• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Kızlarrrrrr nerdesiniz...
C cranial Karatay yapıyor musun canım.
Ben çok iyi gidiyorum bakalım bu gün 4 bitti kaldı 17 :-) ayyyy nazar etmem inşallah kendime maşallah maşallah :-)

Kızlarrrrrr nerdesiniz...
C cranial Karatay yapıyor musun canım.
Ben çok iyi gidiyorum bakalım bu gün 4 bitti kaldı 17 :-) ayyyy nazar etmem inşallah kendime maşallah maşallah :-)
masallah sana canim :) yeni yilla beraber karataya basliycam serbest gun diyeti diye topik actim 1 ggün serbest birakcam oraya menulerimizi yazariz bana katilmak ister misin o topikte cok güzel motive ederiz birbirimizi :) @Baharherbahardiyetyapar da bize katilir yeni yilda baslayacagini soylemisti :))

Son düzenleme:
Yılbaşı gecesi Arnavutluk'tan gelen şarabı reddederek şeker orucumu bozmadım :)

Evdeki abur cubur bitsin ben de şeker orucuna basliycam.hatta bu gece belgeseli izliycem. Hadi bakalım şeker yedim seni bu sefer ! Sen mı büyüksün ben mı hadi bakalım En Büyük KK

C
canım sen kilo veriyodun sanirim en son kactan kaca düştün?

bizi yaglandiranlar yedigimiz sekermis aslinda.bak kendini şöyle şartla sadece 21 gun diye.Yediklerin cok fazla degil emin ol o iki küçük cikolatanin yoklugunu bile hissetmeyeceksin bir zaman sonra.Bence haziran icin hayatimizin en fit fizigine kavusmayi h3defleyelim.Bu da bazi seylerden fedakarlik etmekle olur.Ayrica kesinlikle that sugar filmini izlemeni oneriyorum.Seker sadece bağımlılık ve sıkıntıdan yedigimiz bir sey.Birakinca zihin berraklasiyor,cilt parliyor agiz tadın degisiyor.Lutfen azmet ve yarin basla ben yanindayim
Canim sen nerde oturuyordun.ua ben yeni uyeyim de konu acamiyormuyum yoksa actigim konulara ilgi mi olmuyor :) hic ses olmuyor.

günaydın
kimseler yok galiba
ben başlamak istiyorum ilk hedefim 21 gün
aslında ilk hedefim bu günü atlatmak
arkadaşlar nasıl başardıklarından bahsederlerse bizede biraz moral olur.
ben belgeselin bir kısmını izleyebildim vaktim olunca tamamını izleyeceğim

Evdeki abur cubur bitsin ben de şeker orucuna basliycam.hatta bu gece belgeseli izliycem. Hadi bakalım şeker yedim seni bu sefer ! Sen mı büyüksün ben mı hadi bakalım En Büyük KK

Yeme sakın bırak onu elinden :D

günaydın
kimseler yok galiba
ben başlamak istiyorum ilk hedefim 21 gün
aslında ilk hedefim bu günü atlatmak
arkadaşlar nasıl başardıklarından bahsederlerse bizede biraz moral olur.
ben belgeselin bir kısmını izleyebildim vaktim olunca tamamını izleyeceğim

Ben 4-5 gün dayanıyorum sonra bi moralim bozuluyor şeker istiyorum. Yılbaşında yine bozdum. Dün tekrar başladım

Yeme sakın bırak onu elinden :KK70:

Ben 4-5 gün dayanıyorum sonra bi moralim bozuluyor şeker istiyorum. Yılbaşında yine bozdum. Dün tekrar başladım
bende dayanabildiğim güne kadar devametmek istiyorum yani dayanıklılığımı test edeceğim

Aslında her gün gelen olsa ben daha kolay dayanırdım ama katılım çok yok. Birbirimize destek olalım :KK66:
evet birbirimize destek olalım süper belki yeni gelenler olur bırakan tekrar başlar
zararın neresinden dönülürse kardır
ama ben bu 21 günü tamamlayacağım inşallah tek korkum haftasonları

Aslında Karatay usulü beslenince daha kolay oluyor şeker orucu.

ben karatay yapmıyorum çünkü meyvesiz yapamam bide ara öğün yapıyorum ben ama bu 21 günde ekmek pilav makarna olmayacak inşallah

Anladım canım. Ben meyve hiç yemem sadece yazları incir yerim başka hiç yemem o yüzden o konuda sıkıntım yok...

Back