- 30 Ağustos 2008
- 2.067
- 1
havvacım maaşallah 3.5 aylık oldu desene...ayyy 2-3 hafta sonra cinsiyeti de belli olur, aman burayı atlama :) yiğenime iyi bak, göbüşünü benim yerime okşa :)...oh ne güzel raporlusundur da sen şimdi, ayaklarını uzat keyfine bak...ailenize söylemişsinizdir şimd...sana iyi baksınlar, nazlan kuzucuuuumm
benim eşim de ameliyatını yaptırdığı dr una gitti...diğer yumurta iyi görünüyor, ama sperm sayısı düşmüş...zaten beklediğimiz sonuçtu.... safra kesesi için hala gidemedik dr a...ama gelecek ay inş gidecek...
çok öptm
benim eşim de ameliyatını yaptırdığı dr una gitti...diğer yumurta iyi görünüyor, ama sperm sayısı düşmüş...zaten beklediğimiz sonuçtu.... safra kesesi için hala gidemedik dr a...ama gelecek ay inş gidecek...
çok öptm
kızlar çok saolun.ilk testler yapıldı sonuçlar iyi.14 haftalık.ya çok ilginç oldu.beklemiyorduk biliyorsunuz.okuldayım bulantılarım çoktu.kızlar hamilesin doktora git diyorlardı.bende olanları anlatamadığım için yok değil falan diyordum.sadece bizim durumumuzda olan bir arkadaş biliyordu.aslında eşimle doktora gitmek için konuşuyorduk.tam bir sene oldu yavaş yavaş gidelim artık diyorduk.bizim testler nasıl şuan bilmiyoruz.o yüzden ebru rabbim verince veriyor.
neyse bir sabah çok kötü oldum eşime beni arabadan al dedim.doktora gittik.ilk eşim öğrendi sonra çiçek falan yaptırmış.ilk öğrenen o oldu yani:)inşallah herşeyiyle babası gibi bir çocuk olur.sizlerede dua ediyorum.
okula gidemiyorum.3.5 saat yol 160 km yol.zaten aşırı yorgunluk.
yemek yemeye çabalıyorum.kitaplar aldım beslenme bakım hakkında okumaya çalışıyorum.
kendinize dikkat edin.dualarım sizlerle.