• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİLİK TEST HAMİLE MİYİM ?

AA çok sevindim adınıza sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah ben dün gece dayanamadım kan verdim 25 çıktı 1 günde 14ten 25 olmuştu ama kanamam devam ediyor bugünde doktorum kani gece vermişsin tekrara gerek yok idrarda bakalım varsa eğer duruyordur daha dedi vepl pozitif çıktı. 1 hafta risk var dikkat et yat sürekli 1 hafta sonra gel kese var mı diye bakalım de

AA çok sevindim adınıza sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah ben dün gece dayanamadım kan verdim 25 çıktı 1 günde 14ten 25 olmuştu ama kanamam devam ediyor bugünde doktorum kani gece vermişsin tekrara gerek yok idrarda bakalım varsa eğer duruyordur daha dedi vepl pozitif çıktı. 1 hafta risk var dikkat et yat sürekli 1 hafta sonra gel kese var mı diye bakalım dedi
siz dinlenin inşallah haftaya güzel haberlerini duyarız . Stres en kötüsü bunu hepimiz biliyoruz ☺️

Beyaz tenliyim normalde de vardı ama sanki biraz daha belirginleşti ve arttı,kırmızı kılcal damarlar bile var anlamadım regl mi hamilelik mi
Regl de bende olmuyordu bu ay fark ettim şüphelendim test yaptım sizde test yapın isterseniz güvenilir marka olsun

Nasıl desem böyle minik minik kılcal damarlar oldu bide yeşil renk damarlarım ve çok belirgin

Back
X