Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

olive_bluto

Dur bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler 🙏
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
6.012
16.246
248
Bu gün aşılamamın 11. günü. Testimin markası predictor early. Bu test güvenilir mi?Testi böyle olup hamile olan var mı kızlar? Sizce çizgi var mı bu testte?

Silik bir çizgi var 2 gün sonra tekrar yapsanız çok iyi olur :)

Mihrimah konu sahibi ben değilim canım iğneyle ilgili bir bilgim yok :)

Ayy ellerine sağlık canım ❤❤
Gördüm fakat bilemedim.adetiniz geçince bakmak en sağlıklı olan bence
Tabii öyle yapacağım zaten, Cumartesi doktorumla randevum var.

Aşılamanın 11. Günü ama iğnenin 12. Günündeyim ben de :) iğnenin etkisi 10 günde kesin geçiyor diyorlar. O ay kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin canım?

Doktorlar 14 gün bekleyin diolar genelde aceleci davranmamak lazım..sanmıyorum canım kimyasal olduğunu benim durumlar biraz karışık ölü spermleri enjekte etti bana doktorum hamile olmadığıma emindim

Doktorlar 14 gün bekleyin diolar genelde aceleci davranmamak lazım..sanmıyorum canım kimyasal olduğunu benim durumlar biraz karışık ölü spermleri enjekte etti bana doktorum hamile olmadığıma emindim

Tabii öyle. En mantıklısı o canım. A aa neden aşılamayı iptal etmemiş o spermleri enjekte etmiş? Çok şaşkınım

Tabii öyle. En mantıklısı o canım. A aa neden aşılamayı iptal etmemiş o spermleri enjekte etmiş? Çok şaşkınım
Küçük bi ilçede yaptırmıştım o hastanedede sperm örneği olcak oda yoktu evden getirin dedi hastanedede işlemler için biraz bekledik derken yarım saat geçti aradan ben o zamanlar biraz heyecanla ve panikle durumun ne olduğunu anlayamamıştım ama sonra öğrendim ki spermler dışarda 2 dakkadan fazla yaşamıyomuş yani bana beklemiş ve ölü spermleri enjekte etti

Dışarıda ne kadar yaşıyor bilmiyorum ama onu belli ısıda tutarak üst kattan alt kata getirirken bile özel bir enjektör içine koydular. Hatta embriyolog kendisi getirdi. Çok saçma olmuş öyle sizin durumunuz. İnşallah en kısa sürede olur bebeğin canım ❤
Canım silik çizgi yi görüyorum ama kan testi en garantisidir umarım vardr hayırlısı olsun
İnşallah canım ❤ aynen öyle zamanı gelsin vereceğim kan da

Tekrar başlıcam aşılama tedavisine İstanbul’a taşındım burda en azından daha bi doktora denk gelir ve sonuç alırım

Bi arkadasımız baya belirgin bir çizgi görüp kan verdi negatif cıktı bence cok guvenilir değil Baska markayla deneyin derim bide bana kendi cizgisi gibi geldi bu erken gebelik testleri kendi cizgisi i gösteriyor

Bi arkadasımız baya belirgin bir çizgi görüp kan verdi negatif cıktı bence cok guvenilir değil Baska markayla deneyin derim bide bana kendi cizgisi gibi geldi bu erken gebelik testleri kendi cizgisi i gösteriyor
Yaa tüh büyük yıkım olmuştur. Geçen ay predoctor mu öyle bir markayla yapmıştım bundan baya koyuydu benim de kanım negatif çıkmıştı. O yüzden çok da güvenmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…