That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Aaa çok özür dilerim yaa senin dizinde çatlak vardı dimi unutmuşum çok pardon

Fiziğimde değişimler oldu tabii ama kilo takibi yapmadım. Ben unlu gıdaları da yok denecek kadar azalttım. Mesela çorbaya kattığım unu sorun etmedim yedim.

İnsallah sabahtan basliyorum. 21 gunluk seker orucu.
Nasil bagimli olduysam sanki yapamam gibi geliyor. Ama denemek istiyorum. En azindan kac gun dayaniyorum onu gormus olacagim. Baslangic 25 aralik.
Gayet iyi dayanılıyor. Ben tatlı yerdim günlük. Beden alışıyor bir şekilde. İnşallah sağlıklı yaşama geçersin

Selam kızlar bugün yine superim... Sabah erken kalktım sporumu yaptım bomba gibi kahvaltı yapıp evimi topladım süpürdüm... Sabah kalkınca spor yapınca daha enerjk oluyor insan bunu farkettim. Bundan sonra her gün sabah güne sporla başlayacağım
Ve nolursa olsun moralimi bozmayacağım (inşallah) moralim bozulunca hemen canım tatlı çekiyor...

Evettt yani şimdi yeni planım
21 gün sabah erken kalkıp spor yapmak arkasından kahvaltı yapıp evdeki işleri bitirmek. Hiç şeker yememek ve Karatayın sözünden çıkmamak...
Başlangıç kilo 71--
21 gun hiç tartılmayacağım. Emziriyorum zaten çok uzun sure aç kalamıyorum ama 8 den sonra hiç bir şey yemeyeceğim. Hedefim 68... 21 günde 3 kilo bence imkansız değil... Sizce???

Çok rahat verirsin. Dediklerini yaparsan üçten fazla gider

merhaba kizlar. bugun 1.gunum. simdilik kacamak yapmadim. Anka ev pırıl pırıl olmustur. aksatmadan sen menunu paylas. eksiklerini duzelt kilolar uçup gidecek. hem tarcin kullanabilirsin. yogurt veya süte karistir.
yada suyuna kabuk tarcin at.

Bence de imkansız değil.fazlada gidebilir.

deniz diyette hoşgeldin.inşallah hep beraber hedeflediğimiz kiloya ineriz.

Evet 2 yıldır tarçınlı su içiyorum ben... Gerçekten tatlı isteğimi azaltıyor ama bazen gozum öyle dönüyor ki hiç bir şey fayda etmiyor. Menülerimi Karatay topiğine yazarım inşallah ...

Ahh keşke daha çok gelsen beraber leslie yapsak koşup zıplasak, ip atlasak ahh ne çok isterdim
canim yakinda yuruyuslere basliycam sen leslie yaparsin ben yürüyüş mis gibi destek oluruz birbirimize :))

İnsallah sabahtan basliyorum. 21 gunluk seker orucu.
Nasil bagimli olduysam sanki yapamam gibi geliyor. Ama denemek istiyorum. En azindan kac gun dayaniyorum onu gormus olacagim. Baslangic 25 aralik.
dayanirsin canim benim alisinca o kadar kolay ki :)

masallah harikasin canimm ben yanindayim birbirimize destek olarak yapacagiz insallahh :))

hosgeldin canımm seni de ekliyim mi listeye :)

supersinn devamm :))

cok iyi yapmissin canim yaza fit olmak icin şimdiden baslamamiz gerek degil mii :))

deniz diyette hoşgeldin.inşallah hep beraber hedeflediğimiz kiloya ineriz.
Hosbulduk sagol canim. Artik şok diyetlerin bosuna oldugunu anladim. İnsallah bir yasam sekli haline getirecegim.
Ayca kara bir roportajinda diyor ki,
Diyet yapmak ibadet etmek gibidir, hergun yapmak gerekir. Bes gun on gun yapilacak birsey degil.

"Baharherbahardiyetyapar, post: 49439001, member: 680312"]25 ARALIK PAZAR

C cranial 3. GÜN :))
T tuana31 33.gün
N nesevenezaket 14. GÜN BİTTİ
Anka 1. gün
deniz diyette 1.gun

ARKADASLAR KAÇINCI GÜNÜ TAMAMLADIYSAK ISMIMIZIN YANINA GÜNÜ YAZIP BASTAKI VE SONDAKI OUITE YAZISINI SİLİP MESAJI ALINTILAYALIM

Kendimi listeye ekledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…