How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

canim aslinda kendi adima ben ekmek hamurisi filan yiyorum ama azaltmayi düşünüyorum tabi.
yasaklar ilk mesajimda yaziyor canim yasakli yiyecekleri yemiyor vee mutlu ve fit bir hayata adim atiyoruz :))

bu güzel olay icin hiçbir zaman gec kalmis sayilmazsin canimm o kadar seviniyorum ki aramıza birileri katilinca :))

ekliyim mi hemen listeye :)

Çok mutlu oldum. :21: Zahmet olmazsa evet, lütfen. :KK68:

Hoşbuldum :) Her gün ne yediğimizi yazıyor muyuz veya herhangi bir periyotta bilgilendirme yapıyor muyuz acaba?
yediklerimizi yazmiyoruz canim her gün listeyi alıntilayip bastaki ve sondaki quite yazisini silip kacinci günde olduğumuzu yaziyoruz.

ve fitlesen vucudumuzu izliyoruuuz :))

günaydıınnn..
ben pazartesi başlamaya karar verdim cünkü bu hafta sonu kv gün yapcak benide çağırdı şimdi orda kacırırım falan üzülürüm sonra en iyisi pazartesi tertemiz sayfa açmak:KK68:

günaydıınnn..
ben pazartesi başlamaya karar verdim cünkü bu hafta sonu kv gün yapcak benide çağırdı şimdi orda kacırırım falan üzülürüm sonra en iyisi pazartesi tertemiz sayfa açmak:KK68:
ahh bu kv hem kilo ver diyo hem gün yapıyor :)) sözünü unutma canimm bekliyorum pazartesiii

Ben bugün 1 dilim pasta yemek zorunda kaldım, reddedemeyeceğim bir ortamdaydım. Beni silin listeden arkadaşlar, yapamıyorum. Sizlerin yolu açık, azminiz daim olsun...

Ben bugün 1 dilim pasta yemek zorunda kaldım, reddedemeyeceğim bir ortamdaydım. Beni silin listeden arkadaşlar, yapamıyorum. Sizlerin yolu açık, azminiz daim olsun...
canim benim her zaman böyle kontrol edemeyecegimiz durumlar olabilir.oldu ve bitti.değer mi bu ortami birakmaya?? 11 günü yapan yapabilen kimdi sen degil miydin ?? Demek ki yapabiliyormussun.
1 gün icin 11 günü feda mi edeceksin??
1 gün bozdum diye her gun mu bozacaksin zehirlenmeye devam mi edeceksin??

Hadi ben sana inaniyorum yarin 12. gün diye devam et yapabilirsin hadi lutfeeen derin bir nefes al ve devam et ben her zaman destekçinim senin

Back