aynennn oyle canımm :)şimdi meyve ve hamur işi serbest mi yani ekmek yiyebiliyo muyuz.
bn zaten şeker kullanmıyorum bi hazır gıdaları kescem o kadar. bide kahveyi hiç şekersiz içicem sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynennn oyle canımm :)şimdi meyve ve hamur işi serbest mi yani ekmek yiyebiliyo muyuz.
bn zaten şeker kullanmıyorum bi hazır gıdaları kescem o kadar. bide kahveyi hiç şekersiz içicem sanırım
ayyy cok mutlu oldumm hosgeldinn canimm hemen ekliyorum listeyee :)))Ben de katılmak istiyorum aranızaa :) bi ara 15 gün hiç şekerli şeyler yememiştim ekmek dahil. Sonra şeker midemi bulandırmaya başlamıştı canım hiç istememişti. Sonra ne olduysa tekrar başladım ama bırakcam bugün ben de başlıyorum hadi bakalım :)
aynennn oyle canımm :)
ayyy cok mutlu oldumm hosgeldinn canimm hemen ekliyorum listeyee :)))
asıl olay o iste sekeri bırakınca tekrar baslayinca insanin midesi bulaniyor çünkü seker esasinda vucudun ihtiyaci olan bi madde degil vucudumuza yazikk güzel fizikli olarak salinmak varken kendimizi zehirliyoruuz buna bir dur demek gereeek
tabiki de tarcinn serbestt :) ekliyim mi canım listeyeo zaman anlaştıkk
yarından itibaren bende başlıyorum ekmeğide azaltmaya baslıcam.
peki tarcın kullanabiliyo muyuz ben hergün ıhlamur içiyorum içine tarcın da atıyorum
tabiki de tarcinn serbestt :) ekliyim mi canım listeye
Şeker gerçekten mide bulantısı yapıyor kızlar ben belki 20 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim babamda bal içer resmen çayima şeker atmış içim kalktı gayri ihtiyari tukurdum içim almadi alışınca anliycaksiniz
hepsi gitti degil iste canim tekrar basla yilmadan devam et biz heeep burdayiz insallahh :))Cranial bende bir hafta yaptım canım sonra ne olduysa unutup bir kurabiye yedim hepsi gitti baya dikkatli olmak gerekiyor yaparken
sagol canim inan bana birlik beraberlik cok onemli o kadar istiyorum ki herkes benimle beraber 30lu 40li günlere gelsin coook istiyorumSanada maşallah çok uzun yaptın bu kez
hosgeldin canimmm birlik beraberlik cok onemli birlikte harika seyler basarabilirizz :))Merhabalar, tatlı canavarı ben de katılmak istiyorum şeker orucuna, sizinle birlikte başarabilirim inşallah
İnşallah canım ya inan ekmek hamur işi bile sorun değil ama tatlı yemeden duramıyorum.Şimdi nasıl yapıyoruz?hepsi gitti degil iste canim tekrar basla yilmadan devam et biz heeep burdayiz insallahh :))
sagol canim inan bana birlik beraberlik cok onemli o kadar istiyorum ki herkes benimle beraber 30lu 40li günlere gelsin coook istiyorum
hosgeldin canimmm birlik beraberlik cok onemli birlikte harika seyler basarabilirizz :))
canim aslinda kendi adima ben ekmek hamurisi filan yiyorum ama azaltmayi düşünüyorum tabi.İnşallah canım ya inan ekmek hamur işi bile sorun değil ama tatlı yemeden duramıyorum.Şimdi nasıl yapıyoruz?
Çok geç kalmadıysam, ben de katılabilir miyim?
ayy canim buraya yazmayinca biraktin sandim devam etmene coook sevindimm :))10 KASIM PERŞEMBE
C cranial 41. GÜN
@Baharherbahardiyetyapar 11. GÜN
pofu
L life is good
Safir Taht 23. Gün
A asyaby 10 .gün
GoldenVenus 11. Gün
Cilekli Turtam 3.gün
yesildelisi
@up2551