- 17 Mayıs 2022
- 507
- 98
- 33
- 24
Ben net göremedim ama bence erken gebelik testi yap tatlım ben öyle yaptımBuda bnim testim dayanamadim yaptım adete4 gün var goze birşey çarpıyor mu acaba bn mi görmek istiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben net göremedim ama bence erken gebelik testi yap tatlım ben öyle yaptımBuda bnim testim dayanamadim yaptım adete4 gün var goze birşey çarpıyor mu acaba bn mi görmek istiyorm
VarmışVar gibi duruyor
Ya ona da güvenemiyorum bn geçen ay beni yanılttıBen net göremedim ama bence erken gebelik testi yap tatlım ben öyle yaptım
Valla ben 2 erken gebelik 1 tane de tablet olandan yaptım varsa 6-7 dk netleşiyor zaten inşallah vardır bence bekle adetin geçince deneYa ona da güvenemiyorum bn geçen ay beni yanılttı
Aynn bekleyeceğimValla ben 2 erken gebelik 1 tane de tablet olandan yaptım varsa 6-7 dk netleşiyor zaten inşallah vardır bence bekle adetin geçince dene
Ben çizgi göremedim kuzucan acaba objektif ten mi çıkmıyoBuda bnim testim dayanamadim yaptım adete4 gün var goze birşey çarpıyor mu acaba bn mi görmek istiyorm
Hayırlı olsun darısı başımaVarmış
Okurken ben de çok sevindim hayırlı olsun ,maşallahh Allahım sağlıklı kolayca doğum nasipetsinKizlar hamileyim Allah'ım şükürler olsun. Çok küçük daha 15 günlük heyecandan araba kullanamadim
Burdan cinsiyetini yazmayıda unutma lütfenricaederimTeşekkürler canım
İnşallah o zaman gelirse seve seveBurdan cinsiyetini yazmayıda unutma lütfenricaederim
İnşallah o zaman gelirse seve seve
Bence siz yarın tekrarlayın en soldakinde hayalet çizgi görülüyor sankiBuda benim sonuç normalde bugün yarın adet günüm ama olmadım sol taraftaki testi bugün yaptım 10 dk da çok silik bir çizgi çıktı diğer testleri bir kaç gün önce yaptım hiç çizgi yok kuruma çizgisi bile
Testlere göre evet var, tebriklerEki Görüntüle 3073424 merhaba arkadaşlar en üstteki öğleden sinraki diğer ikisi 1 saat önce yaptığım testler adetime 5 gün var gerçekten gebelik varmı şimdi bu durumda
Var olarak duruyor ama böyle olup adet olanlarda oluyor sağlıkocağı veya hastanede kanverin gebelik varmı diye baktırın en garanti o ama ondada çok yeniyse hormonlar göstermiyor gebeliğiEki Görüntüle 3073424 merhaba arkadaşlar en üstteki öğleden sinraki diğer ikisi 1 saat önce yaptığım testler adetime 5 gün var gerçekten gebelik varmı şimdi bu durumda
Var gibi duruyor kuzum. Bende de böyle olmuştu hemen koşup kan verdim çok erken farkettiğim için silik çıkmış. hcg 28,75 cıkmıstı. Kan sonucuna gore emın olabilirsin.Eki Görüntüle 3073424 merhaba arkadaşlar en üstteki öğleden sinraki diğer ikisi 1 saat önce yaptığım testler adetime 5 gün var gerçekten gebelik varmı şimdi bu durumda
Erken gebelik testi yaptım sonuç negatif.dun ikikez test yaptım cok silik çizgi çıktı ikisinde de 10 dk nin içinde sanırım testler bozulmuş.suan hamile değilim.Bence siz yarın tekrarlayın en soldakinde hayalet çizgi görülüyor sanki
Benimki aynısı hayırlı uğurlu olsun. Ama yeni daha belliEki Görüntüle 3073424 merhaba arkadaşlar en üstteki öğleden sinraki diğer ikisi 1 saat önce yaptığım testler adetime 5 gün var gerçekten gebelik varmı şimdi bu durumda
Benimki de dün 30.28 çıktı çok yeni yukseltmek için ne yapabilirim 2 gündür de hafif kanamalarim oluyor açık renkteVar gibi duruyor kuzum. Bende de böyle olmuştu hemen koşup kan verdim çok erken farkettiğim için silik çıkmış. hcg 28,75 cıkmıstı. Kan sonucuna gore emın olabilirsin.