• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Bozdum tabii arada maalesef ama ertesi gün hemen toparladım. Normalde 3 mil leslie yapıyordum bozduğum zaman 5 mil yaptım. Biraz da iç çamaşırı kataloğu toplamıştım boş kaldıkça mankenlere bakıyordum :-)
Şimdi yine çıkardım katalog 0 beden mankenler baya motive ediyor. Karatayda sabah kahvaltısını doğru yaparsan kolay kolay acıkmıyorsun. Akşama kadar ben tarçınlı su içiyorum o da tatlı isteğini köreltiyor..
Pul biberli limonlu yoğurt yedim aslında eskiden ama çok devam edemedim... Şimdi bebek emziriyorum ben. 2.5 aylık. Zararı olur mu fikrin var mı.. Benim sorunum göbek zaten:KK43:
motive seklin supermis ben de fitness modellerini takibe alacagim :)) bozarsak da kaldigimiz yerden devam etmeliyiz işin özü bu sanirim tamam ben varim..

aa emziriyor musun allah bagislasin canim :) zararli olur mu bilemedim bir doktoruna mi sorsan acaba

motive seklin supermis ben de fitness modellerini takibe alacagim :)) bozarsak da kaldigimiz yerden devam etmeliyiz işin özü bu sanirim tamam ben varim..

aa emziriyor musun allah bagislasin canim :) zararli olur mu bilemedim bir doktoruna mi sorsan acaba
Forumda bir tane spor konusu vardı o da çok motive ediciydi. Gördün mü bilmiyorum bulursam atayım linki.

Benim misafirim vardı bu gün tatlı yaptım şimdiye kadar yemedim ama aklımdalar bi an önce bitirse ev ahalisi de rahatlasam korkuyorum kendimden. O yüzden ben adımı gece ekleyeyim inşallah...

Evet olabilir faydası olmadı mı? Senin kilon kaç
olmaz mi seker orucu fikrini ilk defa ordan edindim acayip gaza getiriyor :)) 63 kiloyum ben canim sorunlu bölgem bacaaak eritmeye ugrasiyorum :)
Günaydın arkadaşlar .. :KK25:

Cranial ben okudum konuyu aklıma geldi spor yapacağın hadi sen de takıl ip atlayalım:spor:
ayy canim cok isterdim de dizim rahatsiz :( cok yakin zamanda yuruyuse basliycam öyle eslik edebilirim sanaa :))

Benim misafirim vardı bu gün tatlı yaptım şimdiye kadar yemedim ama aklımdalar bi an önce bitirse ev ahalisi de rahatlasam korkuyorum kendimden. O yüzden ben adımı gece ekleyeyim inşallah...
canim insallah Yememissindir :)

ben karar verdim yarin seninle beraber karatay usulune basliyorum 1. gün olarak başlayacagim. birbirimizi hic birakmayalim destek olalim olur mu :)

olmaz mi seker orucu fikrini ilk defa ordan edindim acayip gaza getiriyor :)) 63 kiloyum ben canim sorunlu bölgem bacaaak eritmeye ugrasiyorum :)
ayy canim cok isterdim de dizim rahatsiz :( cok yakin zamanda yuruyuse basliycam öyle eslik edebilirim sanaa :))

canim insallah Yememissindir :)

ben karar verdim yarin seninle beraber karatay usulune basliyorum 1. gün olarak başlayacagim. birbirimizi hic birakmayalim destek olalim olur mu :)

Çok geçmiş olsun canım noldu dizine.
Yemedim canım yiyecektim aldım elime lan dedim anka yedin şimdiye kadar noldu ne geçti eline dedim kilolarlaydan yağlardan başka ne getirdi sana dedim... Bırak yemezsen ölmezsin ama yersen zayıflayamazsın dedim veeeeee yemedimmmm.... Hala bitmedi ama hiççççç canım istemiyor şu an... :73:
Karatay kitabını okudun mu canım.. Sabahları bol kavrulmamış kuru yemiş, yumurta ve zeytin yersenn hiççç açlık hissetmiyorsun....

