• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Ama o 1 günlük kaçamak bile başa döndürüyor sanki. Canım hiç şeker istemezken, kaçamak yaptıktan sonraki günler tekrar irademle savaşırken buluyorum kendimi. O yüzden hiç kaçamak yapmamak daha iyi gibi geliyor. Bir de benim yemekle ilgili sorunum var, küçük bir kaçamak bile yapsam, arkasından çok fena yiyorum. "Tıkınırcasına yeme bozukluğu" diyorlar ya, ondan var bende, ismi bile lanet. Yemeklerle ilişkimi düzeltebilsem, mesela 1 kase sütlaç yiyince arkası çığ gibi gelmese, bu şeker oruçlarına da ihtiyaç duymazdım açıkçası.
anladım bende tam tersi,bir kez azcık yesem özlediğim birşeyi bir kaç yıl aklıma gelmez,

kılo ile ilgili değil ama,şeker orucu yaptım,kuru meyve ve taze meyve dahi yemedım,ama benım zaten şekerle aram yoktu,arada bır kurabıye yada kek yerdım,onude yemedım,21 günde,lakın 7 kg yağ verdi vucudum ,gören şok oluyor,devam edıyorum,zaman ne gösterırı bılmedım,yalnız şeker derken,şekerli sebze filandada yemedım,pilav havuç bezelye patates,meyve,hazır gıda yemedım,saçla kullnamadım şeker var hazırın içinde,zeytın organık aldım,anlıcanız bayağı bır tıtız yaptım,ekmekde yemedım,sonuç dehşete düştüm,süper oldu,haaaaaa zorlanmadım evet,çok zorlandım

21 günde 7 kilo :KK9::KK9::KK9: harikasınız ya inanamadım . Ben istesem de bu kadar sıkı yapamam .
Şu an ka kilosunuz ?

Bu günleri şekersiz günlerimi sayıyorsunuz 14.gundeki arkadaşlar durumumuz nedir kaç kilo verdiniz ay bende Karatay yapıyorum ama sıkı deil her gün bi kacamak bisi oluyor bende yapım madem iyiymis aferin size banada ilham oldunuz TŞK

Ben bugün yeniden başlıyorum, bu ekim ayı ve aşureler mahvetti beni, gelecek aşure kalmadı sanırım, umarım kasım ayı istediğim gibi geçer. Haftanın 3-4 günü şeker orucu yaparak kilomu koruyorum, ama istediğim bu değil. Tamamen şekeri hayatımdan çıkarmak ve sağlıklı beslenmek istiyorum. Hedefimden vazgeçmeyeceğim, yılbaşına kadar şekersiz bir hayat sürdürmeye çalışacağım inşallah.

C cranial , yenilmeye doymayan pehlivanlar gibiyim değil mi :oops:? Gidip gidip geliyorum, deli miyim neyim:oops:?

yaa cok tatlisin heep geel heep gell sonunda olacak ben biliyorummm :))

Bu günleri şekersiz günlerimi sayıyorsunuz 14.gundeki arkadaşlar durumumuz nedir kaç kilo verdiniz ay bende Karatay yapıyorum ama sıkı deil her gün bi kacamak bisi oluyor bende yapım madem iyiymis aferin size banada ilham oldunuz TŞK
Listeye kaçıncı günde olduğumuzu günlük olarak yazıyoruz , motivasyon olsun diye :)
Evde tartı yok kilo kaybı oldu mu bilmiyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum ,değişiklik var gibi , kilo mu yoksa şişlik mi bilmiyorum tabii .

Bu arada ben dün sirkeli su içmeye başladım , en az 2 hafta buna da devam edip duruma göre devam edip etmeyeceğime karar vericem .
inşallah o da etkili olur .

N nesevenezaket , hayallerimdeki kilodasın maşallah . Umarım hep korursun , darısı biz steyenlerin başına .

Çok sağol canım. Senin de çok kilon yoktu hatırladığım kadarıyla, birkaç ayda halledersin. Hem önümüz kış, "vücut kışın yapılır" diyor uzmanlar, çok da haklılar aslında. Kışın rahat rahat, stressiz kilo vermek varken biz yumurta kapıya dayanınca, bahar aylarında binbir stresle kilo vermeye çalışıyoruz. Benim kullanıcı adıma bile baksana :KK48:.

Bu kışı buralardan kopmadan geçirelim, sonra hep beraber kilolarımızı korumaya çalışalım, vallahi korumak vermekten daha zor. Bir de etraftakiler çok anlayışsız, "ye bir şey olmaz" laflarını duymaktan gına geldi. Bizim gibilerle dolu bir köy kursak, mutlu mutlu yaşar mıyız acaba, ağzımıza yiyecek sokmaya çalışanlar olmazsa.

Çok sağol canım. Senin de çok kilon yoktu hatırladığım kadarıyla, birkaç ayda halledersin. Hem önümüz kış, "vücut kışın yapılır" diyor uzmanlar, çok da haklılar aslında. Kışın rahat rahat, stressiz kilo vermek varken biz yumurta kapıya dayanınca, bahar aylarında binbir stresle kilo vermeye çalışıyoruz. Benim kullanıcı adıma bile baksana :KK48:.

Bu kışı buralardan kopmadan geçirelim, sonra hep beraber kilolarımızı korumaya çalışalım, vallahi korumak vermekten daha zor. Bir de etraftakiler çok anlayışsız, "ye bir şey olmaz" laflarını duymaktan gına geldi. Bizim gibilerle dolu bir köy kursak, mutlu mutlu yaşar mıyız acaba, ağzımıza yiyecek sokmaya çalışanlar olmazsa.
İnşallah canım ya inşallah bizlerde istediğimiz kilolara gelir sonra senle beraber koruma çabalarına başlarız .
Zaten ondan birşey olmaz , bundan birşey olmaz diye diye bu kilolara gelmedik mi zaten . İrade şart ama zorluyor işte :(

Kullanıcı adını çok orijinal , güzel .
Enlere aday olarak yazmayı düşünüyordum ben zaten .

canım ben zaten 64 kılo idim,fakat kılo vermedım,yanı 60 düştümde,yağ verdim,çok aşırı inceldim,bende şok oldum sonuçtan,rahat bir buçuk beden derim yanı
büyük başarı , istikrarlı olmak çok önemli ne güzel vücudunda hemen olumlu tepki vermiş maşallah :)))

Back