• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte Silik çizgi hamile miyim

Valla canım benimde aynı böyleydi. Hatta 3 tane yaptım akıntım falan vardi kan verdim değerlerim 30.28 çıktı 2.5 haftalık hamileyim bugün kontrolüm var. Hiç korkma ve kan ver ❤️ bence var
Peki sizinde bel kasık ağrısı varmıştı? Her an hasta olacakmışım gibi oluyor ama olamıyorum 😭

Evet canım vardı. Sanki heran akacak ve hasta olacak gibi hissediyordum hala da aynı ağrılar ara ara var
Zaten hamileyken de regl gününde , sanki regl olacakmış gibi ağrı oluyor günün geçince ağrıda gecitordu yani bemde öyle oldu en azından

Merhaba siz doktora gittiniz mi sonuçlarınız ne oldu bebeğiniz iyidir inşallah
Dün kese görünmedi tekrar kan verdik değerler 1.581 olmuş ☺️ haftaya cuma kontrol için tekrar gideceğiz küçük olduğu için ultrason da görünmedi haftaya alttan bakılacak ama değerler güzel yükselmiş dedi

Dün kese görünmedi tekrar kan verdik değerler 1.581 olmuş ☺️ haftaya cuma kontrol için tekrar gideceğiz küçük olduğu için ultrason da görünmedi haftaya alttan bakılacak ama değerler güzel yükselmiş dedi
Yaa çok çok sevindim kuzum Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ❤️

Ben daha gebelik testi yapmadım balım bekliyorum adet günümü geçince yapıcam ama adet olacağım galiba belirtililerim arttı göğüslerim şiş kasıklarım çok ağrıyor göğüslerimin uçlaro kıpkırmızı oldu
Valla bende öyle olmuştum ama adet olmadim ☺️

Back