• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman hangisiylr yanıldı bilmiyorum hesabı da banlu arkadasın inşallah sende vardır bişeyler ya umudunu kaybetme sakın yarın tekrar yap bence 🤲❤️
Ne umutlu ne de umutsuzum canım, yarın mı yapsam regl günüm cuma cuma mı yapsam bilemedim. Aslında yarın da yapabilirim çünkü cumartesi her halükarda kan vereceğim doktorum çağırdı yanılan testim de şu IMG_3308.webp

Ne umutlu ne de umutsuzum canım, yarın mı yapsam regl günüm cuma cuma mı yapsam bilemedim. Aslında yarın da yapabilirim çünkü cumartesi her halükarda kan vereceğim doktorum çağırdı yanılan testim de şuEki Görüntüle 2708498
Benım de basıma cok gelirdi Malesef en guvenilir kan testi

Merhaba, benim de aşılamanın 12. Günü aynı bu şekilde silik çizgi çktı ne durumdasınız acaba şu an inşallah hamilesinizdir 🙏🏻
Malesef değilim bu testten sonra kan tahlili negatifti inşallah sizin bebeğiniz sizinledir❤️

Çok üzüldüm. Hayal kırıklığı en kötüsü. Demek ki erken gebelik testleri baya bi hassas 0.449 ları hissedecek kadar. O testlere de güvenemicez demek ki 😔😔😔
Doktorum o teste bakıp canım bu zaten negatif dedi bana. Baya belirgin olması gerekiyor anlaşılan . Ben artık güvenmiyorum zaten. Kanda pozitif görmedikçe idrar testine inanmayacağım

Back
X