- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
kızlar merhaba 3 gündür yoktum genedün resmen bitter çikolata ile savaştımmmm elimdeydi tam yiyecektimki eşimin ağzına teptim :) dedim bunu bitirmelisin yoksa 1 ısırık alıcam 16günlük emek boşa gidecek :) oda neden bahsediosun derken ağzına tepe tepe yedirttim :) iyiki yememişim yoksa başa dönüyoduk mazallah :) gecede rüyamda nutella yiyordum hiç sormayın ruh halimi
Şimdi ders anlatırken sınıfta sakız çiğneyemem, badem ceviz türü de o istemediğim ağız kokusunu gidermez. Naneli şeker dedim ama şekersiz yazıyor, şeker içermez diyor yani.onlarin yerine sakız cignesen ya da badem ceviz yesen canım
O şeker içermez yazılarına aldanma canım şeker yerine ondan daha zararlı olan tatlandırıcılar koyuyorlar içindekileri iyice incelersen görürsünŞimdi ders anlatırken sınıfta sakız çiğneyemem, badem ceviz türü de o istemediğim ağız kokusunu gidermez. Naneli şeker dedim ama şekersiz yazıyor, şeker içermez diyor yani.
Doğrudur. Valla bulursam bir yöntem hemen atarım çöpe. Çiğ badem, ceviz vs zaten alacağım, bir denerim belki geçirir ama zannetmiyorum.O şeker içermez yazılarına aldanma canım şeker yerine ondan daha zararlı olan tatlandırıcılar koyuyorlar içindekileri iyice incelersen görürsün
Harikasın canım tebrikler03 KASIM PERŞEMBE
C cranial 34. GÜN
N nesevenezaket
pofu
@desperateone
L life is good
Safir Taht
-Kristal-
kavun kokusu
TanGO
ISILDURU
Karanfil ise yarar mı acabaDoğrudur. Valla bulursam bir yöntem hemen atarım çöpe. Çiğ badem, ceviz vs zaten alacağım, bir denerim belki geçirir ama zannetmiyorum.
Mantıklı, alıp denerim, çok teşekkürler.Karanfil ise yarar mı acaba
az kaldı az kaldıda bende bittimRüyalar da buluşuruz nutella
En iyisini yapmışsın canim güzel kilo vermişsin aynen devam ben yeni başladım ama şeker ile ilgili araştırma yapıyorum gerçekten dedikleri doğru en tatlı zehir!
Hem 21,gün yemeyince vücut alısıyormuş
Azcık kalmiş sana
canimm direnmekle cok iyi yapmissin inanki bi kere bozunca devami geliyor supersinn :))kızlar merhaba 3 gündür yoktum genedün resmen bitter çikolata ile savaştımmmm elimdeydi tam yiyecektimki eşimin ağzına teptim :) dedim bunu bitirmelisin yoksa 1 ısırık alıcam 16günlük emek boşa gidecek :) oda neden bahsediosun derken ağzına tepe tepe yedirttim :) iyiki yememişim yoksa başa dönüyoduk mazallah :) gecede rüyamda nutella yiyordum hiç sormayın ruh halimi
kesinlikle alisiyorsun ve her sey harika oluyor :))Rüyalar da buluşuruz nutella
En iyisini yapmışsın canim güzel kilo vermişsin aynen devam ben yeni başladım ama şeker ile ilgili araştırma yapıyorum gerçekten dedikleri doğru en tatlı zehir!
Hem 21,gün yemeyince vücut alısıyormuş
Azcık kalmiş sana
canım seni listeye ekliyim öyle bildirim yap olur mu
göz acip kapayincaya kadar gececek merak etme :))az kaldı az kaldıda bende bittim1 ay yapmak istiyorum daha çok var
sagol canimm darisi basınaa :))Harikasın canım tebrikler
inşallah canım. bi yandanda ii oldu ya eskiden ne kadar çok abur cubur yıyormusum ben bunu anladım inanki..canimm direnmekle cok iyi yapmissin inanki bi kere bozunca devami geliyor supersinn :))
bben de ilk gunlerde hep rüyamda sekerli birsey yedigimi goruyodum nasil pişman oluyordum.uyaninca da oh yememisim diye seviniyodum :)) ama gecti artik
kesinlikle alisiyorsun ve her sey harika oluyor :))
göz acip kapayincaya kadar gececek merak etme :))
canimm direnmekle cok iyi yapmissin inanki bi kere bozunca devami geliyor supersinn :))
bben de ilk gunlerde hep rüyamda sekerli birsey yedigimi goruyodum nasil pişman oluyordum.uyaninca da oh yememisim diye seviniyodum :)) ama gecti artik
kesinlikle alisiyorsun ve her sey harika oluyor :))
göz acip kapayincaya kadar gececek merak etme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?