• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte Silik çizgi hamile miyim

Test bozuk mu diye yeniden test yaptım yine silik çizgi çıktı ama farklı bir platform da ki arkadasdada aynısı olmuş adet olmuş o . Bekliyorum suanbir hafta sonra kan testi vericem
IMG_20220526_225538.jpg

Buda benim sonuç normalde bugün yarın adet günüm ama olmadım sol taraftaki testi bugün yaptım 10 dk da çok silik bir çizgi çıktı diğer testleri bir kaç gün önce yaptım hiç çizgi yok kuruma çizgisi bile
Bence siz yarın tekrarlayın en soldakinde hayalet çizgi görülüyor sanki

Eki Görüntüle 3073424 merhaba arkadaşlar en üstteki öğleden sinraki diğer ikisi 1 saat önce yaptığım testler adetime 5 gün var gerçekten gebelik varmı şimdi bu durumda 🙈
Var olarak duruyor ama böyle olup adet olanlarda oluyor sağlıkocağı veya hastanede kanverin gebelik varmı diye baktırın en garanti o ama ondada çok yeniyse hormonlar göstermiyor gebeliği

Çizgiler baya belirgin özellikle en alttaki burdan haberdar et bizi 🤭

Eki Görüntüle 3073424 merhaba arkadaşlar en üstteki öğleden sinraki diğer ikisi 1 saat önce yaptığım testler adetime 5 gün var gerçekten gebelik varmı şimdi bu durumda 🙈
Var gibi duruyor kuzum. Bende de böyle olmuştu hemen koşup kan verdim çok erken farkettiğim için silik çıkmış. hcg 28,75 cıkmıstı. Kan sonucuna gore emın olabilirsin.

Var gibi duruyor kuzum. Bende de böyle olmuştu hemen koşup kan verdim çok erken farkettiğim için silik çıkmış. hcg 28,75 cıkmıstı. Kan sonucuna gore emın olabilirsin.
Benimki de dün 30.28 çıktı çok yeni yukseltmek için ne yapabilirim 2 gündür de hafif kanamalarim oluyor açık renkte

Back