Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pozitifti akşam yaptimBu pozitif değil miydi? Bi de benim ki erken gebelikti böyle Kaset test değil
Normalde 1 hafta var ama ben erken yumurtladığımı düşünüyorum çünkü 5 gün önce kahverengi pembe renkli kanamam oldu o günden beri de hafif kasık ağrım var dünden beri de çok şiddetli göğüs ağrım varKaç gün var
Keşke benim de net görünse atabilsem yaEvet pozitifti akşam yaptim
Hiç bisey çıkamamıştı sabah bi baktım silik çizgi bekledim adete 1 gün kala da bunu yaptım
Evet anlaşılmıyor canım bir süre daha bekle bence sonra kan ver bende gittim bugün kan verdimBakın aşırı bulanık
Ama galeride net anlaşılıyor işteEvet anlaşılmıyor canım bir süre daha bekle bence sonra kan ver bende gittim bugün kan verdim
Testin varsa yarın sabah bitane daha yap belirhinlesiyor iyiceAma galeride net anlaşılıyor işte
Bunda var mı sizce ?Testin varsa yarın sabah bitane daha yap belirhinlesiyor iyice
Silik bir çizgi görünüyor aslında regl günü ne zamanBunda var mı sizce ?
Geçti ve hala regl olmadımSilik bir çizgi görünüyor aslında regl günü ne zaman
Regl olunca silmiştim. Ama açtığım konularda vardır burda sormuştum çünküNedense fotoda acayip buğulu çıkıyor buraya koyunca ben de anlamadım sizinki duruyorsa atar mısınız karşılaştırayım