• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Ben de katılmak istiyorum aranızaa :) bi ara 15 gün hiç şekerli şeyler yememiştim ekmek dahil. Sonra şeker midemi bulandırmaya başlamıştı canım hiç istememişti. Sonra ne olduysa tekrar başladım ama bırakcam bugün ben de başlıyorum hadi bakalım :)
ayyy cok mutlu oldumm hosgeldinn canimm hemen ekliyorum listeyee :)))

asıl olay o iste sekeri bırakınca tekrar baslayinca insanin midesi bulaniyor çünkü seker esasinda vucudun ihtiyaci olan bi madde degil vucudumuza yazikk güzel fizikli olarak salinmak varken kendimizi zehirliyoruuz buna bir dur demek gereeek

ayyy cok mutlu oldumm hosgeldinn canimm hemen ekliyorum listeyee :)))

asıl olay o iste sekeri bırakınca tekrar baslayinca insanin midesi bulaniyor çünkü seker esasinda vucudun ihtiyaci olan bi madde degil vucudumuza yazikk güzel fizikli olarak salinmak varken kendimizi zehirliyoruuz buna bir dur demek gereeek

Hoşbulduuum :)

Şeker gerçekten mide bulantısı yapıyor kızlar ben belki 20 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim babamda bal içer resmen çayima şeker atmış içim kalktı gayri ihtiyari tukurdum içim almadi alışınca anliycaksiniz

Cranial bende bir hafta yaptım canım sonra ne olduysa unutup bir kurabiye yedim hepsi gitti baya dikkatli olmak gerekiyor yaparken

Şeker gerçekten mide bulantısı yapıyor kızlar ben belki 20 yıldır çayı kahveyi şekersiz içerim babamda bal içer resmen çayima şeker atmış içim kalktı gayri ihtiyari tukurdum içim almadi alışınca anliycaksiniz

evet bende içeceklerde şeker kullanamıyorum kahve hariç. o da asırı sekerli içmiyorum zaten

Merhabalar, tatlı canavarı ben de katılmak istiyorum şeker orucuna, sizinle birlikte başarabilirim inşallah

Merhabalar, tatlı canavarı ben de katılmak istiyorum şeker orucuna, sizinle birlikte başarabilirim inşallah

Cranial bende bir hafta yaptım canım sonra ne olduysa unutup bir kurabiye yedim hepsi gitti baya dikkatli olmak gerekiyor yaparken
hepsi gitti degil iste canim tekrar basla yilmadan devam et biz heeep burdayiz insallahh :))

Sanada maşallah çok uzun yaptın bu kez
sagol canim inan bana birlik beraberlik cok onemli o kadar istiyorum ki herkes benimle beraber 30lu 40li günlere gelsin coook istiyorum

hosgeldin canimmm birlik beraberlik cok onemli birlikte harika seyler basarabilirizz :))

hepsi gitti degil iste canim tekrar basla yilmadan devam et biz heeep burdayiz insallahh :))

sagol canim inan bana birlik beraberlik cok onemli o kadar istiyorum ki herkes benimle beraber 30lu 40li günlere gelsin coook istiyorum

hosgeldin canimmm birlik beraberlik cok onemli birlikte harika seyler basarabilirizz :))
İnşallah canım ya inan ekmek hamur işi bile sorun değil ama tatlı yemeden duramıyorum.Şimdi nasıl yapıyoruz?

İnşallah canım ya inan ekmek hamur işi bile sorun değil ama tatlı yemeden duramıyorum.Şimdi nasıl yapıyoruz?
canim aslinda kendi adima ben ekmek hamurisi filan yiyorum ama azaltmayi düşünüyorum tabi.
yasaklar ilk mesajimda yaziyor canim yasakli yiyecekleri yemiyor vee mutlu ve fit bir hayata adim atiyoruz :))

Çok geç kalmadıysam, ben de katılabilir miyim? :KK3:

bu güzel olay icin hiçbir zaman gec kalmis sayilmazsin canimm o kadar seviniyorum ki aramıza birileri katilinca :))

ekliyim mi hemen listeye :)

Back