Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakar mısınız kızlarrrrrr
- Konu Sahibi Denizim81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik adet gecikmesi gebelik testi erken
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende kanda gebelik çıktı.ama bu böbrek ağrılarım taştannmış.tas düşüren var miBu sabah saat 7:30 da yaptım 10 dk falan oldu ötekileri de öğleden sonra yaptım birinde hiç bişi çıkmadı birinde de çok zor belli olan incevik bi çizgi çıktı
Ben düşürdüm cnm hayırlı olsun bu aradaBende kanda gebelik çıktı.ama bu böbrek ağrılarım taştannmış.tas düşüren var mi
- 16 Eylül 2021
- 62
- 34
- 38
- 27
Bnde yeni yaptım iki gün var reglime bir dakika içinde hemen çıktı var mı sizceDüşünüyorsanız ilk önce folik asit kullanmaya başlayın bunu doktor da önerir ,peki yumurtlama günlerinizi değerlendiriyor musunuz?
Eklentiler
Kızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım .çok silik çizgi görüyor gibiyim size bakar mısınız.adetime 3 gün var.ama ben sabah ilk ıdrarla yapamdim.ikinci ile yaptım.lutfen bakıp söyler misiniz
- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
Evet var gözüküyor ikinci çizgi çok netBnde yeni yaptım iki gün var reglime bir dakika içinde hemen çıktı var mı sizce
Yaaa çok korkuyorum bir hafta önce kan testi verdik çıkmamıştı bugün yine kan vermeye gitcezz Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet var gözüküyor ikinci çizgi çok net
Gebe miydinBen düşürdüm cnm hayırlı olsun bu arada
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Çok hafif göze çarpıyor san
Çok hafif göze çarpıyor sanki
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Benimkide kuruma çizgisi olabilir miOlur cnm kuruma çizgisi belli on dakika sonra çıkan çizgi geçersiz
Eklentiler
Yok değildim ama ağrısı çok olmuştu mide bulantısı ve kusma oldu ben deGebe miydin
- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
Kuruma çizgisi gibi durmuyo bence kan verin emin olmak içinBenimkide kuruma çizgisi olabilir mi
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
O kadar korkuyorum ki birazdan eşim gelecek görevden gideriz kan vermeyeKuruma çizgisi gibi durmuyo bence kan verin emin olmak için
- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
Korkmayın yaa en azından içiniz rahat olur var mı yok mu emin olursunuzO kadar korkuyorum ki birazdan eşim gelecek görevden gideriz kan vermeye
- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Canim kuruma çizgisi gibi görünmüyor kaç dj içerisinde belli olduBenimkide kuruma çizgisi olabilir mi
- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Bence kan verin bebiş varGeçen gün testime bakmıştınız hayalet çizgi gibiydi bugün yine yaptım böyle olmuş bi bakarmısınız üç gün arayla
- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Canım dün akşam kan tahlili yaptırdım 5.0 çıktı olsaydı çıkardı kanda bugün regl günüm zaten.anlamadığım iki defa evde test yaptım ve ikinci de çizgi koyulaşmıştı niye ikinci çizgiler var anlamadımBence kan verin bebiş var