vala sena nur esim mede gerek duymadilar ama bi kereye mahsuz belki alir dediler bununda geregei yok belki ama ilerde tekrarlamamasi icin dedi drlar hastaligin vala ben tam bilmiorum radyomu kemomu bizimkiis serumla verildi 4 saat felan sürdü ilacin adi carboplatin kemo ilaciymis sadece bir gün verildi iste ondan sonra verilmeye gerek kalmadi dediler simdi 6 ay bekleyecegiz dr tekrar sperm verilecek sizin radyo terabi dediginiz nasil oluor tam bilmiorum ben cünkü
vala sena nur esim mede gerek duymadilar ama bi kereye mahsuz belki alir dediler bununda geregei yok belki ama ilerde tekrarlamamasi icin dedi drlar hastaligin vala ben tam bilmiorum radyomu kemomu bizimkiis serumla verildi 4 saat felan sürdü ilacin adi carboplatin kemo ilaciymis sadece bir gün verildi iste ondan sonra verilmeye gerek kalmadi dediler simdi 6 ay bekleyecegiz dr tekrar sperm verilecek sizin radyo terabi dediginiz nasil oluor tam bilmiorum ben cünkü
ebrubu, eceefem desteginiz icin cok cok tesekkur ederim.
Ben dusunuyorum dusunuyorum isin icinden cikamiyorum ona bildigimi soyleyip soylememe konusunda...
ya soyledigimde kendini kotu hisseder ve olumsuz etkilenirse diye dusunuyorum..
Tabii ki onun bana soylemesini ve benimle paylasmasini cok isterdim...
Ben 25 yasimdayim aramizda onunla 10 yas fark var...
Sanirim benimle bunu belki de kaybetmemek icin paylasmiyor, iliskimiz henuz cok yeni..
Evlilikten, bebek sahibi olmak isteginden bahsediyor surekli.
Bugunlerde bana pekte yuz vermiyor, simartacak herhangi birseyden bahsetmiyor...
ona sevgi dolu seyler soyledigimde yaptigim zeytinyagli pirasanin guzel oldugunu soyluyor...Normal sartlarda belki kizardim, kirilirdim su anda herseyine pozitif yaklasiyorum....
Kuzenleriyle beraber yasiyor cok yakin arkadaslari cevresinde, etrafi destekolan insanlarla dolu...
Ve herkes tahminimce biliyor bunu benim haricimde....
offf inanin ne yapmam gerektigini bilmiyorum: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?