- Konu Sahibi kedilililill
Kızlar 66 çıktı pozitifffff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış veya kimyasal dedi yasayan var mi lütfen yardım edinHadi ya ama düşmemiş çok az yükselme olmuş yinede kimyasal mı oluyor
Demiştim sana hayırlı olsun darısı bize inşallah dua etKızlar 66 çıktı sonucum![]()
O konular hakkında fikrim yok doktorun herhangi birşey söylemedi mi söylemesi gerekirdi başka bir kadın doğum doktoruna gitmelisinDış veya kimyasal dedi yasayan var mi lütfen yardım edin
Ayy çok sevindimm hayırlı olsunnKızlar 66 çıktı sonucum![]()
Canım hayir hiçbir tarihte yanlışlık yok, regl tarihlerim hep düzenlidir, ve özellikle bir kaç uygulama da kullanıyorum bir yanlislik olmasın diye, kaldı ki eşimle çok uzun zamandır da bir arada değildik tam yumurtlama dönemimdd bir aradaydik sonrası yine bir arada olamadık, bunu özellikle söylüyorum geç döllenme fLan olma olasılığı yok diye. yani herşey her tarih tamda dediğim gibiCanım yumurtlama sonrası 12-16 gün içinde regl olunması beklenir. Sanıyorum sen bu hesapta bir yanlışlık yaptın, aslında regl olman gereken tarihte test yapmışsın ve pozitif çıkmış. Keza reglden 12 gün önce pozitif olmasının imkanı yok, yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim. Sonra yanlış bilgi olunca insanlar boşuna heveslenip üzülüyorlar.![]()
Canım tam tarihleri yazabilir misin benim gözümden kaçmış sanırımCanım hayir hiçbir tarihte yanlışlık yok, regl tarihlerim hep düzenlidir, ve özellikle bir kaç uygulama da kullanıyorum bir yanlislik olmasın diye, kaldı ki eşimle çok uzun zamandır da bir arada değildik tam yumurtlama dönemimdd bir aradaydik sonrası yine bir arada olamadık, bunu özellikle söylüyorum geç döllenme fLan olma olasılığı yok diye. yani herşey her tarih tamda dediğim gibi
Son adet tarihim 12 Mart, yumurtlama tarihlerim 22-23- ekstra san 24, beklenen adet tarihim 13-14 NisanCanım tam tarihleri yazabilir misin benim gözümden kaçmış sanırım
Benim de 13 Mart biz de 25-26 Mart günlerini değerlendirdik. Daha regl olmadım son 3 aydır 26 günde oluyordum. Siz bugün kaç gibi pozitif gördünüz ?Son adet tarihim 12 Mart, yumurtlama tarihlerim 22-23- ekstra san 24, beklenen adet tarihim 13-14 Nisan
Kac gibi derken anlayamadim kusura bakmayın ben tam reglime 8 gün kala gördüm pozitifBenim de 13 Mart biz de 25-26 Mart günlerini değerlendirdik. Daha regl olmadım son 3 aydır 26 günde oluyordum. Siz bugün kaç gibi pozitif gördünüz ?
Ay maşallah bayağı erken görmüşsünüz . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKac gibi derken anlayamadim kusura bakmayın ben tam reglime 8 gün kala gördüm pozitif![]()
Eki Görüntüle 3575517
Testime bakar mısınız