That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

anladım bende tam tersi,bir kez azcık yesem özlediğim birşeyi bir kaç yıl aklıma gelmez,

21 günde 7 kilo harikasınız ya inanamadım . Ben istesem de bu kadar sıkı yapamam .
Şu an ka kilosunuz ?

Bu günleri şekersiz günlerimi sayıyorsunuz 14.gundeki arkadaşlar durumumuz nedir kaç kilo verdiniz ay bende Karatay yapıyorum ama sıkı deil her gün bi kacamak bisi oluyor bende yapım madem iyiymis aferin size banada ilham oldunuz TŞK

yaa cok tatlisin heep geel heep gell sonunda olacak ben biliyorummm :))

Listeye kaçıncı günde olduğumuzu günlük olarak yazıyoruz , motivasyon olsun diye :)
Evde tartı yok kilo kaybı oldu mu bilmiyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum ,değişiklik var gibi , kilo mu yoksa şişlik mi bilmiyorum tabii .

Bu arada ben dün sirkeli su içmeye başladım , en az 2 hafta buna da devam edip duruma göre devam edip etmeyeceğime karar vericem .
inşallah o da etkili olur .

N nesevenezaket , hayallerimdeki kilodasın maşallah . Umarım hep korursun , darısı biz steyenlerin başına .

Çok sağol canım. Senin de çok kilon yoktu hatırladığım kadarıyla, birkaç ayda halledersin. Hem önümüz kış, "vücut kışın yapılır" diyor uzmanlar, çok da haklılar aslında. Kışın rahat rahat, stressiz kilo vermek varken biz yumurta kapıya dayanınca, bahar aylarında binbir stresle kilo vermeye çalışıyoruz. Benim kullanıcı adıma bile baksana .

Bu kışı buralardan kopmadan geçirelim, sonra hep beraber kilolarımızı korumaya çalışalım, vallahi korumak vermekten daha zor. Bir de etraftakiler çok anlayışsız, "ye bir şey olmaz" laflarını duymaktan gına geldi. Bizim gibilerle dolu bir köy kursak, mutlu mutlu yaşar mıyız acaba, ağzımıza yiyecek sokmaya çalışanlar olmazsa.

İnşallah canım ya inşallah bizlerde istediğimiz kilolara gelir sonra senle beraber koruma çabalarına başlarız .
Zaten ondan birşey olmaz , bundan birşey olmaz diye diye bu kilolara gelmedik mi zaten . İrade şart ama zorluyor işte

Kullanıcı adını çok orijinal , güzel .
Enlere aday olarak yazmayı düşünüyordum ben zaten .

canım ben zaten 64 kılo idim,fakat kılo vermedım,yanı 60 düştümde,yağ verdim,çok aşırı inceldim,bende şok oldum sonuçtan,rahat bir buçuk beden derim yanı
büyük başarı , istikrarlı olmak çok önemli ne güzel vücudunda hemen olumlu tepki vermiş maşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…