Gebeliğe Hazırlık Kızlar gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlama sonrası 12-16 gün içinde regl olunması beklenir. Sanıyorum sen bu hesapta bir yanlışlık yaptın, aslında regl olman gereken tarihte test yapmışsın ve pozitif çıkmış. Keza reglden 12 gün önce pozitif olmasının imkanı yok, yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim. Sonra yanlış bilgi olunca insanlar boşuna heveslenip üzülüyorlar. 😊
Canım hayir hiçbir tarihte yanlışlık yok, regl tarihlerim hep düzenlidir, ve özellikle bir kaç uygulama da kullanıyorum bir yanlislik olmasın diye, kaldı ki eşimle çok uzun zamandır da bir arada değildik tam yumurtlama dönemimdd bir aradaydik sonrası yine bir arada olamadık, bunu özellikle söylüyorum geç döllenme fLan olma olasılığı yok diye. yani herşey her tarih tamda dediğim gibi

Canım hayir hiçbir tarihte yanlışlık yok, regl tarihlerim hep düzenlidir, ve özellikle bir kaç uygulama da kullanıyorum bir yanlislik olmasın diye, kaldı ki eşimle çok uzun zamandır da bir arada değildik tam yumurtlama dönemimdd bir aradaydik sonrası yine bir arada olamadık, bunu özellikle söylüyorum geç döllenme fLan olma olasılığı yok diye. yani herşey her tarih tamda dediğim gibi
Canım tam tarihleri yazabilir misin benim gözümden kaçmış sanırım

Son adet tarihim 12 Mart, yumurtlama tarihlerim 22-23- ekstra san 24, beklenen adet tarihim 13-14 Nisan
Benim de 13 Mart biz de 25-26 Mart günlerini değerlendirdik. Daha regl olmadım son 3 aydır 26 günde oluyordum. Siz bugün kaç gibi pozitif gördünüz ?

Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥺
IMG_6616.webp

Testime bakar mısınız

Evde kafayı yiycem bu 11.test resmen hepsi böyle çıkıyor kanıma baktırdım 1.2 çıktı sonra tekrar verdim 1.4 çıktı dün hafif pembemsi bi leke geldi peçeteye
Adetim normalde 8 Nisan olacaktı 3 gün önce lekelenme oldu 1. Gün 2. Gün yoğun oldu 3.gün çok azaldı ve kesildi bu ay resmen hiç adet olmamış gibiyim çünkü normalde böyle hiç olamzdı çok ağrılı geçerdi hiç ağrı olmadı şuan belim ve sırtım çok ağrıyor göğüslerimde dolgunluk var geç döllenme olabilir mi acaba böyle benim gibi yaşıyan var mı bu attığım testi sabah yaptım
IMG_6612.webp
IMG_6607.webp

Back
X