Hoş buldum canımcanimm hosgeldiiin cok sevindim seni gördüğümee :))
masallah yaa demek 1 ayin kaldi hayirlisiyla kucağına alirsin insalllaaah bence tam zamaninda basliyosun seni ekliyorum listeyee :))
bir annenin kararina kesinlikle saygi duymalilar bence hep beraber oturup that sugar filmini izleyin canim :))
tebriklerr harikasinn ekliyim mi listeye :))
Hoş buldum canım teşekkür ederimTamam canım, sen zaten dikkat ediyormuşsun yediklerine. En kısa zamanda istediğin kiloya inersin inşallah, sana da başarılar.
Hoş geldin canım, çok az kalmış doğumuna, heyecanın doruktadır, sağlıkla kucağına al inşallah. Evet, evet biz bu köyü kuralım, en küçük üyesi de senin gelecek bızdık olur, yeni nesile de ihtiyaç var sonuçta . Senin işin bizden de zor, hem kendin için hem de bebeğin için mücadele edeceksin insanlarla. Kendi annen seni dinler, çekinir de genelde erkek tarafıyla epey sorun yaşanıyormuş duyduğum kadarıyla. Hiç taviz verme, çekinme; baktın ellerinde çikolatayla geliyorlar al çöpe at. Bir kızarlar iki kızarlar, sonra alışırlar. Eşini de işle usul usul şekerin zararları konusunda ki, o da sana destek çıksın. Gazan mübarek olsun .
Tebrikler, devamı da su gibi gelsin inşallah.
Erken yaşta verince alışkanlık haline geliyor maalesef. hafif acı ekşi tatlara alıştırmaya çalış belki damak tadı değişir o kadar istemez. Çocuklara aburcubur getirince iyi bisey yaptıklarını sanıyorlar cocuk o an mutlu oluyor ya verdikleri zararın farkında değiller çocuk o eritir diyorlar bi deİki yaşında şekere bağımlı oldu ah bu dedeler nineler ahhh
İyi yapmış :) yolunda canım geri sayım başladı son 1 ay vücudumu arindirayim biraz dedim zararın neresinden dönersen kardırEvet yine cranial topladı bizi :))) herşey yolunda mı canım , hamilelik güzel gidiyordur umarım .
Aynen 1 ay bile çok önemli bence . Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin .İyi yapmış :) yolunda canım geri sayım başladı son 1 ay vücudumu arindirayim biraz dedim zararın neresinden dönersen kardır
eveet arkadaslar nisan ayinda 33 gun yapmistim bugun 33. güne ulastim rekoru gececegim insallaaah daha once seker orucu yapan arkadaslarim darısı basinizaaa
bunu kutlamayacagiz da neyi kutlayacagizz ohh irademize sağlııkkSüpersin, haydi halaya, tey, tey,teey...
onlarin yerine sakız cignesen ya da badem ceviz yesen canımCeza almıştım, ondan.
1 kasımda başladım. Evde yarım paket bile bisküvi, cips vb. tarzda yiyecek yok.
Kola ve türünde içecek yok.
Dışarıda yemek yemem gerektiğinde et çeşitlerini tercih ederek yiyorum, pizza ve burger gibi yiyecekler cıss.
Tek sıkıntım gün içinde zaman zaman naneli leblebi kadar şekerler var, onlardan 3-4 tane ağzıma atmak zorunda kalıyorum. Bir tek buna çözümüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?