N nesevenezaket T tuana31 kizlaar yarindan itibaren Anka Anka arkadasimiz gibi karatay usulu beslenmeyi deneyecegim o yüzden 1. gün diye yazicam haberiniz olsun katilmak isterseniz bekleriz :)

Evettt hep beraber Karatay yapalım :19:

Çok geçmiş olsun canım noldu dizine.
Yemedim canım yiyecektim aldım elime lan dedim anka yedin şimdiye kadar noldu ne geçti eline dedim kilolarlaydan yağlardan başka ne getirdi sana dedim... Bırak yemezsen ölmezsin ama yersen zayıflayamazsın dedim veeeeee yemedimmmm.... Hala bitmedi ama hiççççç canım istemiyor şu an... :KK73:
Karatay kitabını okudun mu canım.. Sabahları bol kavrulmamış kuru yemiş, yumurta ve zeytin yersenn hiççç açlık hissetmiyorsun....

Evettt hep beraber Karatay yapalım :KK19:
canım catladi dizim o yuzden suan fazla zorlamiyorum yuruyuslere baslayacagim yakinda cok tesekkur ederim :)
kendini motive etme sekline bayildimm helal olsun canim sana bence biz birbirimizi güzel motive edeceğizz :))

karatayi biliyorum tam anlamiyla saglikli beslenme bence biz de basaracagiz insallahh :))

canım catladi dizim o yuzden suan fazla zorlamiyorum yuruyuslere baslayacagim yakinda cok tesekkur ederim :)
kendini motive etme sekline bayildimm helal olsun canim sana bence biz birbirimizi güzel motive edeceğizz :))

karatayi biliyorum tam anlamiyla saglikli beslenme bence biz de basaracagiz insallahh :))

Ayy inşallah canım yaaa ben senden duydum şeker orucunu.. Oruç olarak adlandırınca daha kararlı oldum yoksa şimdiye çoktaaannn bozmuştum... Tam 3 gün dile kolay :-) ne kaldı 21 e :-)

Çok geçmiş olsun dizin için zor olmuştur :(

Ayy inşallah canım yaaa ben senden duydum şeker orucunu.. Oruç olarak adlandırınca daha kararlı oldum yoksa şimdiye çoktaaannn bozmuştum... Tam 3 gün dile kolay :-) ne kaldı 21 e :-)

Çok geçmiş olsun dizin için zor olmuştur :KK43:
evet canim zor oldu ama dizim eskiye göre daha iyi cok sukur cok sagol tekrardan :)

boyle boyle birbirimize faydali oluyoruz cok seviniyorum ben birinden duyuyorum sen benden duyuyosun her sey coook guzel olacak insallah bi 3. güne gelebilirim bende aynen dedigin gibi ne kaldi kii basaracagizz insalllah :)

Ay kilo verdiriyor mu, ben cay â şeker atmam zaten de pekmez falan da mi yasak
cok inceltiyor canim :) ilk sayfada yenilmeyecek yiyecekler var:) pekmez dogal mi bir hastalık icin mi iciyorsun

evet canim zor oldu ama dizim eskiye göre daha iyi cok sukur cok sagol tekrardan :)

boyle boyle birbirimize faydali oluyoruz cok seviniyorum ben birinden duyuyorum sen benden duyuyosun her sey coook guzel olacak insallah bi 3. güne gelebilirim bende aynen dedigin gibi ne kaldi kii basaracagizz insalllah :)

cok inceltiyor canim :) ilk sayfada yenilmeyecek yiyecekler var:) pekmez dogal mi bir hastalık icin mi iciyorsun
Doğal bulurum, bom in pekmezi o doğal değildir, bi de emziriyorum, şekeri de bıraksam kilo veririm dimi kuzu, ay 75 dim diyetteyim 74,1 oldum hedefim 65, sen kaçsın canım, hic kaçamak yaptın mi.

Hoşgeldin canım. Ben de emziriyorum 2.5 aylık bebeğim var. Seninki kaç aylık.. Benim de 3.,günüm bitti şeker orucunda kendimi çok enerjik hissediyorum ve çocuklar uyudu şimdi kalkıp leslie ile 1 mil yürüyüp duş alıp uyuyacağım...:49:

Kızlarr yaa ben 1 kilo fazla çıktım nerde hata yapıyorum ki. Zaten karnımda şiş çok fena:( fazladan yediğim sadece boza var onu da süt yapıyor diye sevmeden zorla yiyordum :(

Back