- Konu Sahibi kedilililill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktıKaç dakikada çıktı
Var gibi senin hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallahHemen çıktı
Hayırlı olsunn hamilesinKızlar ben kan verdim 26.1 çıktı doktor cok iyi diyemem ama kötü de değil ortada dedi
Bence kan vermelisinKızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Var görünüyor bir başka test yapın 2 gün sonraGebelik var mı kızlar ilk 5 7 dk da çıktı yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti
Varsa çıkar eğer çıkmazsa üzülme reglime yakın test yapmaya devam edersin olmazsa o gün kan verirsinKan versem çıkar mı sizce ?
Hayırlo olsun 5 gün önceki testini hatırlıyor musun hemen çıkmış miydi seninkan verdim bu süreçte Awox aldım o da hemen çift çizgi çıktı
3 gün önce yapmıştım evet çıkmıştı o da art med markaydı amaHayırlo olsun 5 gün önceki testini hatırlıyor musun hemen çıkmış miydi senin![]()
Kaç gün var şuanBu da böyle en azından başka bakayım dedim test olarak
5 gün geçen ay aslında şubattan kaynaklı ileri atmıştı , 4 /5 gün arası diyebilirim ama sol kaşık ve alt göbeğim ağrıyor dşnden beriKaç gün var şuan
5 gün geçen ay aslında şubattan kaynaklı ileri atmıştı , 4 /5 gün arası diyebilirim ama sol kaşık ve alt göbeğim ağrıyor dşnden beri
Benim de 5. Gün var testlerim asla.boyle değil ben umudu keseyim en iyisi5 gün geçen ay aslında şubattan kaynaklı ileri atmıştı , 4 /5 gün arası diyebilirim ama sol kaşık ve alt göbeğim ağrıyor dşnden beri
12 gün öncesi hamile mi çıktınız![]()
Canım yumurtlama sonrası 12-16 gün içinde regl olunması beklenir. Sanıyorum sen bu hesapta bir yanlışlık yaptın, aslında regl olman gereken tarihte test yapmışsın ve pozitif çıkmış. Keza reglden 12 gün önce pozitif olmasının imkanı yok, yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim. Sonra yanlış bilgi olunca insanlar boşuna heveslenip üzülüyorlar.Hayır yumurtlama tarihimi bildiğimden test yapmaya başladım 10 gün kala çok çok silik çıkmaya başladı sonra her gün yapa yapa koyulaşır cizgiler
Bugunde gittim 29.9 olmus doktor kimyasal dediHayırlı olsunn hamilesin![]()
Hadi ya ama düşmemiş çok az yükselme olmuş yinede kimyasal mı oluyorBugunde gittim 29.9 olmus doktor kimyasal dedi