That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

Hoş buldum canım listeye ekle o belgeseli de izliycem mutlaka

Hoş buldum canım teşekkür ederimaynen dediğin gibi kendi anneme sözüm geçiyor ama erkek tarafıyla zor olacak resmen savaş vermek zorundayız hem kendi nefsimizle hem de etrafla

İki yaşında şekere bağımlı oldu ah bu dedeler nineler ahhh
Erken yaşta verince alışkanlık haline geliyor maalesef. hafif acı ekşi tatlara alıştırmaya çalış belki damak tadı değişir o kadar istemez. Çocuklara aburcubur getirince iyi bisey yaptıklarını sanıyorlar cocuk o an mutlu oluyor ya verdikleri zararın farkında değiller çocuk o eritir diyorlar bi de

Evet yine cranial topladı bizi :))) herşey yolunda mı canım , hamilelik güzel gidiyordur umarım .
İyi yapmış :) yolunda canım geri sayım başladı son 1 ay vücudumu arindirayim biraz dedim zararın neresinden dönersen kardır

İyi yapmış :) yolunda canım geri sayım başladı son 1 ay vücudumu arindirayim biraz dedim zararın neresinden dönersen kardır
Aynen 1 ay bile çok önemli bence . Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin .

-Kristal-
kavun kokusu

kizlaar bildirimlerizi göremiyorum

Ceza almıştım, ondan.
1 kasımda başladım. Evde yarım paket bile bisküvi, cips vb. tarzda yiyecek yok.
Kola ve türünde içecek yok.
Dışarıda yemek yemem gerektiğinde et çeşitlerini tercih ederek yiyorum, pizza ve burger gibi yiyecekler cıss.

Tek sıkıntım gün içinde zaman zaman naneli leblebi kadar şekerler var, onlardan 3-4 tane ağzıma atmak zorunda kalıyorum. Bir tek buna çözümüm yok.

onlarin yerine sakız cignesen ya da badem ceviz yesen canım

Çok ama çok özür dilerim bugün anneme geldim yasak şeylerden biraz kaçirdim ama bir daha asla yapmıycam k

ÖNEMLİ. Kızlar az önce adalet bakanlığından bir mail aldım kötü niyetli kişiler hepatit ve AIDS hastalığı yaymak için uğraşıyor muş sinema tiyatro konser gibi yerlerde oturmadan koltugunuzu kontrol edin önce iğne olmasın ankesörlü telefonlarda işiniz bitince jeton iade bölümüne el sokmayin restoranlar da kürdan kullanmayın bunu tüm sevdiklerinizle yayın açılmış bende uyumadi herkese yolladı hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…