Ben karataya yakın besleniyorum.31 gün içinde 1kez 3kaşık pilav;2 defada makarna (biri makarna salatasıydı )yedim.ekmekte sadece kahvaltıda.Ekmeği tamamen kesebilirim onda sıkıntı yok.Ama iş börek sarmaya gelince onları tamamen kesemiyorum.Evde yapmıyorum ama arkadaş davetlerinde haftada bir kez yiyorum.zaten tatlı yemiyorum onları da yemezsem olmuyor.Birde ben yumurta yiyemiyorum.Ayyyy ne çok mazeret beyan ettimN nesevenezaket T tuana31 kizlaar yarindan itibarenAnka arkadasimiz gibi karatay usulu beslenmeyi deneyecegim o yüzden 1. gün diye yazicam haberiniz olsun katilmak isterseniz bekleriz :)
N nesevenezaket T tuana31 kizlaar yarindan itibarenAnka arkadasimiz gibi karatay usulu beslenmeyi deneyecegim o yüzden 1. gün diye yazicam haberiniz olsun katilmak isterseniz bekleriz :)
kesinlikle kilo verirsin hem de en inatci bölgelerdenn :)) benim kilom 63 canim kacamak yapmadim hadi sen de basla bizimlee :))Doğal bulurum, bom in pekmezi o doğal değildir, bi de emziriyorum, şekeri de bıraksam kilo veririm dimi kuzu, ay 75 dim diyetteyim 74,1 oldum hedefim 65, sen kaçsın canım, hic kaçamak yaptın mi.
canim masallah senin beslenme tarzin iyiymis zaten asil ben seni tebrik ederimm :)) en kisa zamanda bekliyoruz ama aramiza :)Ben karataya yakın besleniyorum.31 gün içinde 1kez 3kaşık pilav;2 defada makarna (biri makarna salatasıydı )yedim.ekmekte sadece kahvaltıda.Ekmeği tamamen kesebilirim onda sıkıntı yok.Ama iş börek sarmaya gelince onları tamamen kesemiyorum.Evde yapmıyorum ama arkadaş davetlerinde haftada bir kez yiyorum.zaten tatlı yemiyorum onları da yemezsem olmuyor.Birde ben yumurta yiyemiyorum.Ayyyy ne çok mazeret beyan ettimistesem olurda cesaret edemiyorum.En iyisi karatay usülü beslenmeye yavaş yavaş geçeyim.inş en yakın zamanda aranıza katılırım.Sizide kararınizdan dolayı tebrik ediyorum.
canimm hic moral bozma :) bak benim kararim şu 6 gün karatay usulu beslenip 1 gün bozacagim instagramda takip ettigim sayfalar varbu yontemle cok guzel kilolar vermisler.serbest gün diyeti de deniyor buna. hem uyumumuzu kolaylastircak hem karataydan sikilmayacagiz.Maalesef bu gün çok sevdiğim bir arkadaşım aldığı karardan sonra çok moralim bozuldu... 1 kurabiye 1 dilim pudingli pasta yedim
Neden üzülünce insan tatlı birşeyler istiyorki
Yarın sıfırdan başlayacağım
harikasinn :) aramiza katilsana kacinci gününŞekersiz hayata aynen devam :)
heyecanla 1 ocağı bekliyorum canimm :)Hayırlı olsun canım, ben şu anda çok katı yapamıyorum. Yılbaşından sonra sana eşlik ederim, o gün şeker orucuna ara vereceğim zaten. 1 gün ara verip, 1 ocak ile tam gaz başlayacağım hem karatay hem şeker orucuna.
kesinlikle kilo verirsin hem de en inatci bölgelerdenn :)) benim kilom 63 canim kacamak yapmadim hadi sen de basla bizimlee :))
canim masallah senin beslenme tarzin iyiymis zaten asil ben seni tebrik ederimm :)) en kisa zamanda bekliyoruz ama aramiza :)
canimm hic moral bozma :) bak benim kararim şu 6 gün karatay usulu beslenip 1 gün bozacagim instagramda takip ettigim sayfalar varbu yontemle cok guzel kilolar vermisler.serbest gün diyeti de deniyor buna. hem uyumumuzu kolaylastircak hem karataydan sikilmayacagiz.
ama 1 gun serbestte tatli yemiycem ben iste pilav borek makarna filan yiyebilirim.seker orucuna aynen devam :)
harikasinn :) aramiza katilsana kacinci günün
heyecanla 1 ocağı bekliyorum canimm :)
Ben 23 kasımda başladım 31.günüm.seninde 36.gün mü oluyor?18 kasımda başlamıştım şekersiz yaşama. Kaç gün saymadım
Evet sanırım. Hemen hemen aynı tarihler :) ben bu süreçte sadece bir kere Karatay balıktan sonra tahin helvası yiyin dediği için kibrit kutusu kadar yedimBen 23 kasımda başladım 31.günüm.seninde 36.gün mü oluyor?
masallah canım kilo verdin mi hic nasil hissediyorsunEvet sanırım. Hemen hemen aynı tarihler :) ben bu süreçte sadece bir kere Karatay balıktan sonra tahin helvası yiyin dediği için kibrit kutusu kadar yedim
canim motivasyonun bozulmasin diye devam et istersen 4. gündenSadece 1 kurabiye aslında.. Ama işte içinde şeker var
canim motivasyonun bozulmasin diye devam et istersen 4. günden
tamam ama aslaa vazgeçmek yok birakmam yakani ona göre :))Maalesef bu gün de gofret yedim. Ben pazartesi baştan başlayacağım canım. Yarın da şeker tatlı yemem ama sporla tam 4 4luk pazartesi başlayacağım
Ahh keşke daha çok gelsentamam ama aslaa vazgeçmek yok birakmam yakani ona göre :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?