de imkansız değil.fazlada gidebilir.Selam kızlar bugün yine superim... Sabah erken kalktım sporumu yaptım bomba gibi kahvaltı yapıp evimi topladım süpürdüm... Sabah kalkınca spor yapınca daha enerjk oluyor insan bunu farkettim. Bundan sonra her gün sabah güne sporla başlayacağım
Ve nolursa olsun moralimi bozmayacağım (inşallah) moralim bozulunca hemen canım tatlı çekiyor...
21 gün sabah erken kalkıp spor yapmak arkasından kahvaltı yapıp evdeki işleri bitirmek. Hiç şeker yememek ve Karatayın sözünden çıkmamak...
Başlangıç kilo 71--
21 gun hiç tartılmayacağım. Emziriyorum zaten çok uzun sure aç kalamıyorum ama 8 den sonra hiç bir şey yemeyeceğim. Hedefim 68... 21 günde 3 kilo bence imkansız değil... Sizce???
deniz diyette hoşgeldin.inşallah hep beraber hedeflediğimiz kiloya ineriz.merhaba kizlar. bugun 1.gunum. simdilik kacamak yapmadim. Anka ev pırıl pırıl olmustur. aksatmadan sen menunu paylas. eksiklerini duzelt kilolar uçup gidecek. hem tarcin kullanabilirsin. yogurt veya süte karistir.
merhaba kizlar. bugun 1.gunum. simdilik kacamak yapmadim. Anka ev pırıl pırıl olmustur. aksatmadan sen menunu paylas. eksiklerini duzelt kilolar uçup gidecek. hem tarcin kullanabilirsin. yogurt veya süte karistir.
Bence de imkansız değil.fazlada gidebilir.
canim yakinda yuruyuslere basliycam sen leslie yaparsin ben yürüyüş mis gibi destek oluruz birbirimize :))Ahh keşke daha çok gelsen beraber leslie yapsak koşup zıplasak, ip atlasak ahh ne çok isterdim
dayanirsin canim benim alisinca o kadar kolay ki :)İnsallah sabahtan basliyorum. 21 gunluk seker orucu.
Nasil bagimli olduysam sanki yapamam gibi geliyor. Ama denemek istiyorum. En azindan kac gun dayaniyorum onu gormus olacagim. Baslangic 25 aralik.
masallah harikasin canimm ben yanindayim birbirimize destek olarak yapacagiz insallahh :))Selam kızlar bugün yine superim... Sabah erken kalktım sporumu yaptım bomba gibi kahvaltı yapıp evimi topladım süpürdüm... Sabah kalkınca spor yapınca daha enerjk oluyor insan bunu farkettim. Bundan sonra her gün sabah güne sporla başlayacağım
Başlangıç kilo 71--
hosgeldin canımm seni de ekliyim mi listeye :)merhaba kizlar. bugun 1.gunum. simdilik kacamak yapmadim. Anka ev pırıl pırıl olmustur. aksatmadan sen menunu paylas. eksiklerini duzelt kilolar uçup gidecek. hem tarcin kullanabilirsin. yogurt veya süte karistir.
supersinn devamm :))21 gün ne ki hemencecik geliverir bakalım göreceğiz kaç gidecek kaç kalacak
Bu arada kızlar 3 fast mil videosunu yaptım. Hiç de zorlanmadım. Dikişlerim de acımadı. Bundan sonra her gün sabah 1 değil 3 mil yapacağım
cok iyi yapmissin canim yaza fit olmak icin şimdiden baslamamiz gerek degil mii :))25 ARALIK PAZAR
C cranial 3. GÜN :))
T tuana31
N nesevenezaket
Anka 1. gün
ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM
Aslında yarın başlayacaktım ama vazgeçtim bu gün hiç kaçamak yapmadım yapmam da inşallah neden boşa gitsin dimi..
Hosbulduk sagol canim. Artik şok diyetlerin bosuna oldugunu anladim. İnsallah bir yasam sekli haline getirecegim.deniz diyette hoşgeldin.inşallah hep beraber hedeflediğimiz kiloya ineriz.