canım ben o tarifteki pastayı yedim çok beğendim ama yapmadım.yapayım sanada gönderirim.
yok canım mail atmadım.bende inanmıyorum böyle şeylere.biz öğretmen olduğumuz için kpss için eş durumu için ek ders için vs. vs. bir çok şeye mail attık.hiçbrinden sonuç çıkmadı.
aslında durumu iyi olmayanlar için başka şeyler yapılmalı.yeşil kart gibi en azından iki kere falan şans tanınmalı.karnını zor doyuran insan nasıl tüp bebek yapsın.annem zengin hastalığı diyor buna.rabbim bu şekilde olana yardım etsin.olacağını bilsem atarım.
şimdilik biz proxeed plus kullanıyoruz canım.bizim ileri hareketlilik düşük.sayı falan iyi.bakalım bu ilaç inşallah iyi gelir.birde ileri hareketllik için avokado öneriyorlar.
ebrucuğum sen bizim sonuçlar için ne diyorsun.birde siz ne yaptınız rt sonrası düşer diyorlardı.bizimki de şükürler olsun etkilememiş.bazen rt yi ameliyatın olduğu yere veriyorlarmış.o durumda spermler çok etkileniyormuş.neyse canım kolay gelsin sana bende yoğurdu yedim uyku bastı:)
bu arada eminim senin eşinde yapar istersen çünkü tatlı dilli birisin sen.erkeklerde bunu ister.ama homurdanmasına bişey diyemem:)benimki de öyle çünkü:)
iyi geceler arkadaşlar.ebrucum poğaça tarifin için sağol.bugün inteden bir tarif aldım onu uyguladım.bilseydim senin tarifini uygulardım.ama bu da fena olmadı gibi sıcakken iyiydi.soğğuuduktan sonraa da ben yemedim okul için yaptım.sayıca az çıkınca bir tane daha yemek istemedim.bakalım yarın yiyeyim serleşme çok olmuş mu?ben de regil oldum onun ağrısını çekiyorum.sanki her ay olmayacakmışım diye içimde bir his var ama şaşmıyor.işte ümit.olmayacak şeylerde bile var.
havvacım bize bu hafta müfettişler gelirler.öyle demişler.burası küçük yer ya hemen duyuluyr.iki saat ders dinliyorlarmış.biz branşçıların çok sınıfı oduğu içn biz de hangi sınıfa denk gelmesi önemli.bazı sınıfların seviyesi çok düşük.artık kısmet.gelince ne yaptıklarını anlatırım artık.
canım ben en çok morfolojiden korkuyordum ama maaşallah durumunuz iyi bence...ama önceden de dediğim gibi RT üzerinden 1 sene geçmesi sizin için iyi olur canım...siz sanırım hiç korunmadınız, yumurta takibi ile gebelik elde edilebilir...ya da oluvasyon takibi ile...hani testleri falan var, oradan bişeyler yapıyorlar
avokado RT alanlar için de çok iyiymiş...hücreleri yeniliyormuş...
eşimin kontrole gitmesi gerekiyor aslında ama maddi açıdan biraz ertelemek zorunda kaldık...bu günlerde dağılmamın sebeplerinden biri de bu zaten....ne olur dua edin bana hayırlısıyla işe gireyim de yardımcı olayım eşime...sürekli stresli...iyi üni.lerin birinden iyi bir bölümünden mezun ol, sonra da kal ortalıklarda...Allah beterinden korusun...ilk tetkiklerde sorun çıkmamıştı, sperm sayısı fazla ama morfoloji %1 ....zaten çocuk düşünmediğimizden sallamıyorum
kızlaaaarrrrr
bugün bir firmadan ikinci defa çağrıldım İK mdr.ü ile bölüm mdr ü beraber mülakat yapacak, yarın 10 da
ne olur dua edin, hayırlı ise olsun....şimdiden teşekkürler...size dua edenler de çok olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?