canim evet spermler ameliyattan önce ve ameliyatan sonra olmak üzere 3 seefr sperm verip dondurttuk cünkübizde cocuk istegimiz üzerine esimin hastaligi farkedildigi icin esim ameliyat oldu 10 ,15 gün sonra sperm verdikten sonra bi kereye mahsuz kemo ilaci aldi 4 saatlik bi serum yani buda 6 ay spermleri etkiler dedi onun icin korunun dendi cünkü cocugun sakat olabilir dendi ben almanyada yasiorum yazin izinden geldikten sonra yada oructan sonra tüp bebege baslayacagiz cnm inslh olurr daha hic bi tedavi görmeden tüp bebek yapilacak asilama yaptirmak istedim asilama olmaz dedi dr um burda ameliyat olan bi erkekten yada donmus spemrlerle kimse sana asilama yapmaz dendi daha dogrusu spermlerde cok cok iyi degil ameliyattan önce 230 bindi simdi 200 bin en son ameliyattan hemen sonra vermisti ve en son verdiignde harekette iyi degil dedi dr ama iyilesir dedi dr um daha kendine gelmesi alzim dedi 4 ay sürer dedi kendini yenilemesi dr umda hep olumlu seyler söledi sen hamile kalacaksin dedi inslhhh kizlarr tez zamanda hepimizde kalirizz aminn
Meryemcim merhaba, bir arkadaş evde kullanılmayan bilgisayarının okulda işe yarayıp yaramayacağını sordu...ne dersin canım...k.validenle umarım güzel zamanlar geçirirsiniz...hiç çekinme...empati kur ve güzel vakit geçirmeye odaklan...
Havvacım nasılsın hayatım...ne güzel bizim yokluğumuzda Sevinç e güzel bilgiler vermişsin...ben diyorum aynı frekanstayız diye sen ben ve Meryem
:* öpüyorum yanaklarınızdan fıstıklar
merhaba yanlış bilgi vermek istemem ama korkmana gerek yok.testis kanseri diye geçiyor ama kanser türlerinden en zararsızı diyebilirim.doktorumuz bize öyle demişti.tedavi şansı %95 diye.testislerinden biri alınmış olabilir.öncelikle korkma durumu iyi olduğunda onunla bu konuyu konuş.5 yıl falan ömrü var diyede bişey yok.tekrar geçmiş olsun.tabi bu konunun doğrusunu öğrenmek istiyorsan karşılıklı konuşun derim.Merhabalar herkese, erkek arkadasim ameliyat oldu aslinda ben kasik fitigi oldugunu saniyordum. Bana soylemedi onun icin ne kadar uzucu oldugunu tahmin edebiliyorum...
Ameliyat kagitlarinda Evre 1 seminom yaziyordu ne oldugunu dogal olarak anlayamadim ilk basta, nette baktigimda kanser oldugunu ogrendim ve su anda inanılmaz bir sekilde uzgunum...
Ziyarete gittigimde tesadüfen öğrendim, kendisi söylemedi bana ve bildiğimi su anda oda bilmiyor. İnanin ne yapacagimi bende bilmiyorum ona bildigimi soylemeli miyim yoksa soylememeli miyim? Bildigim tek sey onun yaninda olmam gerekiyor, onu gercekten cok seviyorum ve benimle nasil paylasacagini bilmiyorum...
Evre 1 seminom hastaligin baslangic evresi mi bazi yerlerde 5 yil sag kalma olasiligindan falan bahsetmis. Bilgi sahibi olanlar lutfen beni aydinlatin....
Merhabalar herkese, erkek arkadasim ameliyat oldu aslinda ben kasik fitigi oldugunu saniyordum. Bana soylemedi onun icin ne kadar uzucu oldugunu tahmin edebiliyorum...
Ameliyat kagitlarinda Evre 1 seminom yaziyordu ne oldugunu dogal olarak anlayamadim ilk basta, nette baktigimda kanser oldugunu ogrendim ve su anda inanılmaz bir sekilde uzgunum...
Ziyarete gittigimde tesadüfen öğrendim, kendisi söylemedi bana ve bildiğimi su anda oda bilmiyor. İnanin ne yapacagimi bende bilmiyorum ona bildigimi soylemeli miyim yoksa soylememeli miyim? Bildigim tek sey onun yaninda olmam gerekiyor, onu gercekten cok seviyorum ve benimle nasil paylasacagini bilmiyorum...
Evre 1 seminom hastaligin baslangic evresi mi bazi yerlerde 5 yil sag kalma olasiligindan falan bahsetmis. Bilgi sahibi olanlar lutfen beni aydinlatin....
canım ebrucuğum bizim için beslediğin duygular emin ol karşılıklı.canım benim tayinim çıktı.asarcık emirmusa diye bir okul.kısaca anlatayım 4.tercihim falandı.15-20 öğretmenli.uzak bir yer ama bize verilen haklardan en iyilerinden biriydi.aslında gelmesi zordu ama rabbim yine yardım ettim bana.inşallah mutlu olurum diyorum.
canım yine yapacağını yapmışın senden güzel dernek başkanı olurdu yardımsever arkadaşım benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?