- 29 Kasım 2023
- 523
- 269
- 23
Acaba bu test mi iyi değil siz hiç duydunuz mu Mimea markasınıEvet çıkması gerekirdi kan verin daha garanti olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba bu test mi iyi değil siz hiç duydunuz mu Mimea markasınıEvet çıkması gerekirdi kan verin daha garanti olur
Hiç duymadım iyi de duymadım kötü deAcaba bu test mi iyi değil siz hiç duydunuz mu Mimea markasını
Keşke başka test alsaydım kaset test daha mı güvenilir acabaHiç duymadım iyi de duymadım kötü de
Prodoctor alın deneyin istersenizKeşke başka test alsaydım kaset test daha mı güvenilir acaba
Prodoctor alın deneyin isterseniz
Ben göremiyorum sanki ya.Eki Görüntüle 3558060 Kızlar çizgisi daha belli olanı sabah yaptım artimed diğerni öğlen yaptım prodoctor hayalet çizgiyi görüyor musunuz ben bi kafayı yedim reglime 3 gün var
Ben de kendimden şüphe etmeye başladım öğlen ilk idrarla değil idrar rengi de çok açıktı ondan mı diye düşündümBen göremiyorum sanki ya.
Ay bilemiyorum ya yine göremedim sanki. Adetinizden kaç gün geçmişti ?Biraz rengini koyulttum sanki daha net
merhaba benim testlerime de bakabilir misiniz hamile miyimArkadaşlar merhaba , bugün adet günüm predictor erken gebelik testini yaptım .silik çizgi görüyorum inşallah gözüm bozulmamıştır . Sizce hamile miyim ? 3. Dakika da çizgiyi gördüm
Merhaba , hayırlı olsun bence hamilesinizmerhaba benim testlerime de bakabilir misiniz hamile miyimEki Görüntüle 3558371
bugün bir test daha yaptım çizgi daha silik çıktı neden olur alttaki testle aynı marka bol su içmekle ilgili olabilir mi yapmadan önce çok su içtimmerhaba benim testlerime de bakabilir misiniz hamile miyimEki Görüntüle 3558371
Sabah ilk çişinizle yaparsanız daha kesin bir sonuç alırsınız . Eczane bana böyle önermiştibugün bir test daha yaptım çizgi daha silik çıktı neden olur alttaki testle aynı marka bol su içmekle ilgili olabilir mi yapmadan önce çok su içtim
ben az beklemişim galiba sonra baktığımda o da kırmızıydıSabah ilk çişinizle yaparsanız daha kesin bir sonuç alırsınız . Eczane bana böyle önermişti
Hayırlı olsunben az beklemişim galiba sonra baktığımda o da kırmızıydı![]()
Merak etme gözünde sıkıntı yokpozitif görünüyor, testle uğraşma beta baktır, gebelik varsa idrarda olan kanda net görünür
![]()