aynen bak benımle ay kıloda bır arkadaşda yaptı,ondan aynı tepki olmadı,çok tşk,inşallah sen çok daha iyisini yaparsınbüyük başarı , istikrarlı olmak çok önemli ne güzel vücudunda hemen olumlu tepki vermiş maşallah :)))
Aminnn inşallah biz topik sakinleri de yakın zaman da böyle güzel haberler paylaşırız hep beraber .aynen bak benımle ay kıloda bır arkadaşda yaptı,ondan aynı tepki olmadı,çok tşk,inşallah sen çok daha iyisini yaparsın
İnşallah canım ya inşallah bizlerde istediğimiz kilolara gelir sonra senle beraber koruma çabalarına başlarız .
Zaten ondan birşey olmaz , bundan birşey olmaz diye diye bu kilolara gelmedik mi zaten . İrade şart ama zorluyor işte
Kullanıcı adını çok orijinal , güzel .
Enlere aday olarak yazmayı düşünüyordum ben zaten .
Şeker orucunu bayadır bıraktım
Evethosgeldin canim ekliyim mi listeye
İnşallah canım. Kullanıcı adımı beğendiğine çok sevindim, çok naziksin.
Gel canım, ben de çok zorlanıyorum zaten, birlikte yapmaya çalışalım. Yedikçe de mutlu olmuyoruz ki, bu lanet döngünün bizi esir almasına izin vermeyelim; yedikçe mutsuz oluyoruz, mutsuz oldukça yiyoruz.
Bizim gibilerle dolu bir köy işte ihtiyacım olan şeyÇok sağol canım. Senin de çok kilon yoktu hatırladığım kadarıyla, birkaç ayda halledersin. Hem önümüz kış, "vücut kışın yapılır" diyor uzmanlar, çok da haklılar aslında. Kışın rahat rahat, stressiz kilo vermek varken biz yumurta kapıya dayanınca, bahar aylarında binbir stresle kilo vermeye çalışıyoruz. Benim kullanıcı adıma bile baksana.
Bu kışı buralardan kopmadan geçirelim, sonra hep beraber kilolarımızı korumaya çalışalım, vallahi korumak vermekten daha zor. Bir de etraftakiler çok anlayışsız, "ye bir şey olmaz" laflarını duymaktan gına geldi. Bizim gibilerle dolu bir köy kursak, mutlu mutlu yaşar mıyız acaba, ağzımıza yiyecek sokmaya çalışanlar olmazsa.
canimm hosgeldiiin cok sevindim seni gördüğümee :))arkadaşlar burada toplanmışsınız herkese merhaba ben de gelmek istiyorum.doguma yaklaşık 1 ay kaldı bu süre içinde şekerden uzak durmak istiyorum dün ayın 1iydi keşke dün gorseydim burayı dün başlardım neyse bugün başlıyorum
Tanımayanlar için söylüyorum daha önce de şeker orucu yaptım çok da iradeliydim ama o zaman aileden uzaktım şimdi zorla önüme getirip ye diye ısrar ediyorlar ben de dayanamayıp yiyorum
bir annenin kararina kesinlikle saygi duymalilar bence hep beraber oturup that sugar filmini izleyin canim :))Bizim gibilerle dolu bir köy işte ihtiyacım olan şeyetrafda sürekli ye diyen insanlar var hep bizim gibiler olsa tam tersi yeme deseler gerçekten mutlu mutlu yaşarız. Bebegimi şekere alıştırmıycam diyorum daha şimdiden çikolata yemeyen çocuk mu olur veririz diyorlar
tebriklerr harikasinn ekliyim mi listeye :))Kızlar benim 3.gunum inş. Devam ederim zaten Karatay yapıyorum kiloda dusmeye başladı 89 idim iki aydır takılmıştım bu sabah 86.9
Haklısın canım ama ben bu ara hem kalori sayımı yaptığımdan hem de akşam 17'den sonra bi şey yememeye çalıştığımdan, bi de şeker orucu yaparsam çok zorlanabilirim psikolojik olarak.. zaten baya az kalori alıyorum, onda da tok tutan şeyleri ve çok çok az da olsa sevdiğim şeyleri yemek istiyorum..biraz kilo vereyim yine katılabilirim ama.. size başarılar
arkadaşlar burada toplanmışsınız herkese merhaba ben de gelmek istiyorum.doguma yaklaşık 1 ay kaldı bu süre içinde şekerden uzak durmak istiyorum dün ayın 1iydi keşke dün gorseydim burayı dün başlardım neyse bugün başlıyorum
Tanımayanlar için söylüyorum daha önce de şeker orucu yaptım çok da iradeliydim ama o zaman aileden uzaktım şimdi zorla önüme getirip ye diye ısrar ediyorlar ben de dayanamayıp yiyorum
Bizim gibilerle dolu bir köy işte ihtiyacım olan şeyetrafda sürekli ye diyen insanlar var hep bizim gibiler olsa tam tersi yeme deseler gerçekten mutlu mutlu yaşarız. Bebegimi şekere alıştırmıycam diyorum daha şimdiden çikolata yemeyen çocuk mu olur veririz diyorlar
Kızlar benim 3.gunum inş. Devam ederim zaten Karatay yapıyorum kiloda dusmeye başladı 89 idim iki aydır takılmıştım bu sabah 86.9
bende başladım bugün :)
yarından sonra 2 hafta bi rahat dönemim var :) daha güzel olck benim için
hoş bulduk ablacımmHoş geldin canım.
arkadaşlar burada toplanmışsınız herkese merhaba ben de gelmek istiyorum.doguma yaklaşık 1 ay kaldı bu süre içinde şekerden uzak durmak istiyorum dün ayın 1iydi keşke dün gorseydim burayı dün başlardım neyse bugün başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?